На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 548
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Много ти благодаря, Тонка!

# 76
  • Бургас
sevgito, какво значи кусура бакмайън?

Затова не го харесвам вече Одрин... Много тълпи, много се комерсиализира градът, цените по-високи...
Ще си ходя в Лозенград само зимата май.
И моето наблюдение е, че минаването с лична карта забавя. И ние минавахме с паспорти.

# 77
kusura bakmayin - Съжалявам, Извинявайте
В буквален превод - не го бройте за кусур, недостатък Simple Smile, но по скоро си е извинение.

# 78
  • София
Здравейте! А дали вече в Одрин се продават есенни дрехи, за да напазарувам за децата за училище евентуално?

# 79
Здравейте! А дали вече в Одрин се продават есенни дрехи, за да напазарувам за децата за училище евентуално?
Да, имаше. На мен цените не ми харесаха обаче. Д/г като нашите тук.

# 80
  • Пловдив
Ох, изпуснала съм ви Simple Smile

На 22-ри майка ми отиват в Одрин. Аз този път ще пропусна, но съм приготвила голям списък. Ще бъдат с 2 нощувки и не знам какво толкова ще правят 3 дни. Искали спокойно да се разходят, да пазаруват.

# 81
Ох, изпуснала съм ви Simple Smile

На 22-ри майка ми отиват в Одрин. Аз този път ще пропусна, но съм приготвила голям списък. Ще бъдат с 2 нощувки и не знам какво толкова ще правят 3 дни. Искали спокойно да се разходят, да пазаруват.
Нормално е с две нощувки. Времето наистина не стига. Разходка, шопинг,хапване...
Особено за пазаруване времето наистина върви бързо.
Като отидем в 5М Мигрос все бързаме. Магазинът е голям с много стока. Отделно БИМ, център, ако ходят и в Мол-а...

# 82
  • София
Ние ще пътуваме в събота, пазара ни е много голям, 3 коли 6 човека, ама ще сме с нощувка. Ще се моля в неделя да минем бързо и без проблеми, като храни почти няма да купуваме. Всичко за обзавеждане на ап. Ще докладвам после цени.

# 83
Здравейте. Някой знае ли дали в Лозенград има склад за елементи от ковано желязо?

# 84
Здравейте , понеже правим ремонт и сме решили че плочките за банята ще са от Одрин , някой който е купувал може ли да ми каже какво количество е позволено на границата без да се плаща мито или каквото и да е .
Също така адреси на магазини за плочки ако може

# 85
Здравейте , понеже правим ремонт и сме решили че плочките за банята ще са от Одрин , някой който е купувал може ли да ми каже какво количество е позволено на границата без да се плаща мито или каквото и да е .
Мои познати купуваха, но беше преди три години. Лимита беше 800 лири, т.е. искаха на границата фактура/касов бон за толкова. Ако е повече, мисля, че се обмитява. Те ги пренесоха на три пъти с три отделни фактури тогава.

# 86
pebals - ние купихме цялостното си обзавеждане на банята от Одрин, но плочките които избрахме ги нямаше в наличност и ни ги доставиха до София, но в буса бяхме натоварили 3 моноблока и в магазина ни дадоха фактура за мен и фактура за границата без да съм искала такава, та показах тази с по ниската стойност. Така, че  в магазините знаят какво да правят.
Като магазини ние пазарувахме от два - влизаш в града и караш само направо на всяко кръгово си пак направо и от дясно се вижда надписа на магазин KALE, като ориентир срещу магазина има MICROS, няма как да се подмине виждат се и двата магазина от булеварда. Ако там не изберете всичко обратно в колата и просто продължавата още направо, пак от дясно търсиш черен магазин с надпис KUTAHYA, там нещата са по луксозни, има огромен избор на мивки в невероятни цветове и форми, моноблок, душове и т.н.
Дано съм била полезна!

# 87
  • София
На мен си полезна МамаБлонди, Благодаря, Кале го знам, мисля че разбрах и другия магазин къде се намира.

# 88
Много благодаря бихте полезни и изчерпателни , утре ще видим

# 89
Мои познати купуваха, но беше преди три години. Лимита беше 800 лири, т.е. искаха на границата фактура/касов бон за толкова. Ако е повече, мисля, че се обмитява. Те ги пренесоха на три пъти с три отделни фактури тогава.

800 лири са 100 лв. сега. Несериозна сума.
Повечето хора тръгват поне с равностойност на 500 лв и нагоре и внасят стоки в БГ за толкова.
Намерих тази информация в нета, но е възможно и тя да не е актуална.
http://pochivka-turcia.com/Mitnicheski-iziskvaniq.html

Общи условия

Активация на акаунт