Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 44 819
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Относно кода Save, всеки път  дори да пише на всички артикули реално не е за всичко. Аз получавам имейл и в него пише за кое е. Например в момента е активен само за неща от аутлет зоната. Ако сте се абонирали за бюлетина им, поне ще получите имейл за какви неща е активен кода.

# 226
Относно кода Save, всеки път  дори да пише на всички артикули реално не е за всичко. Аз получавам имейл и в него пише за кое е. Например в момента е активен само за неща от аутлет зоната. Ако сте се абонирали за бюлетина им, поне ще получите имейл за какви неща е активен кода.
Явно имат предвид "всичко от избраните". Като се кликне на банера в сайта, също показва за кои се отнася.

Безплатната доставка е до 13.11.

# 227

Днес кода SAVE работи и то за всички артикули! Smile Ползвайте го, докато хваща! Smile

# 228
Благодаря за информацията, поръчах Simple Smile

# 229
  • София
Здравейте, кодът SAVE работи отново. Аз поръчах:
1. Килимче на прилична цена: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D0%B6%D0%B8%D0%BB … C/6158874/2571106
2. Детски спален комплект Sonic and friends: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B5%D0%B1 … E/6201889/2618606
Двата продукта са от раздел 1+1 и приложих кода SAVE - намалиха се по 35 лв за брой. Общо за двете 70.98 лв

# 230
  • Стара Загора
При мен кодът не работи за вече намалени артикули.
Иначе днес отскочих до мола и влезнах в LCW. Имаше доста намалени секции. Взех си вълнена барета за 8лв, пуловери по 10-15лв дамски и мъжки, имаше и много намалени дънки.

# 231
Аз поръчах две кърпи за ръце с еднорог, от селекцията втори артикул за 1 лв (общо ок.10 лв), обаче не се сетих да пробвам кода днес.

# 232
# 233
Да предупредя, че кърпите за ръце са нюню. Бърша прах с такъв размер.
Сапуните наистина са малки, но аз ги ползвам за мивката в тоалетната и са чудесни. Кокоса и прасковата митишат страхотно. Другите още не съм пробвала. Имам и от по скъпите, единият дойде с дървена сапунерка.

# 234
За ръце и очи (само за мен) използвам 30 на 50 см умишлено, защото ми е неприятно да окача кърпа, която е горе-долу толкова голяма, колкото кърпите за подсушаване на коса.

# 235
Kъде се вписват кодовете, не можах да видя никъде поле

Намерих го... кьорава работа съм вече ..

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 10:34 от скаридка

# 236
  • София
Здравейте,
Някой търсеше чувалче размер 5-6 години. Пуснали са няколко ново разцветни и в момента има размери. Кодът Save работи и цената става 28,79 лв.

# 237
И аз тях гледам. С търсене в турския сайт разбрах, че са 2.5 Tog, тоест дебелички. Поръчах един за проба, че все отвито си намирам детето

# 238
Здравейте, поръчах едно бебешко коледно комплектче, но дойде само част от него. Искам да го върна, но не мога да се ориентирам в профила си на сайта, къде да заявя връщането и да попълня данните за възстановяване на сумата. Дали може някой да помогне?

# 239

Общи условия

Активация на акаунт