Отговори
# 630
Аз май бях тук писала или  във фб групата. Младост 1 д-р Цокова бях доволна само тя взе дъщеря ми преди 2 години и 8 месеца. Опитайте, ако не сте ще останете доволна 😊

# 631
Аз не съм от София, но и аз направих по същия начин, записах децата при моя личен лекар и той ще ми дава направления за педиатър. Просто не знаех кой педиатър е добър, така ако не съм доволна от един, следващия път ше отида при друг.

# 632
Лизи, а това значи ли, че личната слага ваксини и тн на бебчето?
Аз не съм от София, но и аз направих по същия начин, записах децата при моя личен лекар и той ще ми дава направления за педиатър. Просто не знаех кой педиатър е добър, така ако не съм доволна от един, следващия път ше отида при друг.

# 633
Ваксините ги получава личния лекар, но моя личен каза, че ще ги предава на педиатър да ги бие. Не знам при всички ли е така.
Понеже градът ми не е голям се разбрахме да не ходя при него за направление, когато ми трябва , а само да му звънна и той ще го прати на педиатъра, при който ще водя децата, та така ще процедираме, доста удобно изглежда.

Лизи, а това значи ли, че личната слага ваксини и тн на бебчето?

# 634
Нашата лична сложи всички ваксини на детето до този момент.

# 635
Благодаря, ако не успея да намеря педиатър, който да ни поеме ще търся личен лекар.
Аз въпреки, че живея от доста време в София така и не си преместих личната лекарка, та тъкмо може и това да свърша.

# 636
За възрастен смяна на личен лекар се прави само през юни и декември. За децата може по всяко време

# 637
Когато идвате от друг град и е нужен личен лекар, може по всяко време на годината да се смени личния лекар.
Нашето семейство се преместихме по този начин. Беше септември месец преди три години.

За възрастен смяна на личен лекар се прави само през юни и декември. За децата може по всяко време

# 638
  • София
Аз лично  ползвам 1 дкк вече 9 г с другите деца и съм мн доволна. Има си пакет. Ако не намеркш друго, знам че е далеч от младост, но си е вариант.
Ние имаме кошмарна нощ- малкият реве нонстоп, не разбирам защо, гърдите ми са в рани, умирам от болка, отказва силиконови зърна тотално. По-лошото е, че като дам и адаптирано и то му давам голяма доза, пак реве, не ми прилича на колики, шринудих се да дам биберон, както и да повивам, нищо...само на гърда е тих.

# 639
Аз лично  ползвам 1 дкк вече 9 г с другите деца и съм мн доволна. Има си пакет. Ако не намеркш друго, знам че е далеч от младост, но си е вариант.
Ние имаме кошмарна нощ- малкият реве нонстоп, не разбирам защо, гърдите ми са в рани, умирам от болка, отказва силиконови зърна тотално. По-лошото е, че като дам и адаптирано и то му давам голяма доза, пак реве, не ми прилича на колики, шринудих се да дам биберон, както и да повивам, нищо...само на гърда е тих.
Канари, би трябвало да е рано за колики. При нас се появиха след една седмица и си личи че са колики, свива крачета, пръцка. Може просто да иска да се гушка.

# 640
  • София
Бе и аз това четох, но той прави същото, свива се, пръцка, на моменти е истеричен и 3 пъти ака през нощта... просто не знам...сега спи 3ти час. Нека спи, но ср чудя да не би щото вчера ядох сладко или пък от адаптираното нещо, макар да е като в болницата. Имам дежаву отпреди 9 г. Ама тотално. Но тук поне е един.)

# 641
Аз в болницата спах една вечер за около 5 часа и единия ден за няколко часа. Всичкото останало време нямам вечер с повече от три часа сън. Ревове, ревове, ревове. Иска да стои само в мен и така да спи. Единственото време, в което спахме е това, в което я взех в леглото при мен. Тогава спахме най-дълго. Като се прибрахме същата работа. Рев, рев, рев. Заспива в мен, слагам я в кошарката идо 3-4 минути е заспала. Снощи баща ѝ взе да я дондурка и тя веднага заспа. Тази сутрин пак. Явно не само в мен. И той ми каза, че според него ѝ е студено. Позавихме я с още една завивка снощи и пак спахме малко над 5 часа. Явно наистина ѝ в хладно сама в леглото. И това като се има предвид, че аз винаги слагам с единият дрехи повече на децата отколкото баща им. Той все казва махни якето, аз сложи го. Ама този път май се оказа прав.

# 642
Канари, Лизи аз пак с въпрос за Надежда, в реанимация мога ли да си взема телефона и някой идва ли да ми кажи бебето как е добре ли е и тн?

# 643
  • София
Femme, стрях ме е да не го претопля, според мен е доста облечен, през деня спи, днес спи, малко рева сутринта, мен главата ми е като в менгеме, поспах и аз, но не ми се ще да прекарвам отново подобна нощ...( не че е възможно подоно желание)днес следя какво ям, пия чай от копър, тортата не съм си изяла още. Скапана съм просто, а и операцията много боли, от свещичките поне намаляват и болките от раните по гърдите.
В реанимация и в операционната си носиш тел, зарядно и лична карта. Там ти снимат бебето, псвен това ти го водят след няколко часа, ако всичко е наред с него, ако не- идва педиатър да ти каже какво се случвА. Вода има, предо трябваше да носим, сега там си има машина и сестрите сипват.

# 644
Борис си има колики, освен това едва сега започна да разрежда пълните памперси. До сега общо взето ака по 2-3 пъти на всяко хранене. И с големия беше така,  но сега знам, че е период и ще мине бързо. 😁
Иначе си става на всеки 2-3 часа за хранене, но аз цедя, така че се редуваме с баща му. Посмъртно не мога да отлепя в 3 часа сутринта, изобщо не го чувам. И все пак ми се спи много. Спя по 5-6 часа макс, което на мен ми е крайно недостатъчно. Нормално ми трябват около 9-10 часа.

Общи условия

Активация на акаунт