На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Цикатридината е българска. Няма в Турция.

# 106
Уникредит вече не е в групата на Yapi  и начислява комисионна 6% при теглене в брой.
От кога е това? Последно юни теглих от банкомат при старите условия.
На 19.06 кацнахме в Анталия, същата вечер от банкомат на банката в Сиде го разбрах лично. Оказа се, че повечето банки работят с висока комисионна и от други групи разбрах, засега, че само от Зираат се тегли без комисионна.

# 107
marınadp,Благодаря за отговора!

# 108
Здравейте,
моля някой да сподели има ли лекарствен аналог в Турция на Лактофлор или ПроКомбо (пробиотици за проблеми със стомаха).
Благодаря предварително!

# 109
  • Варна
Ами първо това не са лекарства, а хранителни добавки. По принцип в Турция няма хранителни добавки,а ако има по изключение някакви - те са скъпи, определено по-скъпи от БГ. Например преди нова година видях нещо наречено "Мелатонин", очевидно за заспиване - на цена 300 лири.
Така че според мен или няма аналози на въпросните добавки, или ако има подобни - ще бъдат скъпи.

# 110
Моля запознатите да разяснят следния казус. В началото на месеца ходихме до Истанбул, но не си купихме стикер, защото нямаше от къде. Беше събота и ptt бяха затворени. На отиване имаше бариера и караулка на пътя, където си платихме магистрална такса. На връщане обаче нямаше такова нещо, съответно очаквахме да си платим на границата при проверката на автомобила, но не.  Та къде и кога трябва да си платим? Срока колко дневен е?

# 111
  • русе
Здравейте, не съм ходила до сега на пазар в Одрин, но сега ще ми се наложи. Моля, запознатите да споделят къде в Одрин има магазини за официални рокли, чанти и обувки. Предстои ни бал и дъщеря ми иска да ходим до там за рокля, каза ли и че имало голям избор и били хубави.
Та ще съм благодарна на всяко мнение относно въпроса ми.

# 112
Здравейте, не съм ходила до сега на пазар в Одрин, но сега ще ми се наложи. Моля, запознатите да споделят къде в Одрин има магазини за официални рокли, чанти и обувки. Предстои ни бал и дъщеря ми иска да ходим до там за рокля, каза ли и че имало голям избор и били хубави.
Та ще съм благодарна на всяко мнение относно въпроса ми.

Тръгвате по главна улица Сарачлар там е пълно с такива магазини

# 113
  • русе

Тръгвате по главна улица Сарачлар там е пълно с такива магазини
[/quote]

Благодаря

# 114
  • Бургас
Не съм от често пътуващите до Турция.Ходихме с майка ми веднъж до Одрин -предимно за нейни лекарства. Разходихме се, доколкото тя може. Сега сме решили на пазар в сряда в Лозенград.По-близо ни е, а и не търсим нещо специално. Кажете ми,моля, нали и там има голям супермаркет. И още един въпрос- сезон ли е на нара, много харесах пресния сок и бих искала да си купя пак.Благодаря предварително за отговорите.

# 115
Моля запознатите да разяснят следния казус. В началото на месеца ходихме до Истанбул, но не си купихме стикер, защото нямаше от къде. Беше събота и ptt бяха затворени. На отиване имаше бариера и караулка на пътя, където си платихме магистрална такса. На връщане обаче нямаше такова нещо, съответно очаквахме да си платим на границата при проверката на автомобила, но не.  Та къде и кога трябва да си платим? Срока колко дневен е?
имате 14 дни гратис за закупуване и зареждане на пари в техният стикер. след това следва глоба, глобата ако не се плати в рамките на 45дни/тук не съм сигурен 45 или 90 беше/ се умножава по 3.
Дайте на лично номера на колата ще го проверя и ще ви пиша какво дължите.

# 116
  • Бургас / UK
Не съм от често пътуващите до Турция.Ходихме с майка ми веднъж до Одрин -предимно за нейни лекарства. Разходихме се, доколкото тя може. Сега сме решили на пазар в сряда в Лозенград.По-близо ни е, а и не търсим нещо специално. Кажете ми,моля, нали и там има голям супермаркет. И още един въпрос- сезон ли е на нара, много харесах пресния сок и бих искала да си купя пак.Благодаря предварително за отговорите.
Здравей! В Лозенград има Мигрос, намира се на главния път за Истанбул. Вижте го на картата . Само да ви предупредя, че минаването през М. Търново е кошмар, ако от там мислете да минавате.
Нар има в момента, миналата седмица в Одрин имаше на доста места , където предлагат сок.

# 117
За пазаруване в Мигрос задължителна ли е картата или тя е само за отстъпки? Видях, че се купува на касата, но когато се наредиш да плащаш или още като се влиза в магазина се взима? Относно плащанията с карта - има ли такса за тях или таксите са само за теглене от банкомат?

# 118
  • Пловдив
Има стоки на промоционална цена - с карта.
Картата се получава на касата. Таксуват я 2 лири или 20. Не помня.

# 119
Относно плащанията с карта - има ли такса за тях или таксите са само за теглене от банкомат?
Зависи от условията по картата . От четирите, които ползвам към момента, трите нямат такса за плащане, но едната има. В процес съм на получаване на пета, която да няма такси и при двата вида транзакции.

Общи условия

Активация на акаунт