На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 606
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • у нас
Още си има Travel Unlimited за 2.99 лв/ден  - 200мин, 200SMS и 200MB.
https://www.a1.bg/travel

Brayan, идеално за вас. Активирайте го, ползвайте го и се похвалете тук! НО НЕ заблуждавайте хората! План Travel Unlimited Не съществува! Явно не сте на А1 и няма как да видите/ползвате актуалните роуминг планове и търсите информация в нета. Но тя е стара и не е актуална.
И понеже не вярвате на написаното от мен, ето ви официален отговор от А1.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:34 от Sinara

# 556
  • Бургас
Майка ми беше миналата седмица за два дни, към момента сметката и е 4.98 явно го има този план още.

# 557
  • София
Не се опитвам да заблуждавам никого. Аз лично го ползвах края на месец май 2022 г. Ако след това са го променили нямам инфо, но снощи копирах това което пише на сайта. И като ще си доказваме:

Sinara, потребител на А1 (Мобилтел) съм от 20г. и ако смекчите тона може и нормален разговор да се проведе.

Направих си труда да активирам плана в момента, въпреки че не ми трябва. За мое огромно съжаление наистина вече не е активен. По никакъв начин не съм искала да заблуждавам някого, но до 1.06.2022 работеше - явно промяната е след това. Аз лично съм го ползвала десетки пъти, защото ходим по болници в Истанбул от 2016 г. и съм стояла със седмици там, като тогава беше по 5.99 лв/ ден.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 15:18 от brayan__

# 558
  • у нас
Достатъчно ясно го написах! Информацията, която се пуска тук трябва да е актуална, за да помага! Писах и от кога са в сила новите планове. Информация от май месец е стара и не помага с нищо на ползвателите. Новите планове са от края на август! Но, който следи и ползва знае, а не се осланя на стара информация от преди 6 месеца.

# 559
Редактирам - Информация от този месец, за абонат, който НЕ е в корп. група, изполвала съм Travel Unlimited за 2.99лв. Пак казвам, това е за абон.план на А1 за физ.лица, без група. Ето и от апликацията какво е активирано. Използван е в Турция тази седмица. Долу прилагам и смс-а, може да видите, че датата е актуална. Но сигурно съм хванала заварено положение, защото е бил активиран от преди това. Възможно е да не разрешават нови активации като са махнали плана.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 15:37 от Penguin4e

# 560
  • София
Penguin4e, със sms на кой номер е направена тази активация? Ще пътувам най-вероятно началото на другия месец до Истанбул и ще ми трябва. Благодаря предварително за инфото Hug

# 561
Penguin4e, със sms на кой номер е направена тази активация? Ще пътувам най-вероятно началото на другия месец до Истанбул и ще ми трябва. Благодаря предварително за инфото Hug
През приложението А1, беше ми активен от преди. Не съм го деактивирала. Сега октомври месец като влязох в Турция направо получих смс-а.

# 562
  • Където морето целува небето...
 Business Roaming Revolution - актуално за абонати с бизнес план (фирмени или служебни карти) - 1000 мб и неограничени минути за 5.99 на ден. Отделно месечна такса 4.99, която се начислява всеки месец, ако не се изключи услугата. Първоначалната такса за активация на Business Roaming Revolution е безплатна, а всяка последваща активация е на цена от 19,99 лв. без ДДС.
Ние го ползвахме еднократно, но си е чиста набутка с таксата за повторна активация.

# 563
Здравейте в момента сме в Одрин цените на дрехите са се изравнили с тези в България.
Утре в понеделник има ли пазар в Люлебургас?
Някои знае ли как са там цените?

# 564
  • Пловдив
Вчера бях в Одрин, т.е. отидохме в петък, вчера се върнахме. Цитирам си смс-а от 14-ти, който получих при влизане в Турция, от корпоративна група съм:

Ползвате Business Travel Unlimited. За 3.99 лв. без ДДС на ден ползвате 500 SMS, 500 минути и 500 МВ в ЕС, Великобритания, Турция, Северна Македония и Сърбия. След изчерпването им цените без ДДС за Турция са ...

Според мен цените в Одрин все още са по-ниски от нашите, и на дрехите, и на храната, и в заведенията, а за лекарствата изобщо да не говорим - там средно за моите лекарства са с 1/3 по-ниски. Там се зареждам положително и нямам търпение да отида отново всеки път.

Допълвам за роуминга - активира се за 5 лева, трябва да се обадя на шефа на групата той да го активира и после да го деактивира. Аз не го деактивирам, защото ходя всеки месец, понякога и по два пъти.

# 565
  • Пловдив
Angry
Business Roaming Revolution - актуално за абонати с бизнес план (фирмени или служебни карти) - 1000 мб и неограничени минути за 5.99 на ден. Отделно месечна такса 4.99, която се начислява всеки месец, ако не се изключи услугата. Първоначалната такса за активация на Business Roaming Revolution е безплатна, а всяка последваща активация е на цена от 19,99 лв. без ДДС.
Ние го ползвахме еднократно, но си е чиста набутка с таксата за повторна активация.
Еее, това ако наистина е така...направо се оливат!! AngryНа мен не си направиха труда да ми споделят за тази такса за последваща активация Angry Аз го ползвам 3-4 пъти в годината и не ми е изгодно да го оставям пуснат.
Аз съм нещо като администратор на нашата корпоративна група и сега като влезнах да активирам много се изненадах... Business Travel Unlimited изобще не съществуваше като опция.
А Зла Вещица видимо го е ползвала...много странно, ходи ги разбери...

# 566
  • Където морето целува небето...
Цитирам си смс-а от 14-ти, който получих при влизане в Турция, от корпоративна група съм:

Ползвате Business Travel Unlimited. За 3.99 лв. без ДДС на ден ползвате 500 SMS, 500 минути и 500 МВ в ЕС, Великобритания, Турция, Северна Македония и Сърбия. След изчерпването им цените без ДДС за Турция са ...
При нас няма опция за Business Travel Unlimited. Не го намирам и на сайта като актуално, което е много странно.
Дава ни само Business Roaming Revolution, което е голяма набутка.

Seengirl и при нас така....

Аз съм нещо като администратор на нашата корпоративна група и сега като влезнах да активирам много се изненадах... Business Travel Unlimited изобще не съществуваше като опция.
А Зла Вещица видимо го е ползвала...много странно, ходи ги разбери...

# 567
А от Ptt картите само за интернет ли са или и за разговори? Някой беше писал, че е вземал от там.

# 568
На Yettel разговорите са по 0.59ст. за входящите и изходящите обаждания

# 569
Здравейте, някой купувал ли е от Одрин лекарства като Табекс или Никорет /лекарства, които са за отказване на цигарите/?

Общи условия

Активация на акаунт