Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 155
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
"Сочни" ядки по-скоро са пресните. В магазините няма такива или рядко се намират. Домашните ядки са "сочни".

# 1 006
  • Sofia
То ако ги затворят влажни, неминуемо ще замиришат на мухъл ядките.

# 1 007
  • Варна
Някои да е спечелил лаптопа от играта на Лидл?
Да се похвали.

Публикувани ли са победителите?

Представям си как служител на Лидл прозвънява печелившите:
-Ало, Дебел Сладур ли е на телефона?
😆😆

# 1 008
Предполагам, че зависи от начина по който се сушат. Наскоро бях взела ядки с шоколадов чипс (пак от Лидл, едни малки пакетчета, залепени по 5 броя). В тях имаше сурови бадеми и кашу и не бяха от пресушените. Не ми миришат на лошо.

# 1 009
Имах купон 50 процента на микс от сурови ядки и сушени плодове.
Взех два пакета, отвратителни са и двата.
Миришат на стари и мухлясали, иначе на вид биват.
И аз взех, но при мен са читави. От 3 пакетчета остана едно.
Днес също взех, и моите също са добри.

# 1 010
.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:11 от biri4ka

# 1 011
Лаптопът е идеален ако няма да се използва за да се "складира" голям обем информация. Моят лаптоп е с 256 GB SSD и още не съм го напълнила (на 6 г. е) Параметрите на Лидл-ския са ОК за мен.

# 1 012
Моя позната спечели лаптоп. Но тя е през ден в Лидл. На такива като мен, ако разчитат... Grinning

Аз трета седмица не съм влизала в Лидл, но да попитам - скоро пускали ли са дрехи за бременни? Тоест дали да очаквам скоро Confused

# 1 013
до късмет е, не до редовност в посещенията.
вчера награбих сирена, луканки, някакво не лошо бордо. дребният си хареса яке /изрови си няакво синьо неговия номер - само едно беше/, след което и каката си хареса. а въобще не ги бях загледала тези якета.

# 1 014
  • София
Май имаше скоро неща за бременни, но не съм сигурна. Вече не търся от тях.

# 1 015
о, забравих да спомена за резила си....толкова се бях шашнала от задачи в главата си, че си тръгнах от лидл с количката. стигнах даже доста далеч. виждам една съседка и тя, шашната, ме пита накъде с тази количка. охраната, която ме познава, се спука да се хили. то и аз, де. ужас.

# 1 016
  • София
Минавам да кажа, че лаптопа е страхотен, има много сладки глезотийки като отключване с пръстов отпечатък, камера, която е скрита в бутон, лек е, компактен, метален.. Имам такъв само, че i5 с по-добри параметри от няколко месеца и съм страшно доволна.  Определено е хубава награда, жалко само, че не ме теглят. Grinning Вчера взех от суровите ядки с купона и много ми харесаха, нямаха гаден вкус и мирис. Дългите елечета от брошурата сигурно сте коментирали, но са много хубави, удобни и топли. Детско жълто яке взех и на сина за поредна година, много ми хареса и то. Супер, че най-накрая малко смениха моделите, които бяха еднотипни вече и бяхме изгубили интерес.

# 1 017
  • София
Нещо съм пропеснала - бях гледала дифузер за арома масла, но явно е било в предишната брошура.?Мина ли?
Хубав ли е като цяло дифузера, да го търся ли?

# 1 018
Нещо съм пропеснала - бях гледала дифузер за арома масла, но явно е било в предишната брошура.?Мина ли?
Я виж да не е в събота ...

# 1 019

Пулверизаторът е в събота 1 октомври 32 лв. От 2.10 ще бъде 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт