На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 86 916
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Някой да е наясно с цените на газтта и бензина в момента?

# 226
# 227
  • Русе
Аз пък залагам, че градът е Keşan/Кешан.
За баницата предполагам, че нещо подобно. Дулангач му казваме в Русенско
Скрит текст:

# 228
А, баш сега. По план утре тръгваме за Одрин с 2 нощувки. 😵

# 229
Biboche би ли споделила цените на пердетата да ги стиковам с моите цени.
Аз купих пердета само за стаята на дъщеря ми и съжалявам, че не съм разбрала че могат и да ги ушият... Та 6 м. блякаут завеса ми излезе 72 лв, а тънкото перде 26 лв.
Biboche, би ли споделила от къде си купи пердетата, че и на мен ми предстои ходене до Одрин за пердета.

# 230
  • София
Не съм Бибоче, но тя ги е взела от Чорлу от фабриката на Тач.
Само проблеми ни липсват, аз в събота пътувам дано няма опашки...

# 231
Не съм Бибоче, но тя ги е взела от Чорлу от фабриката на Тач.
Само проблеми ни липсват, аз в събота пътувам дано няма опашки...
Благодаря

# 232
Може ли да споделите къде в Одрин се намира най-големият Бим и 101...знам няколко малки магазинчета но  и се иска да отива в най-големите им магазини.

# 233
  • Русе
Може ли да споделите къде в Одрин се намира най-големият Бим и 101...знам няколко малки магазинчета но  и се иска да отива в най-големите им магазини.
Чак големи не съм виждала. Този Бим, който е на борсите не е малък. Обаче ако е в почивен ден не е гаранция, че всички стоки ще са налични. Нашенци с количките товарят за магазините си.

# 234
Здравейте! От началото на лятото не сме ходили към Одрин, сега в събота живот и здраве, смятаме да отидем, с нощувка в Лозенград.
Може ли някой да сподели пресен опит с банкомат, на които се тегли без такса с Револют - последния път на всички банкомати, които бяха наредени пред супермаркет Тугра в Одрин, ни искаше такса за тегленето. А по-предишен път бяхме теглили безплатно от тази банка с рогата/съжалявам, забравих името, май Yapi беше, зелен цвят/- и в Одрин, и в Лозенград. Т. е. дали нещо се е променило и всички банкомати искат такса вече? Уточнявам, че си имахме от безплатния лимит от 450лв,не е бил изчерпан.
Благодаря предварително!

# 235
Здравейте, някой може ли да обясни, къде в Одрин има магазин за ортопедични детски обувки. Благодаря!

# 236
Някой от Русе тия дни да ходи към Одрин? Аз се надявам до месец- два да идем, но ми трябва нещо от там.

# 237
  • София
Здравейте,можете ли да ми помогнете с координати на магазини или складове за строителни материали-изолация EPS и XPS,кабели,водопроводни тръби и т. н.Общо взето всичко необходимо след груб строеж.
Предварително благодаря

# 238
Относно банкоматите - някой беше споделил теглене без комисионна от ING Bank  и PTT /пощите/ за Револют. Също за Зираат, но не помня с кои карти.

# 239
  • Където морето целува небето...
Някой беше обяснявал магазинче с шейкове на изгодни цени. Не намирам този пост, моля ако чете дамата пак да пише.

Общи условия

Активация на акаунт