Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 153
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз имам само долни, чудесни са!
  начи скъпи не скъпи ще се купуват Simple Smile
Търся 120, щото леглото на сина е с такъв р-р. Подозирам, че 140 ще виси.
не са с ластик нали? Подпъхваш ...

# 1 156
С ластик са моите.

# 1 157
  • София
От седмицата 5-11.09.2022 за спалните комплекти пише, че са сатен, но не и за чаршафите.
Чаршафите са за по-ниски матраци - 18 см височина на матрака, а следващата седмица са за 25 см. височина на матрака.
Но, цените са доста по-високи, вкл. и на спалните комплекти.

Скрит текст:

# 1 158
В брошура/приложение единичните (долни) чаршафи са по описание с ластик.
Памучен сатен:

Преди време за нас купих един от най-големите, супер е, сега нямам нужда от такива.
Скрит текст:
Преди достатъчно вече дълго време е вземан, цвят нещо като шампанско, няма мръдване в материята и цвета.
 По-скоро за нас и едното дете още едни комплекти бархетни (само един комплект съм купила, без долен чаршаф е- те не ми бяха харесали, доколкото помня имаше отделно и такива, сега щерката съм уредила с него).

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 14:57 от fenyx

# 1 159
Излизат на редовна цена, защото не отчита картата. Една и съща карта може да се ползва през някакъв времеви интервал (около 15мин).
Това важеше за скреч картата (макар че съм сигурна, че са минавали и по-малко от 15 минути между двете маркирания на картата). При по-малко минути си се отчиташе без проблем намалението с картата. Освен ако сега няма някаква промяна...

# 1 160
От седмицата 5-11.09.2022 за спалните комплекти пише, че са сатен, но не и за чаршафите.
Чаршафите са за по-ниски матраци - 18 см височина на матрака, а следващата седмица са за 25 см. височина на матрака.
Но, цените са доста по-високи, вкл. и на спалните комплекти.

Скрит текст:

Нашият матрак е висок и винаги чаршафите за такъв са по-скъпи от тези за ниските. Не само в Лидл, а реално разликата в см плат е малка.

# 1 161
  • Sofia
Взех си фъстъци и нар с купони;  компот от личи и изварата "мое.... " и др. обичайни и така... доволна съм.
Довечера пък смятам да се разходя да се запася с любимия шоколад с купон, благодарение на  Viara T.

# 1 162
Аз говоря за чаршафите от 3.10.2022.
Стари брошури не съм гледала.

Цената не зависи от височината на матрака, а от материята на чаршафа, според мои наблюдения.

Тези старите да не са трико?

# 1 163
Какви са тези безумни цени на зеленчуците в Лидл?
Карфиол 7 лв, в зеленчукарника - 5.
За това почти не купувам от там сезонни неща.
Подарявам:
Скрит текст:

Купонът е подарен.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 17:29 от Недоволна

# 1 164
Какво се случва тук за едни макарони,дами?
Снощи пробвахме новата хлебопекарна,която купих с 30лв отстъпка благодарение на съфорумката pppqqq.
Отново й благодаря!
Още по-добър дизайн и изработка,
Перфектни инстукции за употреба дори за начинаещи и още повече варианти на възможностите за различни хлебни изделия.

# 1 165
  • Велико Търново
Има нови рецепти в книжката ли? Имаш ли стария модел и съответно, какво е новото на модела?
Все едно кола 2023 презентира, така ми запали интереса Simple Smile

# 1 166
Ако желаеш ,мога да снимам и да ти изпратя рецепти на лични,но визирах подробно и ясно описание на процеса,като за хора начинаещи в кухнята.Което според мен е голям плюс, защото никой не се е родил научен.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 16:37 от Krotinia

# 1 167
По ИАН номера ще излезне книжката с рецепти и упътванията за дадения модел. В сайта на лидл на упътвания ги има качени.

# 1 168
  • Велико Търново
Супер инфо Даниела Simple Smile, сега ще разгледам дали има ново нещо, за да не занимавам кротиниа Simple Smile

# 1 169
На някои няма качени всичките файлове, но на тази имаше https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/product2? … D1%80%D0%BD%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт