На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 438
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Здравейте, имам въпросче за пътуването към Лозенград в сряда. Разбрах, че е пазарен ден. Някой може ли да сподели от опит към колко часа става натоварено на границата, Малко Търново? Ще пътувам по друг повод и се чудя дали към 05ч сутринта ще има опашка вече.

Нон стоп е натоварено напоследък на МТ. Не спира и не спира трафикът. Никой не може да ти даде прогноза.

# 346
Цитат на: Leona_
[quote author=J_M_L link=topic=1479035.msg45374259#msg45374259 date=1664694250
Моля препоръчайте ми таблетки/спрей за гърло за дете 8г. и възрастни. Благодаря предварително. Тук са много скъпи.
MAJEZIK на спрей,върши чудеса. Но не съм сигурна дали е подходящ за дете,тъй като съм го взимала за нас.
Бях взимала и още едно също ефикасно,но никакъв спомен за име. Когато ги купувах си бях направила списък за лекарствата от темата, та дано някой се сети
[/quote]
Majezik  съм купувала за деца и възрастни.

# 347
Искам да попитам правят ли проблем за няколко кутии сирене и 2.3 кг кашкавал

# 348
Искам да попитам правят ли проблем за няколко кутии сирене и 2.3 кг кашкавал
Може и да направят, а може и да не направят. Млечните са забранени за внос.

# 349
Някой ми каза, че всичко, което се побере в една чанта е ок да се пренесе. Багажът на пътниците, пътуващи с туристически автобуси не мисля, че го проверяват. Поне нас не са.

# 350
Някой ми каза, че всичко, което се побере в една чанта е ок да се пренесе. Багажът на пътниците, пътуващи с туристически автобуси не мисля, че го проверяват. Поне нас не са.
Това изобщо не е вярно. И един айран, ако решат, ще конфискуват. Млечни, месни продукти са забранени за внос. То, по тая логика и едни сто грама хероин да си пренесеш, не е много.

# 351
  • Бургас
Здравейте, в събота ми предстои пътуване до Чорлу, чудя се кое КПП за изберем? В събота сутрин за колко време се минава границата през МТ в най-лошия случай, при голяма опашка? Благодаря Simple Smile

# 352
  • Бургас
За 12 часа в най-лошия случай.
В най-добрия случай - 3-4-5 часа.

# 353
През Лесово по-лесно ли се минава? И какъв е тоя трафик октомври месец?

# 354
E, наркотиците се надушват с кучета. Ставаше дума за сирена и кашкавали. Да, ако им се заяжда, ще ти го вземат. Но обикновено те оставят.

# 355
  • Бургас
През Лесово се минава по-лесно. И аз се чудя какъв е този трафик октомври месец, обаче продължава да е натоварено. Особено преди и по време на почивни дни. Хора с лични карти, украинци, руснаци за трансфер през Истанбул, а напоследък огромно количество румънци. Да се чудиш те къде са тръгнали точно през този пункт, ама а де.
Миналата седмица в сряда позната ходи - три часа на влизане.

# 356
Скоро бях за седмица в Турция. Ползвахме 3 хотела. Харесах завивките в хотелите. Бели, памучни, вафлени Simple Smile. Може би на шалте ми заприличаха първоначално. Мислих, че на допир с кожа няма да е приятно, но сгреших. Та въпроса ми е знаете ли какви са и от къде мога да се сдобия с тях? В English Home ми казаха, че има, но след като проверих се оказа, че не е това което търся.

# 357
В началото на септември, в събота сутрин бяхме в пет часа на МТ, влязохме в Турция в 11 и половина. Няколко дни по-късно се прибрахме през Лесово, за не повече от 40 минути минахме границата. На МТ е ад, турците пускат бариерата и спират да работят. Според мен се дразнят ужасн, като от десет коли назад слизат от колите с документи и се редят на гишетата. Ако има малко дисциплина, няма да е така. Но и много минават пеша границата, което също е ужасно досадно.

# 358
  • София
Скоро бях за седмица в Турция. Ползвахме 3 хотела. Харесах завивките в хотелите. Бели, памучни, вафлени Simple Smile. Може би на шалте ми заприличаха първоначално. Мислих, че на допир с кожа няма да е приятно, но сгреших. Та въпроса ми е знаете ли какви са и от къде мога да се сдобия с тях? В English Home ми казаха, че има, но след като проверих се оказа, че не е това което търся.
Точно вчера гледах такива вафлени покривала за легла. Миналата година си купих и съм много доволна.От Englich Home.

# 359
  • Варна
На МТ вече има дисциплина и не пускат да се прережда. На влизане в Турция се бавиха с украински и руски коли, сваляха багаж, местиха коли, почесваха се турците и всички други чакахме... На влизане в БГ  - колата трябваше да е пред гишето иначе турчина не ти взема паспорта. И на влизане(23,09- 13часа) и на излизане (24,09-18часа) все по 2,5 часа изкарахме на границата.

Общи условия

Активация на акаунт