На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 86 940
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Някой от Русе тия дни да ходи към Одрин? Аз се надявам до месец- два да идем, но ми трябва нещо от там.
Да свиркаш ако ходите с Ел Еф.

# 241
Някой от Русе тия дни да ходи към Одрин? Аз се надявам до месец- два да идем, но ми трябва нещо от там.
Да свиркаш ако ходите с Ел Еф.
Като се опаричим, тръгваме Wink

# 242
Някой плащал ли е с дебитна или кредитна карта на ДСК и да знае на каква цена излиза лирата?

# 243
  • Пловдив
Майка ми и сестра ми са 3 дни в Одрин и казаха, че цените доста са вдигнати. Орехите на борсата са станали 240 лири. През юни ходихме и  бяха 160-170. То така стават по-скъпи отколкото в България.
Храната в ресторантите също е завишена. Утре ще ходят на Синия пазар - сигурно и там всичко ще е с различни цени.

# 244
  • София
Ziraat bank е без такса с револют към момента. Проверено в началото на месеца.

# 245
mcnamara, *blue , благодаря за полезната информация!

# 246
  • Бургас
Момичета, някакъв отзив за Elit Hotel Corlu. Резервирах го през Otelz, за първи път ползвам тази платформа, мисля да се обадя в хотела преди пътуването, за да потвърдят резервацията. На път за Истанбул ще преспим там. Впредвид цената от 166 лв за 4 възрастни и три деца, нямаме големи очаквания. Но все пак някой, ако е отсядал там, моля да напише впечатления. Благодаря!

# 247
Някой плащал ли е с дебитна или кредитна карта на ДСК и да знае на каква цена излиза лирата?

ДСК има сайт, влезте на "ДСК валутна информация",
ще гледате картов курс.
В последно време е добре, +под половин стотинка от централния курс.
По-изгодно е от повечето обменни бюра.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 17:23 от Tony Maria 22

# 248
Момичета, някакъв отзив за Elit Hotel Corlu. Резервирах го през Otelz, за първи път ползвам тази платформа, мисля да се обадя в хотела преди пътуването, за да потвърдят резервацията. На път за Истанбул ще преспим там. Впредвид цената от 166 лв за 4 възрастни и три деца, нямаме големи очаквания. Но все пак някой, ако е отсядал там, моля да напише впечатления. Благодаря!
Отзивите в букинг не са добри. Има друг на същата цена с по-добри отзиви. Не съм била там.

# 249
Вчера бяхме в Одрин. Цените са нагоре. На Кап.Андреево имаше големи опашки и чакахме повече от 1 час на влизане. Сменихме евро на чейндж бюро на главния булевард. 1 евро се разменя за 17,80 ТЛ. или 0,11 лв.
Отидохме в 5М Мигрос, купихме доматено пюре (салча) за 29,50 ТЛ., препарат за съдове Прил (4 л.) е 72,90 TL., взех такъв на тяхната марка М на 52,50 лири. Риба тон пак на тяхната марка двойна опаковка е 34,50 TL., масло лилава опаковка Мигрос 500 гр.53,75 TL.
От борсите взех тоалетна хартия София на 129 лири. Пилешка пържола и филе по 50 и 60 лири за кг.

# 250
Здравейте! Има  ли  още гастарбайтери ?! Гледам уебкамерите много опашки ,чудя се ,дали са само български коли ?!

# 251
Добре съм ви заварила в новата тема!
Имам въпрос към знаещите : има ли в Турция като нашия аналгин хинин на таблетки и как му е заглавието?
Търсих в сайта за лекарства по активна съставка, но не можах да се ориентирам,затова питам, ако някой е купувал. Благодаря!

# 252
  • Пловдив
Някой по-назад беше препоръчал някакъв ресторант зад Марги - може ли малко повече информация - как се казва, какво предлагат, на какво ниво е?

# 253
Здравейте! Има  ли  още гастарбайтери ?! Гледам уебкамерите много опашки ,чудя се ,дали са само български коли ?!

Колегата ми вчера беше в Одрин. Каза, че все още имало доста гастербайтери на границата. Чакали са около два часа след 22.00 часа снощи. Много проверявали и имало доста коли, изпратени на скенер. На тях им се разминало.

# 254
  • там където има винаги вятър
Вечера доста като нас бяха решили да ходят до Одрин. На отиване -  точно 2 часа, за това пък на връщане минахме за 15 минути /към 16 часа/. Това на Лесово.
Не можах да ям тава джигер Worried Уж Айдън  ще го затварят чак ноември, а вътре беше празен и само няколко маси отвън, както винаги - опашка от чакащи. Така и да не разбрах къде е другия из центъра.

migito, в кой точно ресторант зад Марги ходихте. Уж си  бях отбелязала похваления тук, но явно не съм го улучила. Обядвахме в един с готвени неща, хубави са, но аз и у нас готвя...
Не разбрах от къде са ви евтините пердета, но тънките които взех са 120 лири метъра - това в магазина срещу Ераста/жената говори български/. Преди това се отбих в 2 магазина в уличката успоредна на главната. И в двата все мъже вземаха големи поръчки, не ми се чакаше а и не знаех дали ще се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт