Майски бебета - 2023

• 48 951
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Записвам се в темата след инвитро опит. Сега съм в 8г.с + 1 ден.
Имам частично отлепване в 5г.с.  с кръвоизлив и лежах в болница за задържане.
Иначе съм с ужасно гадене и повръщане - от сутрин до вечер. Започнах да слагам Утрогестан вагинално, за да запазя поне него като прием, а да не го връщам с всичко останало. Забелязвам, че плодовете не ми понасят. Хапвам само сухар, краставица, препечена филийка с малко сирене.
Лежа постоянно. Спя много часове.
За съжаление имам гъбична инфекция, за която нищо не можем да направим за момента, защото е много ранна бременността. Чудя се, може ли да е предпоставка за усложняване понеже четох, че някои инфекции водят до загуба.
За съжаление имам и паник-атаки, които мисля, че са породени от страха от загуба.
Ох, стискам палци всичко да е наред. Не се поддавай на страха, имай предвид , че от хормоните е възможно да си по-тревожна. Опитай с кратки разходки, прочети някоя книга, нарисувай картина, ако трябва консултирай се с психолог. Паник атаките са ужасно нещо от личен опит знам. На мен йогата и релаксацията ми се отразяваха много добре. Не знам дали ще е добре до теб да правиш леки упражнения, но наистина физическата активност много помага.
За гаденето ...аз съм вече в 11 седмица и отшумява. То човек като не се чувства добре физически, се отразява на емоционалното му състояние.
Предишната бременност доста страдах от гъбични инфекции. От 4-5ти месец започнаха, та чак до края и нямаше проблем за бебето.

# 406
Здравейте момичета, днес бях на преглед по НЗОК и останах доволна. Бебето се развива добре спрямо седмицата си 11г.с. Беше много подвижно и се изненадах искренно.
Притеснявах се, че нямам особени симптоми, но лекарката ме увери че всичко е наред.
Моята седмица започна страхотно, пожелавам ви и на вас такава!

# 407
Здравейте момичета, днес бях на преглед по НЗОК и останах доволна. Бебето се развива добре спрямо седмицата си 11г.с. Беше много подвижно и се изненадах искренно.
Притеснявах се, че нямам особени симптоми, но лекарката ме увери че всичко е наред.
Къде се записахте на преглед по НЗОК? Аз търся за София.

# 408
  • София
Аз се записах в 25 ДКЦ

# 409
Аз се записах в 25 ДКЦ
При кой? И аз днес исках при Папукчиев, но акушерката ме отряза за ранен час и евентуално към 11.11, а за мен е късно тогава. Имам нужда да ми издаде болничен по-рано. Сега ми даде личната, но е до края на месеца.

# 410
  • София
Аз се записах в 25 ДКЦ
При кой? И аз днес исках при Папукчиев, но акушерката ме отряза за ранен час и евентуално към 11.11, а за мен е късно тогава. Имам нужда да ми издаде болничен по-рано. Сега ми даде личната, но е до края на месеца.
И аз исках при Папукчиев, но той успява да ми даде часове през месец, затова се записах при д-р Мишел в същия кабинет. Ходя през две седмици и за сега съм доволна. Внимателен, усмихнат, обяснява.

# 411
И аз се чудя за пренатален тест, но ще изчакам феталната.
Иначе при вас как са симптомите? Аз съм 10 + 4 вече и от няколко дни гаденето ми изчезна, чувствам се много свежа, имам само болки в гърдите и придърпвания долу ниско. Много съм притеснена дали всичко е наред с тези изчезващи симптоми и може би ще ида да ме прегледат в понеделник.
Бяхте ли на преглед днес? И на мен взеха да ми изчезват симптомите и започнах да се притеснявам много.  Иначе миналата седмица всичко беше наред.  Прегледът ми е след 10 дни и не знам как ще издържа до тогава.  😞 Ужасно е да се страхуваш.

# 412
Бях на преглед. Развитието му е спряло отдавна, още докато съм имала симптоми. Надявам се да съм последната, която напуска темата. Пожелавам ви от сърце силни и здрави майски бебенца ❤️

# 413
Бях на преглед. Развитието му е спряло отдавна, още докато съм имала симптоми. Надявам се да съм последната, която напуска темата. Пожелавам ви от сърце силни и здрави майски бебенца ❤️
Оффф, знам какво е. Толкова много съжалявам. Кураж и сила, и успех  🍀🍀🍀

# 414
Даписах се при д-р Делчева по НЗОК преглежда в МЦ Лора на Позитано 10.
Беше мила и внимателна.

# 415
  • София
Момичета, как сте със симптомите? Аз съм в 11 г.с. Болят ме гърдите доста по-малко от преди, гаденето спря и от няколко дни вечер не ми е лошо. Надявам се, че това е в реда на нещата. Бях на преглед преди 6 дни, следващия е след 9....дали да не отида по-рано?!

# 416
Аз съм в 11+5 и съм по същия начин. Гаденето, повръщането и умората изведнъж изчезнаха и щях да пукна от притеснение. Едвам си дочах прегледа вчера, всичко беше наред.

# 417
Аз прокървих вчера за съжаление, 10 гс +2 дни, приеха ме в болница... Казаха, че има малък хематом. Дано всичко е наред, молете се за мен

# 418
  • София
Аз прокървих вчера за съжаление, 10 гс +2 дни, приеха ме в болница... Казаха, че има малък хематом. Дано всичко е наред, молете се за мен
Стискаме палци да овладеят положението. Кураж.

# 419
И аз тези дни съм по-добре. Не повръщам и гаденето намаля. Има го, но не така силно. Аз съм в 10 г.с и взех сериозно да се сдухвам, сега всичко наред ли е. Само ходя пред огледалото и си гледам гърдите.
Бях на преглед на 12ти и се развиваше добре. Следващата седмица съм пак и не знам как ще издържа дотогава .

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 10:42 от pink dreams

Общи условия

Активация на акаунт