💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 595
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Между очила и пирони няма общо.
Иначе съм съгласна. И продукцията трябва да знаят, че доматите не ги ядем с колците.

# 631
Някой може ли да даде линк за визитката на Куков май съм я изпуснала.🤣
Заповядай, третия представен е той!
https://www.youtube.com/watch?v=c6mCQ2KevCs
Направо превърти на 10.40 сек.

# 632
Аз лично моментите с намирането на средства за палене на огън, дъски за навес, найлони за покривало даже не ги отразявам вече. Не виждам драма, че са им дали 30 дъски и малко пирони за да си направят бивак. Отдавна е ясно, че "дивата" река не е толкова дива Simple Smile

Скрит текст:
Пак я загледах визитката на Куков. Гласът му много ми прилича като тембър на този на Владо Карамазов.

# 633
Очилата са идеални за палене на огън, дано се сетят червените.
Комарите са най-неприятната за мен част от пребиваването на реката, другото се търпи. Ако имат огън ситуацията ще се промени значително.

# 634
Червените май няма да се сетят за очилата и огъня, ще видим. Горките Генчо и Аспарух(червени), осъзнаха, че да са физически непобедими машини въобще не е достатъчно.

# 635
  • earth
С мъжа ми коментирахме, че участници над 30 г са дефицит, а над 40 е май само Веселина.
Да се надяваме, че това е защото хората помъдряват с възрастта и не се явяват на кастинг за това предаване.

# 636
Аз лично моментите с намирането на средства за палене на огън, дъски за навес, найлони за покривало даже не ги отразявам вече. Не виждам драма, че са им дали 30 дъски и малко пирони за да си направят бивак. Отдавна е ясно, че "дивата" река не е толкова дива Simple Smile

Никакъв проблем нямам, че са им дали дъски. Обратно - имам проблем, че ги държат гладни. Нямам проблем че някой имал очила, запалка или каквото се сетиш. 
Имам проблем че ни лъжат ама брутално и некадърно. Нямало нищо, а то има. Толкова ли е трудно да се казва истината - да гладуваме, ама ни дават по една купичка ориз. Да няма нищо но ще ви дадем дъски и пирони.
Да, няма нищо на плажа, ама ще ви дадем скаричка за пържолите.

Димо с лафа запазена марка:  "А вижте го..."

# 637
  • София
Очилата ще стават за палене на огън, ако са за далекогледство; за късогледство мисля, че не вършат работа.

Кой е Митко Бийст, Лефтеров ли?

# 638
  • London

И той говори за гънки на мозъка където не може да нареди 5 парчета пъзел? 🤣 Поредното 100% разминаване на визитка с реалност.

Аз не виждам нищо лошо спортист да се яви в това предаване....едно преживяване си е.

# 639
  • София
Да си менят мотажистите,че скоро ще станат за посмешище.Показват чиния с картофи,после картофи няма.Изпращат ги с две питки хляб,после една питка раздават,а аз гледам междудругото,кой знае колко неща могат да се хванат,ако си вглабен в ТВ-то.

# 640
  • London
Междудругото гледаш? Сериозно? Аз гледам по нормален начин и картофи и питки изобщо не съм броила или следила....😅 Може питката да са я изяли тримата по път едната.😉 За другото нямам идея, но честно.....едва ли някой се вглежда чак дотам.

# 641
Заслушах  се в тембъра на гласа на Куков ,ами въздействащ е Laughing

# 642
  • София
Междудругото гледаш? Сериозно? Аз гледам по нормален начин и картофи и питки изобщо не съм броила или следила....😅 Може питката да са я изяли тримата по път едната.😉 За другото нямам идея, но честно.....едва ли някой се вглежда чак дотам.
Представи си сега ,ако гледах ,колко още несъотвествия, ще мога да изброя!

# 643
  • София
Кой е Митко Бийст, Лефтеров ли?

Да.

# 644
  • Другата България
Ралица каза, че картофките са от нея. Явно е забравила да им ги даде после, което на фона на останалите явни гафЧЕТА не е чак толкова важно, но аз ако бях на мястото на изгладнелите резерви, щях да си ги искам. Пък.
Сега за епизода. Не мисля, че играта беше за Женя. Напротив - всеки един мъж с телосложението, кг. и височина на Куков можеше да се справи. За тази игра се искаше друго, не пол. Женята си я спечели съвсем честно, защото е хладнокръвна, защото е мотивирана, защото има много спортна злоба в нея, защото иска/ше/ да натрие носовете на мъжете като цяло и в частност на Фифо. А и защото разбира се, искаше да види какво е предимството на спечелилия. На този етап, с този персонал, когото обработва тактично - визирам двете грации Ралица и Михаела, и третата под въпрос, тя може да отстрелва мъжете или както си мисля - Илина на първо място, и без два номинационни гласа. За нея беше важно да спечели доверието на верните ѝ девойки, и това беше много умен ход. Дотук играе точно както очаквах.
Куков е голямо разочарование за мен. Той е първия логичен избор за изгонване на племето си. Първо провала в играта за територия, после непоемането на отговорност за него, после за мен наглото лежане и "подремване" докато останалите градят нещо като навес и правят кой каквото може, за да е удобно на всички, доколкото може. И накрая пълната му некоординация и неориентация, както и баланс на снощната игра. Дори снахата Мирослава се държи по-мъжки от него, както и очаквах още като видях визитката ѝ - всички мислеха, че ще е лигла и глезла, до момента тя показва много мъжко поведение. Далеч по-мъжко от това на Звезда, която дори не ми се коментира, но и от това на Зорница. Която за мен е другото голямо разочарование в това племе с оглед на дадената заявка преди това. Все още очаквам някоя от двете да се откаже, особено ако още една седмица останат на реката. Пълно НЕприсъствие тук на Елица, след натрапеното ѝ присъствие до момента на "отпадането" на Алекса, сега това момиче не попада в кадър изобщо. Което за мен е показател за това, че ще стигне много напред. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт