Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 080
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 140
Аз също съм купувала “оферта”, но в рамките на деня, а не едно след друго. Така че отговорът, който са ви дали, си е правдоподобен.

# 1 141
  • Sofia
Мен като ме загложди казуса с офертите и звъннах на националния да ги питам. Значи на отделни бележки едно след друго да се маркират няма да отчете отстъпката още на втората касова. Направено е да не се спекулира с купуване на много бройки наведнъж. Можело сутрин, следобяд също, вечер, не както си мислех само веднъж дневно. Трябвало да имало интрервал на покупките поне от няколко часа, за да отчете пак промоционалната цена.

Едно е технологично да може, друго да се купува един продукт няколко пъти през 2мин. (да речем) с един QR.  Ако може, какъв е смисълът от ограничението...
Мдааа....
А огранчението да не се купува наведнъж.
Така че си е просто надлъгване, като ще ида няколко пъти... ще ми подарят шорткът на няколко карти... или ще ангажирам няколко човека да ми услужат като купят за мен.  Simple Smile

# 1 142
Хайде сега, надлъгване било. Те държавата окрадоха, ти за едни макарони го правиш на въпрос. Не те разбирам...

Вчера при нас бяха заредили сиен светло син дезодорант, та взех един.
Днес ще пращам мм за ципура, дано да има довечера..

# 1 143
  • София
Мен като ме загложди казуса с офертите и звъннах на националния да ги питам. Значи на отделни бележки едно след друго да се маркират няма да отчете отстъпката още на втората касова. Направено е да не се спекулира с купуване на много бройки наведнъж. Можело сутрин, следобяд също, вечер, не както си мислех само веднъж дневно. Трябвало да имало интрервал на покупките поне от няколко часа, за да отчете пак промоционалната цена.
Това не е описано никъде в сайта, така че по телефона могат да казват каквото си искат.
Няколко часа са от 1, 2 до 24, 48 и т.н. - теория на вероятностите.
Щом няма точен регламент, важи общото обяснение за ползването на оферти през приложението.
Проверява се на място, на касата. Маркира се картата на 2-ра покупка и ако не се отчете намалението(вижда се на екрана, който  е пред очите на купувача) трябва да се маркира друга карта.
А най-вече се гледа срокът на годност, защото обиковено офертите са за продукти с кратък срок, а има и кашони с различен срок.

# 1 144
Asmegin, пиши ми ако искаш още една карта за пастата на офертата и да не ходиш N на брой пъти.

Внимавайте ако вземате ябълките “на оферта” - не съм нацелила правилните или аз , или касиерката правилната цена, но никак не ми се занимаваше за лева разлика, нищо че видях още в магазина, че са таксувани като друг вид и друга цена - по сорт не мога да ги разпозная лично, че да знам “правилните” ли са или неправилно разположени. Бяха сложени две касетки с различни на вид ябълки една зад друга, едната под етикета с намалена цена, на другите даже не видях и цената, но тези под цената поне изглеждаха добре - и на вкус поне са добре.
Заформила (заради пазар за чери доматки, няма във Ф., и покрай тях и друго се взема) участия за лаптопа, ама все тая.

# 1 145
Това не е описано никъде в сайта, така че по телефона могат да казват каквото си искат.
Няколко часа са от 1, 2 до 24, 48 и т.н. - теория на вероятностите.
Щом няма точен регламент, важи общото обяснение за ползването на оферти през приложението.
Проверява се на място, на касата. Маркира се картата на 2-ра покупка и ако не се отчете намалението(вижда се на екрана, който  е пред очите на купувача) трябва да се маркира друга карта.
А най-вече се гледа срокът на годност, защото обиковено офертите са за продукти с кратък срок, а има и кашони с различен срок.

Нека някой да пробва де, това ясно го обясних на оператора, категорична беше, че ще излезне на редовна цена на следващия бон. И мен не ми харесват неточностите искам точен регламент, но не дават.
До тук виждам единствено упорстване от твоя страна, действай и ни опровергай.

# 1 146
Подарявам купони:
Скрит текст:

, както и седмичните.

Купоните за шоколадите и мармалада са подарени.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 17:18 от Viara T

# 1 147
Ще има чаршафи с ластик др.седмица...обаче не виждам р-р 120см...?
То имало ли е някога чаршафи с този размер в Лидл? Само в Икеа и Н&M съм виждала 120см.
120 см чаршафи с ластик има и Панагюрище. Аз от там си купувам долните чаршафи. Имат както ранфорс, така и от трико. Имат доста реални магазини в София, както и онлайн магазин.

# 1 148
Купувала съм продукти от оферта, като излизам от магазина и веднага влизам отново. Така си отчита намалението без никакъв проблем. Не съм чакала по няколко часа да минат.🙂 Да маркирам картата на две отделни (последователни) бележки не помня дали съм правила, но със сигурност няма нужда да се чака с часове...

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:53 от dolce miele

# 1 149
  • София
Много ме интересуват тези сатенени чаршафи. Откакто ги открих (имам на English Home), спя само с тях. Невероятно усещане за мекота. Леки са за пералнята. Не знам качеството в Лидл какво е, но десените хич ги няма....

# 1 150
Аз имам само долни, чудесни са!

# 1 151
В Лидл Борово с изненада открих, че няма тяхната тоалетна хартия. Беше си празно на стелажа

# 1 152
  • Пловдив
Аз имам само долни, чудесни са!
  начи скъпи не скъпи ще се купуват Simple Smile
Търся 120, щото леглото на сина е с такъв р-р. Подозирам, че 140 ще виси.

# 1 153
Малко висят, да. 140-160 е един размер, ползвам го на 140 размер легло и леко широк иде, но то нали го подпъхвам...аз имам бял и светло сив Simple Smile
Върви ги пипни първо, да го усетии и прецениш..

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 14:42 от teta75

# 1 154
  • Велико Търново
Излизат на редовна цена, защото не отчита картата. Една и съща карта може да се ползва през някакъв времеви интервал (около 15мин).

Общи условия

Активация на акаунт