Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 078
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 125
Ясно..разбрах.
Значи ще може да си накупи паста дамата...с едно ходене.Simple Smile

# 1 126
Вие ще кажете като често пазаруващи, аз си спомням от преди година че картата не зацепваше ако я минеш през 5 мин.време да речем...сега не знам как е. Иска ли се още технологично време между две цъкания с нея...не знам.
Няма проблем да се маркира за две последователни сметки. Онзи ден даже маркирахме три една след друга. Едната заради 1 нехранителен продукт, втората с 5 продукта и третата  с 11, които бяха за  две домакинства.
Нямаше никакъв проблем.
Просто разделете на няколко сметки с допустимите бройки за намалената цена.

Става въпрос за един и същ продукт на оферта, а не за разнообразни продукти.

# 1 127
  • Sofia
Едно е технологично да може, друго да се купува един продукт няколко пъти през 2мин. (да речем) с един QR.  Ако може, какъв е смисълът от ограничението...

# 1 128
Имам спомен, че можеше веднъж дневно да се пазарува с офертите, а купоните са еднократни.

# 1 129
Едно е технологично да може, друго да се купува един продукт няколко пъти през 2мин. (да речем) с един QR.  Ако може, какъв е смисълът от ограничението...

Смисълът не знам. Нали да помогнем се опитваме, поне аз.
Практиката е че на отделни касови ако се разбие, си минава номера и всеки го е наблюдавал на практика...Wink  за ограничения по брошура говоря...
А смисълът си е там нейде ... отстрани..

Въпросът е ще мине ли и за оферта, или не. С приложението аз не съм на ти..за това и питам, ама все тая...

# 1 130
  • София
Имам спомен, че можеше веднъж дневно да се пазарува с офертите, а купоните са еднократни.
Няма такова нещо.
Морена е цитирала, че една покупка е един касов бон.
От сайта на Лидл:
ОФЕРТИ
"Страхотни предложения за продукти, които можеш да купиш дори по-изгодно, само ако използваш Lidl Plus. Просто сканирай приложението на касата и отстъпката ще се приложи автоматично към всички продукти, обозначени с Lidl Plus оферта. Можеш да ползваш офертите повече от веднъж в рамките на посочения период."
Не се говори до ограничение на бройките на клиент, а в една покупка/касов бон.
Преди се писа, как на касата касиерите са разделяли покупките на няколко, за да се ползва намалението.
Където не са били толкова отзивчиви продуктът след бройката в офертата е минавал на редовна цена. Имаше няколко човека, които се оплакаха, че не са съобразили.
Ако каже колко бройки иска, предлагам да й изпратим няколко снимки на наши карти и ако не й дадат с нейната да ги ползва.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:51 от geos

# 1 131
В началото беше така веднъж дневно (става въпрос за един и същ продукт), сега ако са променили нещо, но аз съм съгласна да и дадем карти и да се напазари наведнъж. Преди си спомням с оферта щраках моята карта, на следващия бон на сина ми, и на третия бон на майка картата.

# 1 132
  • София
Ако каже колко бройки иска, предлагам да й изпратим няколко снимки на наши карти и ако не й дадат с нейната да ги ползва.
И аз точно за този вариант се сетих. Веднага ще изпратя 3 карти.

Днес отново се разправях с връщане. Зарадвах се, че има от киселото мляко с купон. Външният вид, надписите, маслеността, грамажът, цената - всичко съвпадаше. Купонът не се отчете. Оказа се, че моето е по БДС, а купонът не бил. Ядосах се и им го върнах. Да, можех да сравнявам и кодове, но вече е прекалено. Сигурно доста хора са се хванали на въдицата. Sad

От рулетката ми се падна 100 гр. смядовска луканка с намаление от 1 лв. Подарявам купона. Имам и купон за 3+1 фъстъци (4.77 лв за 4-те пакета). И всички седмични.

