Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 275
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Кофти, Тара, ще видя как ще е при нас, че и аз шунка и спанак искам, ама не успях по-рано да се измъкна.
Ходене до К днес ми е невъзможно.
Аз утре сутринта ще проверя офертите, днес следобед вече всичко ще е ошушкано и ще е безсмислено ходенето.

# 751
Страхотна е стратегията на Лидл, купони за тези, които не ходят често, а за редовните клиенти - да не казвам какво.
И аз като Тара - ни рулетка, ни купон, ни нищо. Ама да са живи и здрави, още да вдигат цените.

# 752
  • Sofia
Кофти, Тара, ще видя как ще е при нас, че и аз шунка и спанак искам, ама не успях по-рано да се измъкна.
Ходене до К днес ми е невъзможно.
Аз утре сутринта ще проверя офертите, днес следобед вече всичко ще е ошушкано и ще е безсмислено ходенето.
Така е, ама нали ми е квартален магазин, трябва да мина за обичайни неща - хляб, кис.мляко и подобни...

# 753
Тара, това на Пещерско шосе или в друг Лидъл?🙂
Морена, може би има оферти от днес, защото утре е празник.🤔
Да, Долче, на Пещерско днес обедно. Единственото хубаво беше, че и клиенти много нямаше.
Долче,
Скрит текст:
спести ми едно готвене утре. Изобщо не видях, че е 22-ри.

# 754
  • Бургас
При нас днес доста от нещата ги нямаше... хляб нито типов, нито от белия със сусам, рибни пръчици - тц, спортна вода - тц, бисквити едни кръгли от скреча - тц, голдеса с трюфел за дегустация - тц... Сутиените, дето се засилих да се ядосвам, че няма точно моя размер, само кройката и моделът бяха от желаните, но се оказаха от тъничките и неподплатени, та да не съжалявам.. Поне нацелих намалено био-масло, разядка с риба тон и пуешки бутчета, та съм доволна от днешното ходене Simple Smile

# 755
Маслото на каква цена е?

# 756
Тара,
Скрит текст:
Аз тази година само закуски пращам и дъщеря ми обядва вкъщи, че вече не е на занималня. Но гледах менюто за стола (евентуално понякога да яде там след училище, ако се наложи) и се чудех защо липсва четвъртък и така се сетих, че е 22.09.😄  
Брада, тези бисквити са неоткриваеми още от миналата седмица при нас. И аз имах купон, така и не се появиха...🤪

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 18:05 от dolce miele

# 757
  • Sofia
Аз пък си взех всичко набелязано. Шунката беше свършила, ама си взех останалите неща и като се върнах пак, бяха заредили.  Та харчи се де.  Спанак си има, вафличките от купона си взех, пък и йогурта от купона ще взимам, ама не днес, че щеше да ми дойде тежко, понеже взех и зеле,  броколи, тиквички, краставица, мляко...
О, и аз бях забравила, че е 22 утре, добре че Долче писа... Simple Smile
Долче,
Скрит текст:
и аз само закуска и плод пращам, още повече, че щерката за сефте е втора смяна откак е ученичка, но обяд приготвям също, че нали държа да е разнообразно...

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 17:28 от Morena

# 758
Забравих да похваля този комплект за рисуване - дори само заради кутията (която е настолен статив) си струва:

Вътре има две платна, четки, два молива, комплект акрилни бои, чаша и голяма пластмасова палитра.

# 759
  • Велико Търново
Прибира се ММ в 18:35. Чука нервно на врата и ми връчва покупките от Лидл, защото отива да се занимава с колите в гаража и го чакат от 20 мин (времето за пазаруване). Аз вземам нещата, прескачам някои и със свободната ръка сграбчвам бележката. Гледам и не вярвам! Този некадърник е пазарувал за 49лв и 35ст!!! Излизам от нас, рошава и с избърсани ръце от пуканки по клина ми, влизам в гаража и се активирам " ти защо не купи още нещо за 66ст? Б@си, толкова ли е трудно да ме слушаш веднъж поне! Ако беше слушал мен по телефона, щеше да чатнеш, че получаваш 15лв отстъпка, ако пазаруваш за поне 50, т. Е. Макс 30%?"... Мълча, мълча и ми отговори с адското спокойствие" 49.35 е след 15те лв отстъпка, сега щастлива ли си че си прецакала Лидл? "
Олекна ми, честно! Просто държах да споделя Simple Smile

# 760
Мили дами, която от вас ходи често в Лидл, чувам че някъде са останали якета за бебеносене от стари брошури, дали може ако забележи някое залежало такова да пише Simple Smile

Благодаря предварително! Simple Smile

# 761
  • Sofia
В Неделя  видях тези якета в Хаджи Димитър. Може още да ги има.

# 762
Аз да питам.. Абе, хартията в кутия не беше ли вече на марката Флоралис , а не на Сиен?

# 763
  • Велико Търново
Аз да питам.. Абе, хартията в кутия не беше ли вече на марката Флоралис , а не на Сиен?
Последно беше cien, понеже е козметична Simple Smile

# 764
  • Sofia
Мили дами, която от вас ходи често в Лидл, чувам че някъде са останали якета за бебеносене от стари брошури, дали може ако забележи някое залежало такова да пише Simple Smile

Благодаря предварително! Simple Smile
Без значение от града ли?  Да гледам утре, ако е така.

Общи условия

Активация на акаунт