💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 754
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 255

Абсолютно съм съгласна за избирането на легло. И другото - да се покаже като мъжко момиче пред другите, че не и пука къде ще спи. 😉
на коя не и пука ?

Е как - на капитана 😉

# 256
A може и да е параноична, че мъжете ще почнат да градят стратегии и да иска да има контрол върху тях.

# 257
  • London
Абе и Филип нещо ми е дабъл фейс...един мазен.

# 258
  • Другата България
Изобщо не  е глупава Жени, напротив. Тя точно на това разчита - на стратегия.
И се чудя, и се мая, тия младите девойки, изключвам Илина, не са ли гледали Сървайвър, не са ли гледали предишни формати, не знаят ли, че тук приятели няма, а има само заговори, интриги, наговаряния и много малко физическа сила? Видя се тия най-напомпаните къде са, второ състезание губят, вместо да се обединят около някой хем силен, хем умен, те какво - понеже е мъж, дай да правим салтанати на Женя Годзилата? Хайде Ралица още в първи епизод беше ясна, че няма никой на втори етаж, ама Михаела тотално ме разочарова. Чакам да видя малката накъде ще се ориентира, и Валерко. Илина е ясна.
Ще го души.....айде нЕма нужда, Ванко ако го строява на лягане и на ставане, тук нито ѝ е дома, нито ѝ е там с каквото се занимава. Веднага се сещам за онази жена, дето я беше нападнала на паркинга пред училището.....мега неприятен персонаж, по-неприятна и от Звезда. Която според мен е на път да се откаже като я гледам, ама и Зорница ме разочарова - къде си мисли, че е отишла? На курорт?

# 259
За Джаферович утре е решителен ден - ако си изкара капитанската игра ще накара племето да ѝ повярват, ако не успее - пукнатините ще станат дупки, които Филип лесно ще превърне в ями.

# 260
  • Sunshine state
Дано не дадат някоя лесна игра, че опонентите й не са от най-силните. С голямо удоволствие ще гледам провала й. Естествено, ако това стане, ще носи от 10 гьола вода как противниците й са мъже, нямала шанс и тн.

# 261
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Джаферович утре е решителен ден - ако си изкара капитанската игра ще накара племето да ѝ повярват, ако не успее - пукнатините ще станат дупки, които Филип лесно ще превърне в ями.

Съмнявам се. Две глупачки се въртят около Джаферович вече - Ралица(с изгорялата косица) и Парашутистката(която аз много харесах на прима виста) и Жени ще започне да настройва жените срещу Филип.Ще го изкара черен и как ако го няма,всичко ще е ок в женското царство.
Бил дошъл и развалил всичко - добре,че е той да та ви дърпа вас, безполезни женички. Нали днес ви видяхме колко струвате..

Гого от Червените ми пълни очите това момче. Плуване,раздаване в битки,на арката мина без проблем.Надявам се да стигне далече.

# 262
  • Другата България
И друго - как пък никой и в двете загубили племена не потърси отговорност от капитана?
А нахулиха този, който се опита - Филип?
При батките пък онзи градинаря мълчи като н@ср@н, та той беше мега гига нелеп, наравно с Женя!
И онази девойка домакинята се уби да се оправдава, а големите "мъжаги" цъкат укорително. Щото е жена.
А Куката? Ако имаха повече време, не се знаеше нищо. Друг е въпроса, че около тях крякат и врякат всички, то и аз да съм, и аз ще се разтреперя.....на Хари Потър просто пипето му сече бързо, иначе и той трепереше горкия.....
Направо се изприщвам от мъже с его на слон, а всъщност по-дребни от "мравчицата" Мани, която беше неотразима и на терена, и на вечерята. Фейгин обаче тотал щета това момиче, що така?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 23:11 от Merri_An

# 263
  • София
Утре залагам, че ще е статична игра и Жени някак ще се пребори, не може така лесно да я пуснат продуцентите, нали им е за рейтинг вкарана - хем известна, хем властна, хем с претенции и голямо его - ще има скандали с нея. Усещам, че ще води девойките за носа, дано само не завлачи и Валери.
Иначе добър каст този сезон, няма шамандури, само Фейгин не я виждам как ще се справи и в какво ще е добра.
Фаворити са ми Гого ( нинджата),  Парашутистката и Валери за момента. Касим ми е много симпатичен и много се изкефих, че се доказа на племето.

# 264
Утре според мен ще дадат играта на Джаферович.

# 265
  • Буркина Фасо

Абсолютно съм съгласна за избирането на легло. И другото - да се покаже като мъжко момиче пред другите, че не и пука къде ще спи. 😉
на коя не и пука ?

Е как - на капитана 😉
да не и пука, но ако е останало последното незаето легло. или пък до мястото без прозорец, или пък при мъжете.
докато другите обсъждаха как да се разпределят тя си избра леглото което искаше.

# 266
Дали новата двпйка няма да са Касим и Мани и двамата дребнички, но добри душици.

# 267
  • Другата България
Женя няма скоро да си тръгне, сигурна съм.
Само да не направи така, че наистина да изгонят рано-рано Филип.
Абсолютен фаворит ми е за момента, показва характер. Навява ми асоциации с Юлиян, да, но засега езика му не е като на Юли. Иначе е комплексен отвсякъде. Може би не трябваше да се заявява толкова открито като лидер, а да се спотайва докато усети накъде духа вятъра, тези, дето са най-ербап, пък и добри физически, първи ги гонят. Интересно Лефтеров и Валери на чия страна ще застанат. Илина е ясна. И малката ми е интересно как ще постъпи в такава ситуация.
Засега това племе е най-интересно откъм интриги. И типажи. В него съм фен на мъжете.
И на тримата.

Забравих да спомена и напълно нормалното поведение на Елица, единствена тя не мрънка от жените за условията при батките, явно лагерите и подготовката си казват думата. Само заради това ѝ симпатизирам. И домакинята ми е симпатична, както очаквах, се оказа по-корава от останалите "тренирани" спортистки. Мрънкалници.

Сините са ясни, всички са ми симпатични, може би онова момче - Гого само нещо не мога да го определя.....

# 268
И аз съм сигурна, че утре ще дадат игра, подходяща за победа на Джаферович.
Тя ще трябва да изпъкне, да се покаже, че може.
И да, със сигурност ще я добутат до финал.

# 269
  • Sunshine state
Много хубав пост, Мери. Абсолютно съм съгласна с мнението ти относно Филип. Много силни и комплексен играч, абсолютен фаворит.
Касим ми е много симпатичен и ме умилява, надявам се да стигне по-далеч в играта. Сърбинът Алекса също ми харесва, но съм съгласна, че е наивен и ще му скроят шапката.
Този математикът нещо не ме кефи от резервите.

Общи условия

Активация на акаунт