Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 099
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 080
Масло и Лаваца ще взема, друго не ми трябва.
Баща ми току-що ми каза, че направили захарта 2,59.

# 1 081
Малииии, аз в кой век живея ? Маскарпонето от кога в на тази цена???

# 1 082
  • Sofia
Заредих си фъстъчено масло с купона, ама едва сега разбрах, че е в ПА.
И манго заредих. Доволна съм.
А сутринта обърках отвора на бурканчето с джинджифила и сега ям пикантно мюсли. Simple Smile

Фъстъченото масло доста го загледах, аха да взема, но освен за хапване с лъжичката директно не се сетих за друго приложение... За какво го ползвате?
Ами то у нас лети...
Скрит текст:
ей сега тъкмо мажа за следобедна закуска в у-ще на щерката - и за сладък вариант на филия отгоре банани; ягоди; др. ... филирани бадеми или други ядки за хрупкавост, на втората филия малко сладко (някакво) и затварям, и за солен  на едната филия фъстъчено масло, малко сладко от люти чушки, на другата авокадо, крема сирене, прясно сирене (лидълското Simple Smile ), сос,  разни други и посредата някакво месо, яйце,  кашкавалче,  салата и т.н.   
За сатай сос, за дресинги, за китайски/тайландски сосове и супа... - там най- много отива. Simple Smile

Ей тук  (долу в ляво) съм забъркла/подправила  моркови (на пара) с едро фъстъчено масло и е стрхотно.  Според нас. Simple Smile

# 1 083
  • Пловдив
Ще има чаршафи с ластик др.седмица...обаче не виждам р-р 120см...?

# 1 084
  • София
Даа, потвърждавам.. захарта е 2,59 лв и една друга, по-скъпа  за 2,75.
И пак въпрос, белените печени чушки с оцет ли са или са са само печени. В смисъл да стават за готвене ми трябват, не за салата??

# 1 085
Мммм да от както натириха веригите да продават определени стоки и доказаните марки изчезнаха списъка все празен стои. Последно пуснали някакви стоки вместо с мляко с мазнини. Разбирам, че за търгашите пиещите кафе са свине и трябва да слагат мас а не мляко в кафето. След няколко месеца ще ги продават като каничките две за лев и пак никой няма да им ги купи. Дезедоранти, сапуни и доста неща дето бяха лидълски марки в България не се внасят вече и няма да се внасят докато спекулата не стихне. Нямат изгода да пълнят на спекуланитите количките и магазините. Продавайте и купувайте българското, който се е прецакал. В доста държави на ЕС никой няма да допусне такива подмени на съдържанието. Месо от вода, сланина и кожа, мляко сирене и кашкавал от палмово мсло и т.н.

# 1 086
  • Перник
За свинската мас - напоследък я виждам редовно на рафта. Че е с лук разбрах като се зачетох веднъж в надписите по кофата. Иначе не се усеща, редовно правя козунак с нея.

Взех си 3 опаковки сурови ядки днес от "Алабин" - хубави са.
Нищо не харесах и аз от новата брошура.

# 1 087
  • София
Тези ядки винаги са били хубави, много се учудих на информацията за дъх.
Чаршафите с ластик следващата седмица от кои са? Тези дето много ни харесват или от другите? 🙂

# 1 088
И пак въпрос, белените печени чушки с оцет ли са или са са само печени. В смисъл да стават за готвене ми трябват, не за салата??

От редовния асортимент бях взела веднъж, когат нямаше от ония нашите, и бяха кисели. Тоест с оцет или др.киселина, те помня, но кисели са.

# 1 089

Чаршафите с ластик следващата седмица от кои са? Тези дето много ни харесват или от другите? 🙂

Доколкото виждам от брошурата- трябва да са от тези, които ни харесват. Но цветовете (освен бялото) са едни…. Тц

# 1 090
  • Перник

От редовния асортимент бях взела веднъж, когат нямаше от ония нашите, и бяха кисели. Тоест с оцет или др.киселина, те помня, но кисели са.

Доколкото си спомням имат лимонена киселина като консервант, но аз не ги усещам кисели. Не ми харесва, че са преварени ли, де да знам, разпадат се като ги вадиш от буркана.

# 1 091
Аз чакам ония чушки без оцет да заредя шкафа, че стои полупразен

# 1 092
Точно ей такива преварени и меки чушки направо не понасям. Харесвам пикильото точно защото са стегнати, предпочитам поначало сурови, а не консервирани или печени и готвени чушки.

# 1 093
Даа, потвърждавам.. захарта е 2,59 лв и една друга, по-скъпа  за 2,75.

по-скъпата е фин кристал, ползвам я. но при тази цена ще видим.
ох, как обичам кисели чушки, мммм

# 1 094
Взех от купона с шоколадите този с бонбонките, изобщо не беше лош, за тези пари е даже чуден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт