Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 158
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 945
Привет! Някой дали е опитвал мляното кафе на Bellarom - Gold и Rosso? Добро ли е?
Скрит текст:
Свободни купони, за който си хареса.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 11:10 от Viara T

# 946
О,да, това Котидж сирене няма да го откажа като купон. Малките си го хапват с кеф.

# 947
  • Велико Търново
Кой чедър хвалехте? Тази вечер, тържествено приспах децата, сипах си чаша вино и отворих черно опаковани чедър.... Толкова мазно, тежко и чак накъртващо нещо не бях вкусвала от много време насам. Върнах си, тържествено отрязаните парченца, от дъската, обратно в черната опаковка и приключих с вечерята.
Ще го оставя за ММ да го яде утре или когато иска. Евентуално, с нещо мога ли да го сготвя и после храната да не е тежка и мазна?
Кой е хубавия чедър?

# 948
  • София
Купувам от зрелия чедър. В тъмно червена опаковка е. Харесва се в къщи.
Мисля, че това беше опаковката:

# 949
Мацки, нали говорим за външни батерии? Blush Че нещо взех да се замислям... аз такива търся.
За батерии за мивка, смесители. Дано не съм те подвела. Това имах предвид.
Ако на някой му трябва купон за смесител - изпращам
От другите исках, но ако е от онези смесители нагреватели, също искам Simple Smile
Дали ще може снимка на ЛС?

# 950
  • София
Сложи във фризера чедъра за около час за да се стърже по-лесно и вече настърган го раздели на порции и обратно във фризера.
За спагети с по-сухо месо ( телешко ), разни запеканки с бяло птиче месо, пица 🙂

# 951
  • Велико Търново
Благодаря!
Утре ще го замразя и стържа. Много ме е яд, като искам нещо вкусно, представям си го и щом седна да му се насладя - да се чудя какво да го правя!!!

# 952
Да, зрелият в червената опаковка, или ХХЛ седмицата 1 килограм. Аз тях хваля.
Сега взех един в сива опаковка, но още не сме го пробвали. Ако не е хубав, ще го изхабя в сиренки и пица.

# 953
Morena може ли да помоля за купона за хлебопекарната, ако е свободен все още? Благодаря предварително!
Скрит текст:
Нямам купон за буркани, но имам за... домашна хлебопекарна. Цената е повече от добра. Simple Smile
Вие имате ли такъв купон? ...
И аз имам (ако някой го иска...), и видях и други, че имат.

Подарявам купони:

Скрит текст:

От офертите ще се въползвам от портокаловия сок, за мюслито ни. Simple Smile

# 954
  • Sofia
Разбира се, пращам.

# 955
Morena много благодаря!
Това са мойте и при мен ги има бурканите 😂
Скрит текст:

# 956
продуктите на наше село кий ги прави, знае ли се? загледах сиренето 2 кг, но май няма да се престраша. и какви са тия сирена с повишено водно съдържание, бррр

# 957
подарявам

# 958
Чедър вече втори път купувам в синя опаковка - mild. Иначе отлежалият е доста тежък и миризлив, даже лидълския си е умерен Simple Smile

Viara T, купувам си редовно кафе, но от по-слабото им. Rosso не ми харесва, май беше с повече робуста и ми е силно горчиво. Gold ми допада, когато ми трябва по-силно кафе. Даже понякога купувам на промоция зърна и си ги меля, излиза изгодно.

Снощи в нашия Лидл в Младост 2 беше много обрано откъм плодове и зеленчуци, етикетите се разминаваха с брошурите - не намерих нито промоционалните български ябълки, нито морковите, а за тях се бях засилила.

Zenata, мисля, че не ги прави един производител, дават на различни. Като има повече вода държат ниска цена, ама после то се разтича и изпарява това сирене. Така си оводних едни бъркани яйца преди няколко дни - с черпак да изребвам водата. А беше сирене от фирмен магазин на мандра.

# 959
Здравейте, кюфтетата и кебапчетата ХХЛ хубави ли са?
Това тесто преди не го ли изписваха като прясно или нещо такова? Не помня да е било "бутертесто" по етикет?
Скрит текст:

За сметка от 88 лв. колко точки за играта за лаптоп се полагат?

Общи условия

Активация на акаунт