💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 586
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 615
За четвърти пореден сезон се чудя защо химични недоразумения с издръжливост на 60 годишна лелка се считат за "спортисти" и/или "добре подготвени". Мускули колкото искаш, а след няколко обиколки около плажа почват да мрънкат за храна и почивка. Големи спортисти, голямо нещо. Едно е да вдигаш щанги за няколко минути и да си правиш еротични селфита насред залата, друго е да носиш на истинско натоварване. Всеки обикновен хамалин от ма'алата ще смачка тези бодибилдърчета като хлебарки.

Има различни спортове и общото между тях е, че развиват различни умения и различни качества. Например Фейгин съвсем нормално увисна като дроб при ходенето на ръце по арката. Ми на нея ръце не и трябват и каквото прави за ръце е по-скоро балет.
А за мускулягите отдавна се знае, че нямат издържливост, защото тези големи мускули искат много храна. Виж и лекоатлетите, ако искаш - нали практикуват най-универсалния спорт? Ама как изглеждат бегачите на 10 000 метра и как спринтьорите? А високите скачачи и гюлетласкачите?

# 616
  • София
Пуснах нова анкета.

Очаквана победа за Жени, едва ли има изненадани... Не бих казал, че играта е женска. Един способен мъж може да бие жена в подобен дуел. Беше логична и равностойна битка. Цветан се справи доста прилично. Куков отново разочарова и пак си търсеше някакви извинения.
Доволен съм от решението което взе Жени. Филип гледаше доста лошо след победата на Джаферович...

Браво на Гайтанов и Алекса. Чудесно се справиха. Елина с второ поредно разочароващо представяне в игра.

Иначе не многа да разбера тези тръшкания и редове на някои жени. Едва два, три дена са минали, тези ореваха орталъка. Умрели от глад, обърнал се света срещу тях. Ами това не е Ергенът... Къде са тръгнали?
Най-малко мърмори точно момичето тънещо в най-голям лукс, Мирослава!

# 617
  • SF
Филип каза браво, специално го показаха. Трябваше да стане да я разцелува или? Ясно, че я харесвате ЖенитУ, ама поне обективно гледайте и коментирайте.

Аз съм убедена, че се поздравяват по спортсменски. Ръкопляскаха й и двамата. Друг е въпросът, дали ако скочи да я целува, това ще бъде излъчено.
Зрителският интерес трябва да се държи жив. Такива явни симпатиии, поздрави, поклони до земята... може и да не ни се показват, нито имат време в епизода за такива детайли.
Въпрос на редакторски решения.

А защо я наричаш ЖенитУ? Тя не говори така. Нека всички да гледаме и да коментираме обективно.

# 618
Елина май ще ми е по-неприятна от гаджето си, а това е постижение!

# 619
Все пак Куков отнесе една точка от Капитанската битка в моята статистика, завършвайки втори вчера. Но не го виждам да стигне много далеч с това си представяне.
Ето края на играта за справка
Скрит текст:

# 620
  • SF
Аз не тъна в лукс, но ако отида на гадно място, казвам, че е гадно като място.
Нека казват това, което мислят и да показват това, което участниците извивяват. Освен мускулите им и как се носи сандък, ме интересуват и емоциите им.
Аз пък бих се дразнила, ако повтарят заучени фрази като "Абе, каквото-такова!", "Не ми пука от комарите!", "Не ме интересува дали съм на реката!" и режисирани емоции "Колко е яко тук!!!" - някакво преправено геройство, демонстрации на "колко сме железни!"

Догодина в сезон 5 - пак ще има жени, пак ще има разочаровани, пак ще има контузени, пак ще има ожилени от насекоми, пак ще има мацки с екстеншъни, пак няма да са само Ивет Лалова, Ивет Горанова, Стойка Кръстева, Тейбе Юсеин и т.н. Ще има Мирослави, Манита, русоляви, дългокраки, дългокоси и ще има и машини, които да ги схрускат.

# 621
Куков май ще се окаже въздух под налягане. Само големи приказки, а насреща засега - нищо.

# 622
Аз пък искам да гледам битки. Вътрешните драми и мелодрами не ме интересуват особено. Лигавщини и тъпи коментари също. За мен твърде се набляга на дрънкащата част.

# 623
Все пак Куков отнесе една точка от Капитанската битка в моята статистика, завършвайки втори вчера.

Не знам по какъв критерий го класираш втори. Истината е че той редеше неправилно пъзела до края.  Ако бяха останали да се състезават за второ място с Цецо изобщо не е сигурно че щеше да е втори.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 09:52 от ESPACE

# 624
Да предложа в анкетата, въпрос 4 да има повече възможни отговора.  В началото на играта сме, отборите са пълни и все още се колебаем в избора си на фаворити. Аз бих дала глас и за Митко, а не успях.

# 625
Все пак Куков отнесе една точка от Капитанската битка в моята статистика, завършвайки втори вчера.

Не знам по какъв критерий го класираш втори. Истината е че той редеше неправилно пъзела до края.  Ако бяха останали да се състезават за второ място с Цецо изобщо не е сигурно че щеше да е втори.
Скрит текст:

Шест парчета на дъската неправилно подредени срещу 3 за Цветан. Напълно прав си, че с това грешно редене Цецо имаше пълни шансове да го победи. Но не мога да дам точка на Цецо на базата на предположения, в случая шест неправилно подредени плочки имат тежест пред само 3.

Иначе още вчера казах, че човека не може да запомни мястото на 6 плочки ... трагичен е Куков до момента като представяне през сезона.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 10:03 от Bengun

# 626
  • London
За четвърти пореден сезон се чудя защо химични недоразумения с издръжливост на 60 годишна лелка се считат за "спортисти" и/или "добре подготвени". Мускули колкото искаш, а след няколко обиколки около плажа почват да мрънкат за храна и почивка. Големи спортисти, голямо нещо. Едно е да вдигаш щанги за няколко минути и да си правиш еротични селфита насред залата, друго е да носиш на истинско натоварване. Всеки обикновен хамалин от ма'алата ще смачка тези бодибилдърчета като хлебарки.

Има различни спортове и общото между тях е, че развиват различни умения и различни качества. Например Фейгин съвсем нормално увисна като дроб при ходенето на ръце по арката. Ми на нея ръце не и трябват и каквото прави за ръце е по-скоро балет.
А за мускулягите отдавна се знае, че нямат издържливост, защото тези големи мускули искат много храна. Виж и лекоатлетите, ако искаш - нали практикуват най-универсалния спорт? Ама как изглеждат бегачите на 10 000 метра и как спринтьорите? А високите скачачи и гюлетласкачите?
Не съм съгласна много. Пак ще дам пример колумбийския формат в който много едри и мускулести хора са се показвали в доста по-дълги трасета от нашите като издръжливи. Това, че при нас някои го докарват само на опаковка не значи, че няма хора с такива дадености с други възможности. И го казвам, защото съм го видяла в доста сезони.

# 627
Куков май ще се окаже въздух под налягане. Само големи приказки, а насреща засега - нищо.
Още с представянето си ми стана ясно какъв е и ми подейства отблъскващо. Първото ми впечатление за него се потвърди, харесвам само тембъра му.

# 628
И както нямаше НИЩО на тая река, изведнъж се появиха една камара дъски и пирони?? Ми като ще има НЕЩО, поне не ни баламосвайте, че няма нищо!

Появиха се и очилата на снахата, а уж само на резиденцията имали достъп до всичко което са си взели.

# 629
  • London
Някой може ли да даде линк за визитката на Куков май съм я изпуснала.🤣

Общи условия

Активация на акаунт