Кпоп и нашите музикални пристрастия

• 34 714
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Дубай
Привет 😘
Аре ,мерси ,много ме презареди.
Аз пък чакам това ,както знаете ,имам голяма любов  към ЕХО,те са ми първата кпоп група.От тях започна всичко,по-скоро от Лей

# 106
Не моята cup of tea тази девойка, а и RM е малко накрая

И нещо като за мен Hands Ok Hand Simple Smile

# 107
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В новата колаборация на RM ме подразни прекалено познатото му звучене, отколкото цялата песен. Абсолютно същото вече съм го чувала да го пее с други думи.

Сеул! Heart Eyes Ммм, много любимо.

# 108
Ще излитаме в космоса

# 109
Ще излитаме в космоса

За там сме. Wink

# 110
  • Дубай
Нещо много интересно
 КПопзвездата Кай от  световноизвестната, южнокорейската група ЕХО, се захласна  по песента  на Дара  - "MR ROVER" като пусна кавър.
Eдин от най-известните к-поп aртисти и член на момчешката банда Eхо – KAI - представи своя версия на парчето на DARA – „Mr. Rover”. Корейската адаптация е озаглавена „Rover” и днес направи своята премиера като фокус сингъл на едноименния мини албум на KAI. Песента излезе и с официално музикално видео, което може да гледате долу.
Парчето, в оригинално изпълнение на DARA, е създадено по време на втория творчески лагер за писане на музика у нас – Sofia Songwriting Camp - през октомври 2021 г. в Боровец. Сред авторите на “Rover” има силно българско присъствие. По създаването на музиката и текста работят Дарина Йотова (DARA), Валентина Никова (4 Мagic), румънският хитмейкър Cris Tarcea (Monoir) и YNGA. С помощта на „Вирджиния Рекърдс“ парчето вече живее и на световния музикален пазар.
С над 30 милиона последователи в YouTube и над 15 милиона почитатели в социалните мрежи, всеки проект на KAI бележи огромен успех. Армията му от фенове нямаше търпение за представянето на видеото и над 50 хиляди души очакваха дебюта му онлайн. Броени часове след премиерата клипът на „Rover” надхвърля 250 хиляди

Да кажа и аз какво мисля...Истината е,че не познавам творчеството на Дара,но заради песента на Кай  реших да пусна и оригинала.Ами не е лоша,харесва ми!

Иначе за Кайчето не мога да кажа лошо...получило му се е...Неговият вариант по ми легна сърце 💓
Само да вметна,че си е купил правят по песента,самата Дара го е качила на стори.

А ,ето и оригинала .

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 16:39 от I.V

# 111
Иве, аз Дара я слушах преди, обаче последните и песни не. Обаче още като чух онзи ден тази песен на Кай, си помислих, че ритъма е точно на наше поп-фолк парче, балкански ритъм и ми стана чудно. А то къде бил ключа от палатката 🙂 Във всеки случай е голям успех за Дара, че звезда от такава величина я е забелязала.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 16:47 от araselia

# 112
Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

Нищо случайно няма тук, написаното по тялото на Джимин било поема на немския поет Рилке от 1800г

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 06:54 от araselia

# 113
Ари, не си спала. Laughing
Клипът в Ютюб беше първото нещо, което отворих тази сутрин сядайки на компа. Тъкмо щях да го нося тук, но си ме изпреварила. Hands Plus1
Мога само едно нещо да кажа за парчето, Джимин, хореографията, визията, клипа ... УАУ!!!

# 114
profi Grinning  Не съм
Скрит текст:
малкия замина на олимпиада в Пловдив и станах да го изпращам, та сварих каунтдауна в 6часа

Така е, Джимин е all package , особено хореографията е WOW, но и вокала му Heart Eyes, ами рапирането Scream

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 09:08 от araselia

# 115
  • Дубай
Привет ,Аре,Профи🤗

Джимин избухна ✌️

Много добър текст, много ми харесва, страхотна песен,страхотен замисъл!Какъв дълбок смисъл.Текстът си пасва с инструментала и хореографията и,разбира се, вокалите на Джимин-накъде без тях.

Аре,успех на момчето ти!
Нещо новичко

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 10:04 от I.V

# 116
Ари, нещо специално за теб - https://www.youtube.com/watch?v=gyU1Hq5FNJU

# 117
Prоfi, благодаря. Господ като е давал на някои хора, просто се е залисал Grinning Джимин  е роден за камери , само как гледа микрофона , представи си хората Blush Всичко бих си взела от тука - и пръстенчето, гривничките,обеците Stuck Out Tongue Winking Eye

Само не ми е ясно този човек с четката какво хладнокръвие трябва да има да не му трепери ръката Joy

Красотата не е да си идеален , виж му зъбчето отпред как е малко накриво Wink, красотата е в излъчването, в усмивката, ама върви го обясни на нашите тунинговани заприличали на нищо

Другата седмица - Set me free pt2 на живо при Джими Фалон People Eyes

Олях се , последно

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 12:04 от araselia

# 118
Излезе инфо от вече заснетото участие на Джимин при Джими Фалън, че по време на предаването е звучало и друго парче от албума - Like Crazy. Описват го като като страхотно денс парче. Както и че Джимин е говорил този път повечко на английски, при това добър, според мнението на присъствали. Естествено имало е преводач. Все пак такъв е необходим за по-задълбочените части от разговора.
Чакаме днес постер към основното парче от албума.

# 119
Profi Hands Plus1 чакам и аз Джими Фалон с интерес , те си имат приказка двамата Joy А и английския на СДжимин ми е много интересен как ще е . Но най-вече съм любопитна новите си песни как ще представи .
Вече се прибра в Корея

Иве , твоя човек с колежката много готин денс челъндж на "нашто парче" са направили  Grinning Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт