Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 097
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Sofia
Ах, не се сетих пък за това Confused че за да взема на тази цена, трябва да сканирам приложението. Отиде ми пъкления план Joy
Купон ли е това, предполагам де, щото оферите са еднакви за всички и там тяма таква.
Ако е купон, ти върши работа подарен такъв от друг, който го има (аз погледнах и нямам, инак бих ти го подарила).

# 1 111
Morena, благодаря ти много Hug но е оферта

Аз се обърках, дали ако мина няколко пъти през касата с по 6 пакета паста, и всеки път сканирам приложението, ще мине ли номера? До сега не съм правила подобни изпълнения и не знам Simple Smile

Бих се запасила, че паста обичам, глутен не мога да ям, вкусът на лидълска е паста е ок, а пък никога не я намалят Simple Smile

# 1 112
Можеш няколко пъти да минеш с приложението

# 1 113
  • Sofia
Morena, благодаря ти много Hug но е оферта

Аз се обърках, дали ако мина няколко пъти през касата с по 6 пакета паста, и всеки път сканирам приложението, ще мине ли номера? До сега не съм правила подобни изпълнения и не знам Simple Smile

Бих се запасила, че паста обичам, глутен не мога да ям, вкусът на лидълска е паста е ок, а пък никога не я намалят Simple Smile
Аха... ама това е следващата седмица (да не тръгнеш тази) и да, можеш, но както каза някой, зависи...  да не е някой принципен касиер... Simple Smile
Може и на друга каса да идеш... или да хванеш колкото там имаш рода и приятели да ти купят по 6 пакета.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 18:20 от Morena

# 1 114
Asmegin , ако търсиш макаронени изделия без глутен -  в Лидл има царевичен кус- кус на РС-  мисля че е в постоянния асотримент , но не съм сигурна.

# 1 115
Morena, ще пробвам! Simple Smile Пък каквото стане Simple Smile

Ccvet, благодаря, ще се огледам за него. Не знаех, че имат и такова нещо. То аз и не съм редовна в пазаруването в Л, много ми е далече, а и с този променен асортимент и надути цени все по-малко се изкушавам да ходя там.

# 1 116
Щом е на оферта, с не с купон тази паста, ще отчете на всяко пазаруване отстъпката до размера на ограничените бройки. Т.е. Пазаруване на няколко пъти със съответно сканиране на картата.
За чаршафите- съгласна със Соул, по-добре бархетни да вземат да предложат. Ама те май бяха около Коледа.

# 1 117
Е рано е за бархет, не е зима още.
Нека есента отметнем първо..

# 1 118
Зависи от личните предпочитания. Бих се завивала само с бархетен чаршаф сега, рано ми е за одеялце, а сатенените вече носят усещане за хлад.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 18:54 от fenyx

# 1 119
Преди офертите не бяха ли за веднъж дневно. Т.е можеш да вземеш и друг път, но да е на друг ден.

# 1 120
Всъщност никога не съм пробвала това с офертите в един и същи ден, може пък да има дневен лимит, който знае как е сега, моля нека доизясни.

# 1 121
Вие ще кажете като често пазаруващи, аз си спомням от преди година че картата не зацепваше ако я минеш през 5 мин.време да речем...сега не знам как е. Иска ли се още технологично време между две цъкания с нея...не знам.

# 1 122
  • София
Ако няма 15мин между пазаруванията, не дава скреч карта / рулетка. Иначе си отчита пазаруването, има бележка.

# 1 123
Тези ядки винаги са били хубави, много се учудих на информацията за дъх.
Чаршафите с ластик следващата седмица от кои са? Тези дето много ни харесват или от другите? 🙂
Те може и да са от хубавите, но за 3 седмици цените им са се променили доста 😁
На 08.09.2022 е долната покупка от предните чаршафи, като сравнявам със цените от брошурата за другата седмица, или ще пускат някакви супер-дупер този път, или инфлацията в Лидл е брутална и скорострелна, или новите чаршафи са коренно различни и затова цената им е 50-70% нагоре:
ЧАРШАФ С ЛАСТИК' '0372021          9,99 ЛB
ЧАРШАФ С ЛАСТИК' '0372021          9,99 ЛB
2,000 x 23,99                 
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ' '0372023       47,98 ЛB

Между другото, предните, които взехме в началото на месеца, са наистина много хубави и долните, и спалните комплекти. Взехме едни на много красиви цветя в розово и синьо, съжалявам, че не изкупих всички 7-8 пакета налични спални комплекти.
Още тогава нещо ме жегна, че скоро ще им набримчат цените нагоре, но все пак над 50% за такова кратко време ми идва прекалено 😆

# 1 124
  • София
Вие ще кажете като често пазаруващи, аз си спомням от преди година че картата не зацепваше ако я минеш през 5 мин.време да речем...сега не знам как е. Иска ли се още технологично време между две цъкания с нея...не знам.
Няма проблем да се маркира за две последователни сметки. Онзи ден даже маркирахме три една след друга. Едната заради 1 нехранителен продукт, втората с 5 продукта и третата  с 11, които бяха за  две домакинства.
Нямаше никакъв проблем.
Просто разделете на няколко сметки с допустимите бройки за намалената цена.

Общи условия

Активация на акаунт