Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 104
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 095
Даа, потвърждавам.. захарта е 2,59 лв и една друга, по-скъпа  за 2,75.
И пак въпрос, белените печени чушки с оцет ли са или са са само печени. В смисъл да стават за готвене ми трябват, не за салата??

От редовния асортимент бях взела веднъж, когат нямаше от ония нашите, и бяха кисели. Тоест с оцет или др.киселина, те помня, но кисели са.

Доколкото си спомням имат лимонена киселина като консервант, но аз не ги усещам кисели. Не ми харесва, че са преварени ли, де да знам, разпадат се като ги вадиш от буркана.

Развалих рецептата с рулцата и каймата с тях, за мен са категорично кисели, пък всеки да си решава...

# 1 096
  • In transit
Ще има чаршафи с ластик др.седмица...обаче не виждам р-р 120см...?
То имало ли е някога чаршафи с този размер в Лидл? Само в Икеа и Н&M съм виждала 120см.

# 1 097
Ето размерите, според приложението им:

# 1 098
Това сатенираните ли са? Имам ги и в сиво и в бяло, жалко че няма друг цвят..

# 1 099
  • Перник
Ще има чаршафи с ластик др.седмица...обаче не виждам р-р 120см...?
То имало ли е някога чаршафи с този размер в Лидл? Само в Икеа и Н&M съм виждала 120см.

Аз съм купувала от Юск.

# 1 100
За първи път виждам някаква оферта/намаление на безглутенова паста, но пък ограничението е до 6 пакета само Sad Бих заредила добре, но Лидъл ми е много далече, и няма да мога да се разкарвам всеки ден да вземам тази оферта. То и не е ясно, дали ще има наличност, пе имаме само един Лидъл в града ...
За първи път ме е яд за ограничението в количества на някоя стока.

# 1 101
На отделни касови бележки я вземи пастата. Мисля че така може и дават...

# 1 102
Зависи от нагласата на съответния касиер май…

За чаршафите другата седмица - в брошурата пише -“от памучен сатен”.

# 1 103
Или отиди с приятел- той 6 , ти 6 - плащате , оставяте ги в колата и се връщате отново😉
Някой беше питал за безкофеиновото кафе - става , но ако имате големи очаквания може и да не ви допадне. Аз го предпочитам пред безкофеиновото на Нова Бразилия например.

# 1 104
Ще пробвам на отделни бележки, но да, май изцяло е до нагласата на касиер. За съжаление, нямам кола, пък не знам, дали ще се навие някой да ходи с мен Simple Smile Хрумна ми, че бих могла да взема 6 пакета, да ги оставя в тези шакфчета, които се заключват, да вляза пак, на друга каса да се наредя, например Simple Smile и после пак Joy
Въпросът е, дали ще има наличности Joy че при нас още в понеделник сутринта може вече да е празно, както винаги.

# 1 105
Защо пускат сатен, не е ли време за бархет. Аз харесах тапите за уши, да подаря на съседката. Постоянно  мрънка, че чувала шумове и много ми писна от нея.

# 1 106
  • Sofia
Някой беше питал за безкофеиновото кафе - става , но ако имате големи очаквания може и да не ви допадне. ...
Баш, пък и въпрос на вкус.  
Ние ползваме безкофеиновата Лаваца и взехме това от Лидл сега тъкмо на тая цена да го пробваме (което препоръчвам на питащия) - ами  става, не е като да не става,  но ако Лавацата е страхотна, лидълското е добро.  И цената говори нещо такова - Лавацата е 12лв/250г - лидълското - 5лв обичайна цена.  Още повече, на Лавацата пише  и остатъчния процент кофеин.

# 1 107
За пастата - бройката не е ли ограничена от Лидл +? Т.е. няма да мине ниска цена повече като се стигне максимума бройки.

Безкофеиновото не е лошо, предвид че и останалите скъпи марки не са нещо особено на вкус.

# 1 108
  • Sofia
За пастата - бройката не е ли ограничена от Лидл +? Т.е. няма да мине ниска цена повече като се стигне максимума бройки.
Това ако е с купон, ако е оферта е друго, както и без Лидл + да е ограничението... както казаха на отделни сметки или на следващо пазаруване.

# 1 109
Ах, не се сетих пък за това Confused че за да взема на тази цена, трябва да сканирам приложението. Отиде ми пъкления план Joy

Тапи за уши са ужасни, взех ги на предното зареждане. Огромни, груби, твърди, и въобще не спират шума. Така ми натъртиха ушите, че ранички имах чак. И да, знам как се ползват, аз непрекъснато ползвам тапи за уши. То, ако не е за лично ползване - там не мога да коментирам, но за лично ползване повече никога не бих повторила.

Общи условия

Активация на акаунт