💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 969
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Sunshine state
Няма такава наглост като тази на Евгения. Тя изпадна в някаква истерия и логорея на съвета и казваше на черното бяло. Направо ми идеше да й фрасна една дъска през телевизора. Ах, искам да я видя как си тръгва... 😤

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 02:11 от Pupitka

# 1 171
Искаш, ама няма да е скоро - тя им прави шоуто. Ще я държат дълго в ИВ.

# 1 172
  • Sunshine state
За този ден гледам, моля ти се, не ми убивай желанието. 😢😂 Радва ме и това, че масовият хейт в момента го вижда и се пука от яд как не я оценяват хората, видиш ли. 🙃
Утре мисля, че Илина и Александра ще се изправят една срещу друга и, че Алекс ще си ходи.

# 1 173
Не само ще стои дълго, но и вероятно ще трябва да слушаме суперлативи за нея как била от най-силните амазонките, стратег и какво ли още не. Още преди да започне предаването си мислех да не го гледам, ако Жени наистина участва. Взех да ѝ се ядосвам само като я гледам на съвета. Не разбирам защо не се опитат да я изгонят още от сега участниците. Сякаш не знаят, че е с връзки, ама от друга страна те ще я бутат поне до обединението от продукцията, така че може би няма смисъл. Те една Мани (старата версия) успяха да добутат толкова напред, какво остава за Жени, която всъщност се справя долу-горе добре.

Аз честно казано я харесвах в Сървайвър, ама с тези изяви на семейството им по всички предавания на Нова ми идват в повече (не им стигна, че и в Максимал участваха). И после ще излезе, че аз съм хейтър защото не искам да гледам едни и същи хора постоянно.

Не знам дали само мен ме дразни, че са решили да я наричат Джаферович от продукцията. Знаем ѝ първото име, знаем ѝ и фамилията. По каква причина не ѝ казват просто Жени? Не вярвам всичките ѝ познати да се обръщат към нея с фамилно име. То е ясно и на кого е съпруга, ако си гледал Нова през последните няколко години - искаш, не искаш - все ще ги видиш. Пак да кажа, че кой знае какво нямам против тях като хора, ама ако може да си гримира хората в капките ЗАД кадър и да е по-малко на екран няма да е зле (Ваня в момента не знам даже с какво се занимава. Може би трябва да го поканят в още две-три предавания да науча).

# 1 174
Хайде за пръв път да кажа нещо за участниците:

А нинджата на кой ти прилича? На мен много на някой action/комедиен герой, но не мога да се сетя на кого. С този мустак…

Донякъде на Вал Килмър в Tombstone но не е най-доброто сравнение това защото там не е комедиен образ, а по-скоро трагичен.
https://www.imdb.com/title/tt0108358/mediaviewer/rm2904275201/

# 1 175
И аз вчера си мислех, че прилича на Вал Килмър 😀

# 1 176
И Илина и Фейгин не са за тая игра, така че и която да си тръгне все ще се радвам. Но клоня повече към Илина да си ходи и то заради Филип. Надявам се на нейно място да влезе Алекса при жълтите и така да се създаде опозиция на Евгения.  Илина е толкова отвеяна, че на нея не може да се разчита за нищо, докато един Алекса ще прецени по реално нещата и ще играе на тоя етап с Филип. Мечти....

# 1 177
  • Sofia
Джаферович е ясна, никога не съм се интересувала от това семейство, но започвам да съжалявам мъжа й.  Едвали е лесно да живееш с такова Чудо!
Елица от Непобедимите ме радва все повече и повече. Та това момиче не се спря, влачи сандъци наравно с мъжете, пъзели решава (че и бързо се справи), при строежа на стълбата пак тя беше главно действащо лице. Дейна е, кипи от енергия и дава всичко от себе си,  прави каквото може, не се щади и не търси благодарност от останалите, няма мания за величие. Джаферович, гледай и се учи!

# 1 178
...
Елица от Непобедимите ме радва все повече и повече. Та това момиче не се спря, влачи сандъци наравно с мъжете, пъзели решава (че и бързо се справи), при строежа на стълбата пак тя беше главно действащо лице. Дейна е, кипи от енергия и дава всичко от себе си,  прави каквото може, не се щади и не търси благодарност от останалите, няма мания за величие.
...

И на мен ми направи много добро впечатление Елица Grinning Да добавя, че и през цялото време греба, доколкото може, с две ръце.

# 1 179
  • Sofia
Абсолютно! Изключително полезен играч. Такива искам да гледам, а не някакви лигли, силиконки и псевдо кралици.

# 1 180
  • Дубай
Елица и аз я харесах като играч,но вкарат ли Алекса ще обърнат внимание повече на личните им отношения,което не ми ок.Искам да гледам игри,не сапунен сериал.
Илина и Алекс да си ходят , Вики и Филип да се връщат

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 12:41 от I.V

# 1 181
  • София
Елица се представи добре на играта вчера; ако се появи на хоризонта възлюбеният обаче не знам, дано не потекат пак сълзите, ако е в друг отбор и най-вече да не е това основният сюжет...

# 1 182
Излагациите започнаха.
За мен Виктория вече се изложи като характер и вероятно само приятелите ѝ не го виждат.
Открит е сезона и на "навряните гащи".

Минаването по арката на ръце действително показа че тази година подборът по физически данни е по-добър.

Ако аз бях в това състезание, знам как щях да обясня как да се гребе и кога какви команди да им давам. Но ми трябваха много повече от 5 минути. По принцип за даден човек с опит  (в нещо), който не го е преподавал това нещо е много трудно за кратко време да съобрази какво да обясни на хора които хал хабер си нямат.
Накратко - смятам че 5-те минути които им дават за обсъждане на стратегията са безобразно малко. Ако наистина са толкова де, а не само за пред нас както за много други неща ни лъжат.  Ами то това е най-важното - да дадеш възможност да се премисли, да се види спокойно кой има опит в този елемент на битката, кой в другия и да се реши - ти ще гребеш, ти ще го смениш като се умори, той ще дава команди, всички ще слушат.  Последното е много важно - един да дава команди, всички да слушат.
Някои неща пък може да се решават паралено - всеки грабва едно стъпало, изучава му дупките и гледа къде ще паснат. Всички гледат едновременно без да си пречат и набутват дъските. После започват да подават на нареждача - по ред.  Но да е измислено предварително. То затова се казва стратегия. Ако сме рекли  - отиваме и почваме да редим стълбата - това не е никаква стратегия. Или - отиваме и почваме да гребем и да се раздаваме. Не става с раздаване, и ум трябва.

Индикаторът за качество на епизод 6 (8-ми септември):
https://www.surveymonkey.com/r/N7Z2P7T

до момента резултатите са следните:
Еп1:  50%
Еп2:  54%
Еп3:  59%
Еп4:  53%
Еп5:  51%
В проценти от максималния възможен брой точки.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 09:47 от Soney

# 1 183
  • София
Хейдън Кристенсен е доста по-готин.

# 1 184
Червените (още ги карам по цветове, бъркам им имената) достааа се забавиха на пъзела. Добре че имаха преднина.

Предполагам, че Фейгин ще отпадне и че Чакалов ще е първият от резервите, който ще влезе.

Виктория продължава да ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт