На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 42

• 85 395
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
След колко време получавате потвърждение на резервация чрез Букинг? Тази сутрин уж резервирах, а още нямам мейл, възможно ли е?

Винаги веднага получвам,  проверете в профила дали имате номер на резервацията.

# 691
В мол Ераста няма аптека.
Аптека има близо до Марги Аутлет и Синия пазар. Фармацевтът си говори на български и е завършил в МУ-София.
Плаща се с карта.
Минава се с лична карта. Даже е по-бързо отколкото с паспорт.

# 692
  • Асеновград
В мол Ераста няма аптека.
Аптека има близо до Марги Аутлет и Синия пазар. Фармацевтът си говори на български и е завършил в МУ-София.
Плаща се с карта.
Минава се с лична карта. Даже е по-бързо отколкото с паспорт.

Благодаря!

# 693
  • Пловдив
Всичко това ми е ясно, но аз питам за миналата седмица, не очаквам някой да извади кристалната топка и да гадае за тази. Както и да е

Тази събота,29,10. е националният празник на Турция!

# 694
Здравейте, ако всичко е наред ще пътуваме следващия вторник, отивам най-вече за лекарства и до сладкарския магазин за който писах малко по-назад в темата. Имам няколко въпроса, незнам дали тук, но бях мернала някъде, че се коментираше за продуктите на Хербалайф, по спомен се говореше за магазин на главната, ще се радвам ако някой който е купувал сподели. И тъй като имахме желание да отидем в сряда, за да си купим плодове и зеленчуци, и маслини най-вече 😄 от пазара, но няма да можем, та въпроса ми от къде освен хранителните магазини можем да си купим във вторник, дали все пак няма да има някоя сергийка и във вторника...

# 695
Всичко това ми е ясно, но аз питам за миналата седмица, не очаквам някой да извади кристалната топка и да гадае за тази. Както и да е

Тази събота,29,10. е националният празник на Турция!
Точно в събота ще бъдем в Одрин, екскурзия с една нощувка. Сега разбрах, че съвпада с националния им празник. В този случай ще работят ли магазините, заведенията ?

# 696
  • Пловдив
Мисля, че Перах е показала завивките който търся или поне на картинка е близко до това което искам.
В English Home съм ги виждала на живо, но не е това което искам.

Реа,    записала съм се на  екскурзия  до Текирда на 22/23.10 и ще спираме  на Тач в Чорлу. Ще се опитам да снимам какво има  в аутлета. Само дано не забравя до тогава Yum

Реа ,  не успях да снимам в магазина , защото имаше много хора, но прикачам снимка на това,  което аз купих.
 Води се единично 160/200.   На етикета пишеше цена 259 тл, но на касата се оказа, че има някакво намаление и платих 208 тл.  В къщи като отворих разбрах защо ...  Нямаше етикет , че е с дефект.
Скрит текст:

Купих 2 чаршафа с ластик - и те се оказаха с дупки и бримки.
  Това е втора моя покупка от този магазан и пак с проблеми. Трети път няма и да има !

За границата :
   Автобусите  бяха  до джамията. В 16.30  пуснаха още едно гише, но пак се движеха бавно. В 21.30 минахме Бг границата, като там също  имаше 2 гишета.
 Малко преди  ние да минем на нашата граница нямаше никакви коли и   там пуснаха да минават и автобуси.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 11:48 от Перах

# 697
  • Plovdiv, Bulgaria
Може ли да споделите какви лекарства купувате обикновено? Просто да се подсетя и аз-предполагам за настинка, хрема, витамните намалени ли са например вит.Д , магнезий и т.н А медицинската козметика как е като цени?

# 698
  • там където има винаги вятър
Здравейте, ако всичко е наред ще пътуваме следващия вторник, отивам най-вече за лекарства и до сладкарския магазин за който писах малко по-назад в темата. Имам няколко въпроса, незнам дали тук, но бях мернала някъде, че се коментираше за продуктите на Хербалайф, по спомен се говореше за магазин на главната, ще се радвам ако някой който е купувал сподели. И тъй като имахме желание да отидем в сряда, за да си купим плодове и зеленчуци, и маслини най-вече 😄 от пазара, но няма да можем, та въпроса ми от къде освен хранителните магазини можем да си купим във вторник, дали все пак няма да има някоя сергийка и във вторника...

Ако става въпрос за Синия пазар - няма да има. Ние ходихме в четвъртък/22 септ./ и беше затворен, да не кажа заключен. И ММ беше с надежда че поне някой и друг зеленчук ще има, но уви.

# 699
  • Най-красивата страна
Може ли да споделите какви лекарства купувате обикновено? Просто да се подсетя и аз-предполагам за настинка, хрема, витамните намалени ли са например вит.Д , магнезий и т.н А медицинската козметика как е като цени?

Купувам
Tantum verde-
Nurofen
Tylol hot
Dikloron гел-това е диклак
Voltaren emulgel
Kamfolin-също гел
Nimes-това е аулин
Otrivine ,Otrivine menthol -капки за нос
Algesal-гел
Magnezink-магнезий и цинк.
Витамините особено разтворимите не са по-евтини от тук.

Omesek-за киселини
Daflon-това е Детралекс

# 700
Dolorex купувам на баща ми за ставни болки, Afferin sinus при хрема и Омепразол за киселини. Приорин бил много изгоден също.

# 701
При положение, че в събота е някакъв национален празник на Турция, магазините и пазарите дали ще работят нормално?

# 702
Около 15 декември се каня да ходим до Одрин И Люлебиргас. Намислила съм за коледни подаръци да купя Коледни пижами и чаршафи. Може ли да ми кажете от къде купувате такива - ако въобще има?

# 703
maugli,

Миналата година на 18.12 зареждаха в  Waikiki  коледни пуловери и пижами.

# 704
Извинявам се за тъпия въпрос: Fairy имат ли си някакво турско наименование? Предния път в Турция обърнахме няколко магазина да намерим таблетки за съдомиялна Fairy и едвам намерихме. За това питам. И ако някой е купувал - бихте ли ми препоръчали някои тяхни марки добри таблетки подобни. Благодаря!
Купувала съм ги изгодно от борсите

Общи условия

Активация на акаунт