Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 930
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 685
По темата.
Скрит текст:
С лек костюм е, натежали са му медалите от тази страна Smile

# 2 686
  • Down south
Въпреки този така тъжен повод, сравнението е много на място

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 05:57 от bubanka

# 2 687
Кралицата всичко беше предвидила до последния детайл , само непохватността на Чарлз не може да контролира. За мен си е доста неуверен. Разбирам, че е много тежък момент изпращането на родител ама той по принцип си е такъв май.

# 2 688
Въпреки този така тъжен повод, сравнението е много на място
Скрит текст:
За първи път от години да ми хареса сравнение между две снимки.
Кейт е страхотна на снимката. Има ли такава (само на нея) и на Меган?

# 2 689
  • Варна
Ето тука ги сложих една до друга Кейт и Мегън.

# 2 690
А дали са си подготвили и роклите и шапките предварително за този ден ? Т.е да са били купени и да чакат...денят.

# 2 691
А дали са си подготвили и роклите и шапките предварително за този ден ? Т.е да са били купени и да чакат...денят.
Според това което четох, да. Подготвени са на КС, като се вадят за корекция два пъти в годината. Бижута, шапки, всичко.

# 2 692
О, Благодаря. И Меган е красива. Може би не толкова бляскава, защото няма бижута.
Според мен дрехите са купени предварително. Може и да се подменят през годините с някой по- нов модел, но са предварително сложени в гардероба им и чакат момента.

# 2 693

100% и нагоре! Wink
Кейт и Шарлот бяха с еднакви палта. Едва ли са им ги скроили и шили последните дни.
Мегън с рокля и шапка същите, каквито е ползвала на определени срещи с кралицата...
Бижутата дори не ги коментирам. Там е ясно.
Йорките обаче винаги ми изглеждат като наметнали нещо в последния момент. За тях не мога да повярвам, че са били подготвени...

# 2 694
  • София
Тюлът на воала на Кейт е великолепен. Шапкарят се е постарал. Самата Кейт е много обработена на тази снимка според мен.

# 2 695
  • Където морето целува небето...
И двете са с много хубав грим и красиви шапки! При Катрин воалът придава още изтънченост. Мегън с като на холивудско погребение - шик. Роклята и ръкавиците не ми допадат, но от шията нагоре и двете са много добре.

# 2 696
На мен пък точно Кейт ми е като за холивудско погребение- големи бижута, шапка с тюл, много мелодраматично и виждащо се от далеч.

# 2 697

100% и нагоре! Wink
Кейт и Шарлот бяха с еднакви палта. Едва ли са им ги скроили и шили последните дни.
Мегън с рокля и шапка същите, каквито е ползвала на определени срещи с кралицата...
Бижутата дори не ги коментирам. Там е ясно.
Йорките обаче винаги ми изглеждат като наметнали нещо в последния момент. За тях не мога да повярвам, че са били подготвени...
Шапката изглежда същата като от предишно носене, но роклята преди беше тъмносиня.
Мисълта ми е, че не всичко може да е готово от преди, някои неща са подготвени за повода.
Абсурд палтото на Шарлот да е предварително мислено. Според мен е решено на момента дали да участва, твърде е малка и без това. Черно палто за малка кралска особа все ще се намери бързо, смятам.

# 2 698
На Шарлът нали показаха от кой дизайнер е роклята-палто. Може да се купи. На дете, което буквално през 6-12 месеца сменя размера дрехи, да поддържаш черна рокля-палто... не знам, аз не бих... Но това е кралското семейство, възможно е и да са я правили тая дивотия...
По принцип и аз не си представям да са били тотално неподготвени, дори вярвам, че Лилибет е видяла и одобрила всичко предварително. Обаче дори и да не са били подготвени, за 10 дни всеки дизайнер ще се напъне да им ушие дрехи. То е въпрос на престиж. Над 5 млрд. души са го гледали погребението според BBC...
Аз се съмнявам снимката на Катрин да е толкова коригирана. Този воал пред лицето и се е движил в момента на снимката и е размазан, не е на фокус, ще е доста кошмарно да се обработва без да личи, а тези снимки излязоха веднага. Не е като да са ги показали след седмица. Фотографите, които познавам, когато правят много снимки минават всички през софтуер само за автоматична корекция на цветове, светлина и т.н. и  отбрани кадри ги пипат по-сериозно, но отнема много време...

# 2 699
Много бяха красиви и изпипани всички. Шарлот ... Страхотна !

Общи условия

Активация на акаунт