Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 939
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 670
Не ми харесва Максима. Не знам дали е решила да не засенчва Амалия, ама аз трябваше да се върна, за да забележа девойчето. Явно юрганестият аутфит не е свършил много работа, поне при мен, но и двете изглеждат… огромни до краля.

# 2 671
  • София
Може да не си от най-скандалната и известна монархия, но възпитанието и благородството задължават. Виктория и Даниел в англ. църква в Стокхолм и резиденцията на брит. посланик

# 2 672
  • Някъде там
Александрия ☘️
Скрит текст:
Не е до запомняне. Просто трябва да знаеш, какви страници да следиш и къде да търсиш. Следя основно официалните профили и страници и фен профили в които има доста изчерпателна информация, за множество монархии на едно място.
Малко преди това бях написала, че Хая е с чичо си на погребението.Идея нямам, защо след мен се написа друга информация, затова  и дадох повече подробности, кой точно е човека от снимката.
Летисия тази вечер, заедно с част от  екипа на испанския Unicef на конференция за психичното здраве с експерти от  централния офис на организацията.

Тази рокля ми е любима.

Много харесвам каузата на Мари, за борбата с хранителните отпадъци.
А и Мари е хубава.

Скрит текст:
При положение, че всяка година в Европа се разхищават по 173 килограма храна на глава от населението, борбата с разхищението на храна беше основна тема на уебинара "Даване на възможност за зелени и цифрови иновации за борба с разхищението на храна в Европа", на който Мари присъства вчера.
Принцесата участва в борбата с изхвърлянето на храна от много години и беше поканена да бъде основен говорител на уебинара. Уебинарът включваше също така презентации за ролята на технологиите за намаляване на хранителните отпадъци, както и дискусии в панел със заинтересовани страни от хранително-вкусовата промишленост и други съответни отрасли.
Уебинарът беше организиран от Съвета по експорт в Брюксел като част от стратегически проект, насочен към нови решения за борба с разхищението на храни в Европа.

# 2 673
  • Down south
И двете изглеждат някак обемни.
Кралица Максима с този ужасен тоалет, сякаш опитва да компенсира
вида на дъщеря си

# 2 674
Чарлз и Камила отиват в Балморал, за да прекарат личния траур на мястото, което кралицата обичаше най-много.

# 2 675
Нямах възможност да проследят церемонията на 19-ти.
От снимките в темата оставам с впечатлението, че наистина всичко е много добре организирано и изпипано- съвсем както подобава за "сбогом" с кралска особа.
Моля ако има линк към цялата церемония да го споделите.

# 2 676
Роклята на мама е направена от прерароботен материал. Дизайнер е нидерландец от марокански произход. Избрала е този цвят, за да бъде Амалия в центъра на вниманието.

Роклята на Амалия е 100 Евро, всичко друго е на майка й. Всичко е с цел да не излъчват богатство.
Ще се оцени, вярвам. Simple Smile Все пак нидерландците са известни като нашите габровци.

# 2 677
Нямах възможност да проследят церемонията на 19-ти.
От снимките в темата оставам с впечатлението, че наистина всичко е много добре организирано и изпипано- съвсем както подобава за "сбогом" с кралска особа.
Моля ако има линк към цялата церемония да го споделите.
https://youtu.be/V_gy9DFtw5U

# 2 678
# 2 679
  • София
Да се похваля- днес ми пристигнаха биографиите на Даяна и Кралицата. Нямам търпение да ги почна. Едната отстрани е окъсана, а другата- омацана, но не ми се занимава да ги връщам и пак да чакам. 🥳

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 21:52 от Sladkish4e 87

# 2 680
https://dox.abv.bg/download?id=eacb6d5321
Който иска да си дръпне тази за Даяна.  Другата за сега не намирам.

# 2 681
Много харесвам вашето кралско семейство, както и скандинавските. От тях лъха топлота, докато от англичаните, студенина.

Не знам откъде лъха тази топлина, но е измамна, особено пък за нидерландците. Нэ са майстори на лицемерната топлота.

По темата.

# 2 682
  • Някъде там
Няма нужда да казвам къде е Рания. То се вижда.

Фредерик е на 77-ата сесия на Общото събрание на ООН.

Абдула и Хюсеин също.

Фелипе и Рафа

Лана 😊 отдавна не сме виждали четворката Фиц-Джеймс.
Тази София как успява да го прикрива  коремчето 😊.
На представянето на книга за дядо им, херцога на Алба са.

# 2 683
На мен ми изглеждат много задружни КС - често се събират, разхождат се заедно, по състезания са общо, играят си с децата на другите, търсят се, подпомагат се.
Това се вижда най-вече на папарашки снимки, на официалните пазят приличие.

# 2 684
  • Някъде там
Ха ха ха ами тя имаше толкова много титли, все една и се е откъснала от сърцето.🤣
Много тържавни посещения ни чакат септември и октомври.
Белгийците ще ходят в Германия.

Общи условия

Активация на акаунт