На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 526
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Записвам се.Страхотна тема.

# 181
Здравейте, моля да ми дадете линк към работещи камери на КПП Лесово. Това, което намирам в Гугъл, стои на стоп кадър постоянно и мисля, че не е актуално.

# 182
  • София
Моля, да споделите магазини за осветителни тела!
Didolinaaa, а вие от къде купихте лампите?
На главната улица в ляво, почти преди синия пазар е. Няма как да го пропуснете вижда се, ще прикача визитка.
Аз ще се върна сега в събота, без нощувка имам още пазар да правя.

# 183
Здравейте, моля да ми дадете линк към работещи камери на КПП Лесово. Това, което намирам в Гугъл, стои на стоп кадър постоянно и мисля, че не е актуално.
http://free-webcambg.com/Lesovo-02-Hamzabeyli-webcam-live-online … o-vremeto-bg.html

# 184
На няколко пъти се споменаваха плочки за баня и в тази връзка да попитам как са цените на шкафовете? Има ли избор и цената добра ли е? Може ли да препоръчате конкретен магазин/и?Трябва ми определен размер, тук харесах, но цената изобщо не ми харесва.

# 185
  • в сбъднатите мечти
Благодаря, Didolinaaa!

# 186
Някой да е виждал в Одрин термо чанти за деца - трябва ми за храна и сандвичи за училище.
    В Маргито има книжарница, от там взех чанти за обяд за децата. Имаше различни модели.

# 187
Здравейте! Да ви попитам знаете ли за ограничения на багажа при преминаване на границата от Турция към България? Един познат ми обяснява, че е разрешено да се внася до 20 кг., което много ме озадачава....
Щяхме да пътуваме на 27.09, но се наложи да изтеглим датата напред. Тръгваме утре и изпаднах в размисъл...

# 188
  • до най-прекрасния мъж
До 20 кг какво? Общ багаж или нещо конкретно? Ако е общ багаж, абсурд. Носим винаги по 4 торби прах за пране по 10 кг, отделно храна, препарати, дрехи. Никой никога не ни е теглил багажа. То с просто око се вижда, че е много повече от 20 кг.

# 189
Познатия ми каза 20 кг. общ багаж, това което си пазарувал. И на мен ми се струва абсурдно, то 2 големи праха за пране и край.... Затова викам да си сверя часовника с вашите.

# 190
  • Пловдив
Група, някой наскоро ходил да каже оправиха ли вече улицата покрай петъчния пазар?

# 191
Здравейте,
Предстои ми ходене до Одрин ( в непазарен ден) и ще обикаляме основно центъра, мола и мигрос
Въпроса ми е като цяло цените изравнени ли са почти като тези в България или още е на сметка да се пазарува от там ( когато синия и петъчнич пазар не работят)?  Може би ще търсим дрехи за детето и за таткото, трапезни столове , неща за хапване и май това е .

# 192
  • Димитровград
Здравейте! Да ви попитам знаете ли за ограничения на багажа при преминаване на границата от Турция към България? Един познат ми обяснява, че е разрешено да се внася до 20 кг., което много ме озадачава....
Няма такова ограничение, освен ако не пътувате със самолет. 😉
Вижте линка за митническите изисквания на първа страница.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 16:13 от papaone

# 193
Здравейте,
Въпроса ми е като цяло цените изравнени ли са почти като тези в България или още е на сметка .

Цените на есенните дрехите са долу-горе като при нас. Даже тук има по-голям избор примерно от Одрин.В големите градове там има предлагане, но марките спортно облекло и обувки са без
разлика. За куриоз плетените памучни пуловери на Поло тук в онлайн магазини са по-евтини .
За храна и перилни малко по-евтино за качествени продукти.
В ел. каталозите има всичко с цени.
Има смисъл за продукти, който масово не се продават тук, а се намират само в турски и арабски магазини.
За пазари не знам.

# 194
Познатия ми каза 20 кг. общ багаж, това което си пазарувал. И на мен ми се струва абсурдно, то 2 големи праха за пране и край.... Затова викам да си сверя часовника с вашите.
Такова ограничение въведоха май от тази година някои от агенциите и то за почивка с автобус. За шопинг екскурзиите не съм чувала да има. При пътуване с личен транспорт има ограничение единствено за стойността и броя на покупките .

Общи условия

Активация на акаунт