# 1 133
  • София
Скрит текст:
И аз точно за този вариант се сетих. Веднага ще изпратя 3 карти.

Днес отново се разправях с връщане. Зарадвах се, че има от киселото мляко с купон. Външният вид, надписите, маслеността, грамажът, цената - всичко съвпадаше. Купонът не се отчете. Оказа се, че моето е по БДС, а купонът не бил. Ядосах се и им го върнах. Да, можех да сравнявам и кодове, но вече е прекалено. Сигурно доста хора са се хванали на въдицата. Sad

Скрит текст:
От рулетката ми се падна 100 гр. смядовска луканка с намаление от 1 лв. Подарявам купона. Имам и купон за 3+1 фъстъци (4.77 лв за 4-те пакета). И всички седмични.
Да, и аз се засилих да купя, на купона не пишеше кой вид е, цената беше еднаква, което не е нормално, обикновено БДС са малко по-скъпи. Реших, че може по грамажа да се ориентирам, но и той еднакъв, затова не взех, да не се ядосвам после. Накрая и кода проверих. Преди снимката на продукта в купона беше много ясна, от известно време не е,  човек не може да се ориентира лесно.

Но, да кажа за хваления "Кауфланд" - там пък на една цена имаше 4 различни модела/марка туристически обувки на 4 различни и отдалечени едно от друго места, като тези от текущата брошура, които се оказаха и най-хубави бяха забутани при домакинските стоки. Като питахме къде да  намерим туристическите обувки, ни посочиха стелажа с най-негодните, до  работните обувки(те съответстваха на снимките от брошурата). После доста се мотахме, като откривахме последователно другите модели и накрая търсените. Кауфланд не ми е удобен, затова рядко ходим, за нещо конкретно.

# 1 134
Реших, че ще хапваме риба и отидох за ципура набързо. Излязох с рибата, извара, четири олекотени якета и термоклин, който сега на бележката виждам, че е термочорапогащник. За 15ина минути пазаруване, толкова. Утре ще ги разгледам добре да видя всичко наред ли им е. Толкова се учудих, че още има якета, включително и размери, че взех съответните номера и тръгнах.

# 1 135
Днес ходих за малки декоративни тикви, бяха останали едва няколко, почти всичките еднакви, ама ми харесаха. Цената беше много хубава, мислех че е на парче, но на касата ги мериха на кило Hands Thumbsdown Имах купонче за белина, по принцип не вземам лидълската заради формата на бутилката, но като ме черпят не отказвам 😁Взех си диня, защото май са последните за сезона, само три бяха останали.  И намалени телешки пържолки, тамън им лепяха етикети. Саксийка калуна си харесах, че май ми изчезна една в жегите това лято Rolling Eyes На касата имаше лека опашка и имах време да погледам алкохола. За пръв път забелязах бял ром Джеймс Кук и цената ми се видя разумна на фона на това което става из другите магазини и тази вечер съм на мохито Hands V

Фъстъченото масло доста го загледах, аха да взема, но освен за хапване с лъжичката директно не се сетих за друго приложение... За какво го ползвате?
На сандвич, фъстъчено масло, отгоре сладко ягодки-малинки, и най-отгоре банан 🤩Или сандвич с фъстъчено масло и течен шоколад.
Сега си спомних защо не купувах пушения бекон на ленти - адски солен е, чак горчи. Ще се чудя 200 гр. къде да ги влагам.
Нарежи, запържи и добави в боб (не соли боба щом чудото е толкова солено). И в погача също. Или в зелник.

# 1 136
Фъстъчено масло два пъти съм взимала (по настояване на децата, разбира се), никой не го харесва туй чудо вкъщи. Хвърлих почти цели.
Взех на щерката формите за кекс и торта, едва ли ще са много устойчиви, ама старата вече съвсем се предаде, а тя твори много напоследък Simple Smile

# 1 137
Мен като ме загложди казуса с офертите и звъннах на националния да ги питам. Значи на отделни бележки едно след друго да се маркират няма да отчете отстъпката още на втората касова. Направено е да не се спекулира с купуване на много бройки наведнъж. Можело сутрин, следобяд също, вечер, не както си мислех само веднъж дневно. Трябвало да имало интрервал на покупките поне от няколко часа, за да отчете пак промоционалната цена.

# 1 138
Както си и мислех аз...не може веднага през пет минути да цъкаш.

# 1 139
Да ѝ изпратим тогава няколко карти, да мине 3-4 пъти с различни карти. Така трябва да стане.
Слага първите в багажното и влиза пак със скриншот на друга карта.  Така няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт