Майски бебета - 2023

• 48 946
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
Добре дошли на новите момичета! При мен нещата с гаденето се засилиха...Нищо не ми се яде. В 4 часа през нощта ставах да повръщам. Слава богу не повръщам много, но постоянно ми се гади, дори вечер се засилва. Утре влизам в 11 седмица, дано още 2-3 седмици макс продължи това чудо.
Аз имам болки само в гърците гадене от време на време чак се притеснявам защо нямам симптоми вкарвам си параноя веднага че ще изгубя бебето щом нямам
Здравей! И с двете си бременностти ,нямах абсолютно никакви симтоми , а сега с третата е нещо страшно ..... Диария, повръщане ,киселини,болки в кръста,гърдите ,гърба ..... главата адцки ме цепиии ,абе ужасно е. Така ,че не се притеснявай всяка бременност е различна и всичко ще бъде наред накрая. Успех на всички и накрая завършека да е малко сладко пухче в рачичките ни.

# 346
Тединка, вървя един ден след теб. В Четв влизам в 11гс 😊 Кога ще ходиш на фетална морфология?

Добре дошли на новите момичета! При мен нещата с гаденето се засилиха...Нищо не ми се яде. В 4 часа през нощта ставах да повръщам. Слава богу не повръщам много, но постоянно ми се гади, дори вечер се засилва. Утре влизам в 11 седмица, дано още 2-3 седмици макс продължи това чудо.

# 347

Това с гаденето е ужасно, всяка сутрин повръщам стомашен сок. Ставам от леглото и бягам в тоалетната.
Момичета вие какво похапвате? Аз също нямам апетит и всичко ми изглежда отвратително и гадно.

# 348
Ужасно е. И аз съм така със стомашните сокове сутрин. След това целият ден съм супер изтощена и започва силното гадене. Ям основно тестени неща, баница, филийки със сирене и яйца, питка, малко компот, ако мога, обикновени бисквити, солети, ябълки понякога. Зависи колко ми е кофти. Но в малки количества всичко. Разбираемо съм с брутален запек.

# 349
Ужасно е. И аз съм така със стомашните сокове сутрин. След това целият ден съм супер изтощена и започва силното гадене. Ям основно тестени неща, баница, филийки със сирене и яйца, питка, малко компот, ако мога, обикновени бисквити, солети, ябълки понякога. Зависи колко ми е кофти. Но в малки количества всичко. Разбираемо съм с брутален запек.
И аз се придържам към тестените неща.
Atacama, на 13ти съм на пренатален тест, а на 27ми ще направим прегледа на ехограф. С моята лекарка се разбрахме, че няма смисъл да давам кръв и за БХС.

# 350
И аз се придържам към тестените неща.
Atacama, на 13ти съм на пренатален тест, а на 27ми ще направим прегледа на ехограф. С моята лекарка се разбрахме, че няма смисъл да давам кръв и за БХС.
А къде ще правиш прена тест?  Какъв пакет ще е?

# 351
Теста ще го правя в лабораторията на Майчин дом (Варна). Фирмата е cellsgenetics. Аз съм избрала средния пакет - 1300 лв.

# 352
Теста ще го правя в лабораторията на Майчин дом (Варна). Фирмата е cellsgenetics. Аз съм избрала средния пакет - 1300 лв.
Моя позната преди време беше казала че е правила абсолютно безплатно този тест лежала в майчин дом 3 дни и е платила само престоя но не задълбочих да питам защото нямах нужда сега и аз вече се интересувам от цената

# 353
Моя позната преди време беше казала че е правила абсолютно безплатно този тест лежала в майчин дом 3 дни и е платила само престоя но не задълбочих да питам защото нямах нужда сега и аз вече се интересувам от цената
Ммм да не е правила биохимичния скрининг. Там също се изследват възможни аномалии при плода, но се изчисляват като вероятност на база някакъв алгоритъм ... Първата бременност правих такъв скрининг и тогава вероятността да родя бебе със синдром на Даун беше 1:50 000. Моя позната, която беше на 34г. й излезе вероятност 1:100.
Тези по-скъпите тестове се изпращат в чужбина за обработка, показват 99 % сигурен резултат дали има даден синдром или аномалия при бебето. Преди време бяха още по-сериозни суми, едва ли в някоя болница ще го покрият за тяхна сметка. Евентуално да няма някакво допълнително осигуряване твоята позната..трябва да я разпиташ.

# 354
Момичета, днес съм на ендокринолог и изследванията на захарта ми са покъртителни... надявам се да не съм увредила вече бебенцето. А че няма и да помириша въглехидрат поне до май месец ми е ясно...

# 355
При мен гаденето продължава с бясна скорост,много ми е отпаднало само лежа,нямам никакви сили за храна и да не говорим,защото ми се гади още повече,утре съм на преглед.Първа бременност ми е както споменах,но не съм вярвала,че ще е толкова гадно

# 356
При мен гаденето продължава с бясна скорост,много ми е отпаднало само лежа,нямам никакви сили за храна и да не говорим,защото ми се гади още повече,утре съм на преглед.Първа бременност ми е както споменах,но не съм вярвала,че ще е толкова гадно
Съчувствам ти искрено. Вчера бях така. Цял ден лежах на тъмно и тихо. Беше ужасно.  Но днес бях на преглед и всичко е наред.  Расте и се развива, а и много се движеше напук на моето състояние.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 18:26 от pink dreams

# 357
Съчувствам ти искрено. Вчера бях така. Цял ден лежах на тъмно и тихо. Беше ужасно.  Но днес бях на преглед и всичко е наред.  Расте и се развива, а и много се движише напук на моето състояние.
Хихи това е прекрасно😊 В коя седмица си ? 💋

# 358
Момичета, днес съм на ендокринолог и изследванията на захарта ми са покъртителни... надявам се да не съм увредила вече бебенцето. А че няма и да помириша въглехидрат поне до май месец ми е ясно...

Какво значи покъртителни? Спокойно, надявам се всичко да е наред! Трябва да ограничиш въглвхидратите, ще успееш, стискам палци!

# 359
Много ти благодаря ☺️Над 6 ми е глюкозата на гладно, ще правя обременяване утре и ще видим как ще се действа.

Какво значи покъртителни? Спокойно, надявам се всичко да е наред! Трябва да ограничиш въглвхидратите, ще успееш, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт