Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 936
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 925
Чарлз вече е възрастен, би трябвало да е помъдрял и натрупал опит и да внимава с такива изцепки като тампона. Всички подкрепят Даяна, но истината е, че не знаем и тя каква е била - лесно е жена да покрие недостатъци само ако успее да се покаже като добра и състраделна. Със сигурност е била такава, но е имала и психически проблеми. Все пак не сме живяли с тях,това което показват публично е просто за пред хората, длъжни са да се държат ведро и прилично.

# 2 926
Ех, боже този тампон. Grinning Чак да не може да се погледне сериозно на човека, който го е казал. Който междувпеочем го е казал в интимен разговор с любовницата си. Добре, че не записват нашите разговори с мъже и любовници, че кой знае какви неща ще излязат Grin

# 2 927
Записаният разговор.

Charles: "Oh God. I'll just live inside your trousers or something. It would be much easier."

Camilla: "What are you going to turn into, a pair of knickers? Oh, you're going to come back as a pair of knickers."

Charles: "Or, God forbid, a Tampax. Just my luck!"

# 2 928
Факт е, че си остана с Камила, обича си я. Това какви са им любовните игри и приказки не са наша работа.

# 2 929
Записаният разговор.

Charles: "Oh God. I'll just live inside your trousers or something. It would be much easier."

Camilla: "What are you going to turn into, a pair of knickers? Oh, you're going to come back as a pair of knickers."

Charles: "Or, God forbid, a Tampax. Just my luck!"
Т.е не е искал особено да е тампон 🤪🤪🤪

# 2 930
  • Glasgow
Кой не е имал такива разговори с партньора си 🤦🏻‍♀️

# 2 931
Т.е искал е да е повече време между ... Двама души в интимен разговор, без да подозизрат, че са записвани.

# 2 932
  • София
Каквото и да са си говорили в частен, интимен разговор, факт е, че тяхната любовна история е достойна за любовен роман. Харесвам Даяна, но мисля, че е била пренесена в жертва на короната. Интересно ми е дали Чарлз й  изневерявал и с други, освен с Камила или винаги е била само Камила за него.

# 2 933
Как как - като покажат, че са били истински влюбени и насила разделени, а Даяна е била невротична, хаотична и needy, примерно.
В последните дни излиза информация за събитията в деня, когато почина кралицата. Защо Уилям, Андрю, Едуард и Софи не са успяли да видят кралицата жива, защо Хари пътува сам, защо си тръгна пръв. Няма да публикувам, за да не стават скандали, който иска - да потърси, интересно е. Simple Smile
Ако е от английски медии би било интересно. Как те интерпретират събитията, а вероятно имат и източници. Пусни в скрит текст моля - информативно, а не дискусионно.

Колкото пъти прочета мнение за сагата с тампона, толкова пъти се сещам за мои нелицеприятни думи в лични ситуации. Просто мен не е интересно да ме запишат и изтипосат по селската радиоточка. Дето е казано "който е безгрешен пръв да хвърли камък".
Аз не намирам нищо скандално в разговорът между Чарлз и Камила.
А тези дето категорично твърдят, че и на нея бил изневерявал - светили ли са им? Simple Smile

# 2 934
  • София
Не съм много наясно с нещата, но когато някой прави филм основан на личния ти живот, не трябва ли да иска съгласието ти преди това или всеки може да си измисля сценарии за всеки друг реален човек, както си поиска.

# 2 935
  • Пловдив
А Камила е стояла мирна ли? Grinning

За филма и аз се чудя как са ползволили да се разкривят/съчиняват подобни сценарии. Няма как да не знаят.

# 2 936
Софи и Шарлийн:

# 2 937
Колкото са светили на Даяна тези, които я обявяват за лабилна и т.н.
Всичко е предположения, основани на различни неща.

Както каза никой не живее с тях ни със старите ни с младите, ама това не пречи сума ти и неща да се обявяват с абсолютна увереност в темата Simple Smile

# 2 938
Даяна с интервютата, които дава, сама показва колко е лабилна и колко демони си има... На нея погледът ѝ е такъв дори, наклонената глава и т.н.

# 2 939
  • София
Ох, тази Шарлийн много ми прилича на актрисата Шарлийз Терон. И въпреки, че актрисата страшно много я харесам, Шарлийн нещо не мога да я приема. Толкова е отнесена и блудкава, че както и да се облече, все ми е странно да я гледам. Все едно е постоянно на тежки антидепресанти. Мисля, че тук четох, че има някакви проблеми, но така и не разбрах какви

Общи условия

Активация на акаунт