Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 851
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Пловдив
Много бързо започнаха с ангажиментите, помислих, че няма да видим никого от КС поне седмица.
и аз това се чудя...чак пък толкоз важни ли са тия срещи?

# 2 836
Някои са недоволни от дългите дни траур, други - че бързо възобновиха ангажиментите...

# 2 837
  • Пловдив
Няма угодия, ня-ма Joy

# 2 838
# 2 839
  • Някъде там
Вчера видях забавна снимка на Чарли, закопчан накриво. Не знам изтрита ли е, или аз не я намирам, но като видях Рания тази вечер и ми стана смешно, че Чарлито е предвиждал модата.

# 2 840
  • Пловдив
Именно...всичко ми е фалш.

# 2 841
Е, поне вече може да се каже, че тъгата свърши.
Давиз, видях я тази снимка на Чарли, ама на Ранния по- елегантно и се получава Joy

# 2 842
  • София
Вчера видях забавна снимка на Чарли, закопчан накриво. Не знам изтрита ли е, или аз не я намирам, но като видях Рания тази вечер и ми стана смешно, че Чарлито е предвиждал модата.
Скрит текст:

Ох, то не е смешно, ама аз се смях на надписа над снимката- "когато за първи път се облечеш без майка си" или нещо подобно беше.

# 2 843
  • Някъде там
Мишенце, защо да не е ? На мен ми беше забавна снимката. И Чарлито е човек.
Какво прочетох сега и с него се смях.😀
Папараците снимали  студентката Амалия пияна и голяма драма вече, засрамвала семейството, унижавала ги, бъдеща кралица пък да пие.😀 Все едно тя е единствената.🤣

# 2 844
  • Разпиляна във въображението
А Уилям и Катрин не? Усмихнали се хората. Та те всички се усмихваха, докато разговаряха с хората, които стояха зад огражденията по време на траурните дни.

# 2 845
Е, Давиз, те финландската премиерка какво я направиха жената, че танцувала, та Амалия, че пила ли няма.

# 2 846
Някакви кадри ми се размяткваха във фейса с кралицата и Анн с Чарлз като деца. Но съвсем малки, 5-6 годишно едното, другото малко по-голямо. За Уилям не знам дали прилича на баща си, но Хари много прилича на баща си в тази възраст. Като братчета. МНого се изненадах. Анн и Чарлз толкова красиви деца са били, после не знам какво се е случило. А дето се беше пускала снимка на учителя по езда че уж Хари бил от него. Никаква прилика не намерих аз. Само фантасмагории.

# 2 847
  • Русе, у дома
Да, Хари като млад и като малък особено, удивително много прилича на баща си, че дори и на дядо си Филип. Аз го забелязах покрай неговата смърт и споделянето на спомени и снимки.
Уилям е повече на Даяна, въпреки, че и той има много от чертите на Уиндзор.

# 2 848
Като гледам черната рокля на Катрин и тъмния костюм на Уилям, май още са си в траур. Просто си работят.

# 2 849
  • Разпиляна във въображението
United Nations Headquarters.

Общи условия

Активация на акаунт