Пазаруване от LCWaikiki тема 7

• 45 348
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Аз чорапи пазарувам на цялото семейство от там.Само да има намелние или безплатна доставка понякога и само чорапи пускам.Сега по Хелуйн си взех едни с духове, много са готини Simple Smile

# 346
Как да откажа поръчка от сайта им със статус подготовка 😑
Писах им и на ФБ страницата нищо.

# 347
И аз пуснах две поръчки вчера, а уж само гледах. Имам чувството, че горниците на пижамите стават по-къси след н-брой пранета. Малкото все е с гол кръст, а използваме само тяхни пижами. Та' две пижами по 11.26 с кода, не е толкова зле.

# 348
Ами да де, ама то нали всичко си е на 30% , и на мен ми излезна, ама ми е безмислено Simple Smile
Написах "включително и за 3 за 2". EXTRA30 не хваща на тях. Сега предполагам стана ясно.

Ами не е ясно, при мен ми хваща 3 за 2 30% и е доста по-изгодно на това дето съм пробвала, но бяха дребни суми, за по-големи 3 за 2 е по-изгодно Rolling Eyes

Днес чакам това яке
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 5/5826562/2393094

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 10:21 от Elsi86

# 349
  • София
Аз поръчах същата червена блуза снощи след като ЧревоУгодник сподели за кодовете и излезе 10 лв.

# 350
Как го правите? При мен не става и 3 за 2 и кода Extra30

# 351
Скрит текст:
Ами да де, ама то нали всичко си е на 30% , и на мен ми излезна, ама ми е безмислено Simple Smile
Написах "включително и за 3 за 2". EXTRA30 не хваща на тях. Сега предполагам стана ясно.

Ами не е ясно, при мен ми хваща 3 за 2 30% и е доста по-изгодно на това дето съм пробвала, но бяха дребни суми, за по-големи 3 за 2 е по-изгодно Rolling Eyes

Вариант 1:
Само промоцията "купете 3 платете 2". Без код.

Вариант 2:
Само промоцията "купете 3 платете 2". С код EXTRA30

Вариант 3:

Само промоцията "купете 3 платете 2". С код 30% отстъпка, за който говоря.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 13:26 от Не се сърди, човече

# 352
При мен не се появи обаче такъв персонален код. Вие от телефон или компютър отваряте сайта, ако има значение това? Може би не всички получават такъв код.

# 353
При мен се получи това оня ден като поръчах и писах тук. Вече са "опаковани"

# 354
Получих ето това яке, 38ми номер, супер е, точно както на снимката

# 355
Някой има ли проблем със заявка за връщане? Не става и не става...дава грешка. И с контактната им форма също. Голям зор е да им пишеш...Писах им, да имало проблем с връщанията, искаха номер, уж отговорих от не знам кой опит и нищо...
Отделно от както работят с Еконт, никога след заявка за връщане не ме е потърсил куриер! Еконт казват всеки път, че нямат заявка при тях. По съвет от тук си намирам товарителницата от Еконт и така. Което изобщо не ми е удобно.

# 356
Аз имах такъв казус, даже питах тук. Понеже със спиди ми доставиха пратка, отидох да я върна в техен офис, изобщо не знаеха за какво става въпрос. Обадих се на телефона им за контакт и ми обясниха, че щом съм попълнила онлайн формуляр за връщане, автоматично ще дойде куриер. Чаках 3 дни и нищо. Вчера пак им звънях да ги уведомя и до два часа след това, се появи куриер от еконт и ми взе пратката.

# 357
Надявам се да не ми се налага връщане. Ако се наложи, куриера всеки ден идва при нас, ще оправим нещата.
Проблемът е, че пак наслагах една камара неща тънкаж в кошницата и чувството да те сърбят ръцете и да те боли сърцето е ужасно!

# 358
  • Пловдив
Моят чаршаф с ластик за спалнята иде... Simple Smile взех го за 11,90лв.

п.п. Объркали са размера...

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 12:15 от mystic woman

# 359
Надявам се да не ми се налага връщане. Ако се наложи, куриера всеки ден идва при нас, ще оправим нещата.
Проблемът е, че пак наслагах една камара неща тънкаж в кошницата и чувството да те сърбят ръцете и да те боли сърцето е ужасно!

Хаха и аз съм така... Сега искам едни сенки за очи, но са към 30 лева и се чувствам така.

Общи условия

Активация на акаунт