Кралски работи и клюки - септември 2022

• 233 854
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Някъде там
Мерси, разбира се, след като Хари е пожелал Blush
Аааа, Лети е много усмихната и топла по принцип. Често на работните и срещи се вижда в компанията на други жени, да се смее или прегръща. Явно няма страхове, че някой може да я засенчи. Пък и защо да има , след като е много чаровна.
Тирамису, напоследък забелязвам, че се отпуска да. Преди обаче беше доста дистанцирана към хората. Явно годинките си оказват влиянието.
Шведите днес, откриват парламента.
Това на главата на София е много странно.
🙄

# 3 181
Много добре изглежда София

И Виктория за първи път от толкова време е облякла нормални дрехи - супер е!

# 3 182
Това на главата й е диадема. Прекрасна както винаги, но аз по принцип много я харесвам

# 3 183
Хари отлага публикуването на мемоарите си. Прочетено току-що в новинарски сайт.

# 3 184
Скоро не бях виждала тяхна обща снимка.

# 3 185
Тъкмо идвах и аз със снимка на доня Маргарита. Някой питаше по-рано.
Тази в горния пост е от откриване на хотел, по спомен.

# 3 186
  • Разпиляна във въображението
Жалко, че Хари си отлага мемоарите. Сега щеше да им е златното време.

# 3 187
Вероятно Чарлз е помолил, сигурно има неудобни неща и ще е зле за КС точно сега да се споделят.

# 3 188
Вероятно Чарлз е помолил, сигурно има неудобни неща и ще е зле за КС точно сега да се споделят.

В чуждите медии пише, че са впечатлени от показаната любов към кралицата и Чарлз и затова Хари ще преработва книгата, а Меган подкастите, така че да не обиждат КС.
Сетила се Мара....

# 3 189
Има сделка за мълчание, явно.

# 3 190
То друго не се и очакваше!

# 3 191
  • Където морето целува небето...
Е как изкарахме, че някой пък накарал Хари да си преработи мемоарите? Или някой накарал Маркъл да премисли какво да каже в подкастите си. Кой и как ги е накарал? С какви приоми? Или с пари?
Просто им "светна лампата", че е добре да не си режат пътя към семейството (с облаги и финанси), защото мемоарите и подкастите са преходни, а имението и децата + охраната са с пари.

# 3 192
  • София
Сто процента е имало сериозни разговори през тези 10 дни около погребението на кралица Елизабет Втора.

# 3 193
Не си представям да успеят да накарат създателите на "Короната" да преправят филма. Това е голяма продукция, много пари са намесени, не са мемоари на един-единствен човек. Не подценявам писането на книга, но е различно като мащаб творчество.
Освен това не смятам, че е редно те да упражняват влияние в тази посока и не смятам, че от Нетфликс имат някаква причина да се съобразяват с това кой е здрав, болен и умрял.
Пак по друг начин седят нещата с подкаст и особено с мемоарите на Хари, защото той е член на това семейство и би следвало да е по-внимателен точно по отношение на това кой е здрав, болен и умрял.
Хвърлете ме под влака, но не виждам какво има толкова да пише Хари в мемоари на този етап от живота си - нито е видял кой знае какво, нито е създал нещо, нито нещо друго с обществена или политическа важност. Освен да претопля манджи по отношение на кръвното си семейството, не виждам какво друго значимо има да каже. Разбира се, всичко на този етап е спекулация, но ще кажа същото, което казах и по повод интервюто: който сее ветрове, жъне бури.

# 3 194
  • На топло
Кралското семейство вече ги е свалило в сайта до Андрю.

Не мисля, че им пука много от книгата на Хари.

Общи условия

Активация на акаунт