Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 793
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Не става - дава ми хиляди продукти, които не ме интересуват, а филтрите не работят изобщо.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/tag/flash-outlet-bg-15-16-oct

# 151
И при мен работеше, пуснах 2 поръчки.

# 152
Не става - дава ми хиляди продукти, които не ме интересуват, а филтрите не работят изобщо.
Имах предвид, че филтрите не работят конкретно за нещата, които са намалени с код, а не за останалите.

# 153
Скрит текст:
Имах предвид, че филтрите не работят конкретно за нещата, които са намалени с код, а не за останалите.
При мен работят.

# 154
Ами, не става - сигурно нещо с профила ми не е наред. Когато е за продукти с код за намаление, филтрите не реагират изобщо - все едно не са бутони.

# 155
И при мен от известно време не работят филтрите

# 156
Във физическите магазини има намаление на почти всички детски артикули, като на касата ми направиха и допълнително намаление. Smile

# 157
  • Варна
Днес получих поръчката, която направих в неделя. А тази, която поръчах ден по-рано, в събота, още се бави по трасето... вече се чудя няма ли да ми я откажат...

# 158
колко време след връщането получавате информация по имейл или директно в профила? Изпратих ги във вторник, за сега няма никаква реакция, но може би е рано

# 159
  • София
Аз изпращам в събота по Спиди (София) и във вторник са в портфейла.

# 160
  • София
колко време след връщането получавате информация по имейл или директно в профила? Изпратих ги във вторник, за сега няма никаква реакция, но може би е рано

При мен доста се бави. Минимум седмица.

# 161
Вчера и онзи ден пуснах 4 поръчки, днес ще дойде една от вчерашните, а ме от онзи ден, странна работа. Нищо де, доволна съм, апрески на децата за по 20 лв, две якета на ММ за смешни пари, дано всичко ни хареса!

# 162
  • на морето
Цял ден и цяла вечер се опитвам да пусна поръчка и не става, ни с карта, ни с наложен платеж. Дава ми все грешка. Пробвах и от телефона, и от лаптопа и няма...
При вас има ли проблем?
И един час остава до края на допълнителни те 15%. Еее много ме е яд, значи...

# 163
Същото ми се случи снощи. Бяха пуснали за кратко код с 15% на всичко. И се почна грешка, грешка. Заинатих се и изгубих сигурно над час в проби. С карта, с наложен, влизах, илизах от профила, трих артикули, слагах и махах кода. Подозирах, че имат някакъв бъг в сайта или че кодът вече не активен. Колко удобно... без това ми беше странно как им се беше откъснала отстъпка върху всички артикули. Накрая се ядосах и правих нов акаунт. Там даже и допълнителна отстъпка ми даде за нов потребител. И по чудо ми прие поръчката. Дори я платих с карта. Все още нямам никакво движение и се надявам да не я анулират. Днес бях решила да правя проби с нови поръчки, че и тук никой не се е оплакал се притесних да няма проблем с моя акаунт. Явно обаче проблемът е всеобщ.

# 164
Дамските маратонки отговарят ли си на номерацията?Аз нося бг.№36-дължина 23,5см. и №36 мисля да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт