Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 198
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 990
  • Sofia
Здравейте, някой да има отзиви за заквасената сметана, която е на промоция тази седмица?
Хубава е.

# 991
И аз не съм спечелила нищо още от тия игри - а пазарувам,регистрирам Wink Wink
Много се зачудих как господина ,който се е кръстил с името Дебел Сладур в приложението , ще си вземе наградата , но явно няма изискване да си пишеш реалните имена за да участваш ..или ще го дисквалифицират ( признавам не съм чела условията на играта , но може само по телефон да е ) .

# 992
😂Поли, разсмя ме! Не съм гледала всички имена, само направих през браузъра търсене за себе си и като ме няма - не съм се зачитала в имената на късметлиите.
Забравих вчера да пиша- погледнах елипсовидния печат на 30% сметана с новата червена опаковка и тази в старата (синя) - еднакви са данните.
И още една новост- сложили са в постоянен асортимент, с етикет “ново” шампоаните Тео Кидо.

# 993
Не страдайте толкова за лаптопа. Загледах му параметрите - няма хард-диск, само SSD диск с капацитет само за операционната система и програми. По- обемни данни няма къде да съхранява. За мене това е една играчка, по-луксозен таблет. Ако искате да съхранявате информация, трябва да инвестирате във външен диск.

# 994
На харизан кон зъбите не се гледат.
Де да бях спечелила, хич намаше да придирям....

Хард дискэт не е ли отживелица? Геймърския комп го правихме без..

# 995
  • Sofia
Изобщо не съм изненадана да е такъв лаптопа от играта.
На игрите им не се хващам вече... седят ми там две участия за потвърждаване.

# 996
На харизан кон зъбите не се гледат.
Де да бях спечелила, хич намаше да придирям....

Хард дискэт не е ли отживелица? Геймърския комп го правихме без..
Каква отживелица е хард дискът? Аз съм на години, на които не ме интересува геймърски компютър. За сметка на това много държа на снимките и видеата си, пазя ги освен на компютъра и на външен диск.
Ако хард дискът беше отживелица, щяха ли масово да произвеждат такива с капацитет от няколко терабайта?
Къде мислиш, че се съхранява цялата информация от форума?
 Все още SSD дисковете са доста по-скъпи от хард дисковете при голям капацитет.

# 997
Може да слагат някакъв нов диск сега (който не се нарича хард диск), но при всички случаи компютърът трябва да има голямо празно пространство, а не като таблетите - десетина гигабайта.
Точно геймърските, които са с по-голям капацитет от офис компютрите, сигурно са с огромна памет.

# 998
Може да слагат някакъв нов диск сега (който не се нарича хард диск), но при всички случаи компютърът трябва да има голямо празно пространство, а не като таблетите - десетина гигабайта.
Точно геймърските, които са с по-голям капацитет от офис компютрите, сигурно са с огромна памет.
Новият тип дискове са SSD дискове, които са полупроводникови, а не магнитни и нямат механични части. Доста по- бързи са, но за сега и доста по-скъпи. В конкретния лаптоп е 256 GB, което е много малко за съхранение на данни.
А геймърските компютри нямат огромна памет, а голямо бързодействие и най-вече мощна видеокарта с ускорител. Някаква сериозна памет не им трябва.

# 999
RAM им трябва Simple Smile И видеокарта с голям RAM Simple Smile
не място за съхранение... така или иначе всичко се казва в облаците.
За протокола - имам 18 участия, ама обясних на дребната да не се надява хич.

# 1 000
 256 GB не ми изглежда малко. Моят офис компютър е с около толкова и е горе-долу нов. Той се ползва за служебни дейности, не за игри или за някакви сложни програми, така че не ми трябва много пространство. За филми и сериали определено става, освен ако не говорим за блу рей и подобните формати, но такива не гледам, защото не виждам особена разлика (сериозна съм, не ме трогва високата резолюция, никога не съм разбирала защо хората се впечатляват от нея).

# 1 001
  • софия
Дори за едно участие не мога да събера. Толкова са ми безинтересни нещата, които пускат напоследък.

# 1 002
  • София
Имах купон 50 процента на микс от сурови ядки и сушени плодове.
Взех два пакета, отвратителни са и двата.
Миришат на стари и мухлясали, иначе на вид биват.
И аз взех, но при мен са читави. От 3 пакетчета остана едно.

# 1 003
  • София
Днес взех от микса сурови ядки с купон. Утре ше ги отворя да пробвам дали са добри и на какво миришат.
Рулетката днес не ме уважи. Sad

# 1 004
Взимала съм от тези ядки и ги харесвам по принцип. Но аз очаквам суровите ядки да са сочни (ако това се разбира под влажни). Защото има едни като мумифицирани, тях не ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт