Кралски работи и клюки - септември 2022

• 236 026
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 445
И Чарлз бърше сълзи.

Луиз почита баба с медалионче с конче.

И аз вече почвам да изпитвам такъв сентимент

Между другото в униформата на Хари от бдението липсват инициалите на Елизабет II върху еполетите, защото му е разрешено да присъства по изрична разпоредба от краля конкретно за тоя случай и униформата която носи е от полк на който кралят е церемониален главнокомандващ.

Дали баба Бети е слушала музиката и си е представяла колко величествено ще е?
Вероятно, била е голяма почитателка на военни маршове и си е слушала такива плочи.

# 2 446
Между другото в униформата на Хари от бдението липсват инициалите на Елизабет II върху еполетите, защото му е разрешено да присъства по изрична разпоредба от краля конкретно за тоя случай и униформата която носи е от полк на който кралят е церемониален главнокомандващ.

Това е някаква манипулация. На сватбата на Хари, където още си е с униформа без да има изрично изключение, пак няма инициали. Имал инициали само от 2018 до 2021 г, явно на някакъв етап са му ги дали и когато напуска ги връща. Така че няма драма с липсващите инициали...

Те още от Шотландия така вървят. Следващият ред и те гледат да са така. Уилям малко по-напред.
И на мен това ми направи впечатление, но сега просто ми попадна снимка от този момент.

# 2 447
  • Където морето целува небето...
Открийте приликите:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 448
  • София
Чарлз се е окопитил сякаш. Вече е същински крал.
Аз му виждам очите пълни със сълзи, или ми се струва?
Не мен пък от кадрите ми се стори много овладян. Няма я тази огромна мъка в погледа му. Някак избистрени и леко хладни ми се видяха очите му.

# 2 449
Страхотна Меган! 😍😍😍

Много е красива! И страшно елегантна!
Роклята Диор ли е?

# 2 450

Шарлот се е насилила да се усмихне:

Йорките:

# 2 451
  • София
Нормално е Мегън да се чувства като изгубена сред КС. Не говоря за разногласията. Самата Мегън не е обучена като Катрин. Катрин е обучавана с години за ролята си. То не е лесно да скочиш в КС и да си в крачка с тях.

# 2 452
# 2 453
Катрин и децата и са просто великолепни.

# 2 454
  • София
Брилянтно изпращане на една велика Кралица!
Всичко до най-малкия детайл беше изпипано.
Вижда се, колко много хора са обичали кралица Елизабет.

# 2 455
Открийте приликите:
Скрит текст:

Скрит текст:
Ами по време на погребението на Виктория конете почват да правят магарии и ги махат, като рота моряци поемат тяхната роля и така е останало традиция от тогава.

# 2 456
  • София
Дали ще имаме възможност да видим ковчега или ще е със знаме до края?
Съдейки по погребението на Филип, което изгледах до пускането на ковчега в трезора, няма да видим ковчега непокрит.

# 2 457
Те конете и сега се раздвижиха, когато минаха моторите покрай тях.

# 2 458
  • София
Филип има ли някакви живи близки?  (имам предвид от неговия род преди да се ожени)

Някъде четох, че той е погребан временно някъде и днес ще го местят при нея? Има ли нещо вярно в това?

# 2 459
Единствена по рода си, друга порода беше Лилибет!
https://fb.watch/fE89YzQAqU/

Общи условия

Активация на акаунт