Къде в Бургас? ( 60)

• 61 687
  • 821
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас/Пз
Има ли някъде в града лаборатория, която да работи в неделя?
Ани, Лината . Най добре звънни на този телефон

# 781
  • Бургас
На бул. "Мария Луиза" има магазин на "Щил", който приемаха инструменти за ремонт. Но сега майсторът го няма- напуснал е. Някой да знае къде е отишло това кадърно момче?

# 782
Tintina много благодаря ще им звъня другата седмица ...

# 783
  • Бургас
В Черноморец при Др. Чанева мисля,че подстригват животни.

# 784
Здравейте
Моля за малко помощ с информация. Предстои ни основен ремонт на апартамент и всяка препоръка за фирма, група или майстор ще ми бъде от полза, както за цялостен ремонт, така и за отделни дейности. Може и на лични. Благодаря ви предварително.

# 785
А някой да е правил комарници скоро-да дадете идея за фирма-качествени и не скъпи Simple Smile .

# 786
Аз пак да попитам ако знаете място където да подстригват котки ...
Нашата котка подстригваме в грууминг салон Мари в Изгрев зад Била.Става за  около 20 мин 30 или 35 лева беше .

# 787
Моля за информация  (от личен опит) за добра фирма в Бургас за пране на холна гарнитура.

# 788
Здравейте, къде в Бургас има маркови чанти - Tommy Hilfiger, Furla, Calvin Klein...Нещо такова. Трябва ми за подарък и то днес.

# 789
  • Бургас
Здравейте, къде в Бургас има маркови чанти - Tommy Hilfiger, Furla, Calvin Klein...Нещо такова. Трябва ми за подарък и то днес.

във Free shop-овете на Морска гара има със сигурност Furla. Има супер неща за подаръци там. Този, който е от страната на бариерата е с повече такава стока.

# 790
  • Бургас

И в МОЛ Галерия на втория етаж имаше един магазин точно срещу ескалатора, но отдавна не съм ходила.

# 791
  • Пловдив
Tommy Hilfiger има цял магазин на втори етаж в Трията,  има и чанти.

# 792
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате фирма за входни врати за апартамент, които да не са китайски?

# 793
Здравейте
Моля за малко помощ с информация. Предстои ни основен ремонт на апартамент и всяка препоръка за фирма, група или майстор ще ми бъде от полза, както за цялостен ремонт, така и за отделни дейности. Може и на лични. Благодаря ви предварително.
И аз с абсолютно същото питане.
Ако някой е използвал услугите на интериорен дизайнер също ме интересува.

# 794
Може ли да ми препоръчате фирма за входни врати за апартамент, които да не са китайски?
Ние за два апартамента ползвахме фирма Мартекс ул. Христо Ботев 101

Общи условия

Активация на акаунт