Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 948
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Някъде там
Малко традиции и празничен парад от Нидерландия.

Бабата на Вилем

Каретата возеща майка му и баща през 1967

# 2 656
Максима в този тоалет е великолепна!

# 2 657
  • Някъде там
Максима в този тоалет е великолепна!
То друга кралска особа не може да носи такова нещо.

Разкошен им е балкона. Много са хубави всички.

# 2 658
  • Разпиляна във въображението
Много хубава Максима!

# 2 659
Максима ми изглежда като завита с огромен юрган с лилавата рокля.
Наистина никой друг не може да носи подобно нещо, а най-добре и тя да не го облича повече.

# 2 660
Не знам какво е облякла Максима, ама успява да го носи и да й стои добре Simple Smile Само тя го може Simple Smile

Амалия също изглежда прекрасно тук.

# 2 661
# 2 662
То и англичаните нямат излъчване, само едни Катрин и Мегън.

Jasmin tea,
Бяха бутанците. По-напред в темата има тяхна снимка. Той с традиционното кимоно в черно с бели ръкави, тя до него изцяло в черно, пак нещо традиционно. Извинявай, не ми се търси.
Ето ги в поста преди моя.

# 2 663
  • Някъде там

# 2 664
Принцеска

# 2 665
  • Там,където се събуждам щастлива.
Роклята на мама е направена от прерароботен материал. Дизайнер е нидерландец от марокански произход. Избрала е този цвят, за да бъде Амалия в центъра на вниманието.

Роклята на Амалия е 100 Евро, всичко друго е на майка й. Всичко е с цел да не излъчват богатство.

# 2 666
Роклята на мама е направена от прерароботен материал. Дизайнер е нидерландец от марокански произход. Избрала е този цвят, за да бъде Амалия в центъра на вниманието.

Роклята на Амалия е 100 Евро, всичко друго е на майка й. Всичко е с цел да не излъчват богатство.
Много харесвам вашето кралско семейство, както и скандинавските. От тях лъха топлота, докато от англичаните, студенина.

# 2 667
Ефинбуш, това е чичото на Хая. Брат на баща ѝ Хюсеин.
Хасан бин Талал е член на йорданското кралско семейство, който е син на крал Талал и кралица Зейн ал-Шараф, брат на крал Хюсеин и чичо на крал Абдула II.
Уби ме с информация. Шапка долу. Как ги запомняте и аз не знам.

# 2 668
Еее, страхотна е Максима! Много духовитост има в тази жена.
Амалия също изглежда чудесно, цветът е много красив.
И аз много харесвам скандинавските кралски семейства. Въпреки, че са северняшки народи, изглежда има здрави и топли връзки между тях Blush

# 2 669
  • София
На мен не ми харесва облеклото на Максима, по-скоро ми е някак bulky, не намирам подходяща дума, не е торбест, но цветът е много красив. А и самата Максима си е както винаги - шармантна!
Амалия изглежда чудесно, има още да отслабва, но е на прав път. Наистина много красив цвят!

Общи условия

Активация на акаунт