💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 945
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 200
Или на ми е новата Елия от Сезон 3. Сигурна съм, че довечера няма да играе, както Елия, защото вижда накъде духа вятъра. А Жени завижда на Филип, защото е добър и е добре подготвен, докато Фифо пък от своя страна започва да му става досадно, защото бързо ги разбра кой колко струва в племето.

# 1 201
  • София
Нареченият модел е адски противен тип. Надявам се е наясно, че схемичките му са разкрити и следващия път ще отиде на елиминации дали видим колко струва Wink

# 1 202
То това е трудно и схемичка да се нарече. За мен волейболистката реагира импулсивно и донякъде неадекватно, което би му помогнало допълнително да заформи коалиция от по-дребните състезатели. Иначе е права, че е работила в тясна обстановка с повече хора.

# 1 203
Призовавам в тази тема са няма спойлери. Изобщо не ме интересува кои са финалисти, кой кога печели или отпада. Искам да се насладя на всяка битка на арената! Благодаря ви
Това е призив през 20 коментара(не често) има кой какво.

# 1 204
Учудвам се, честно казано, че Жени е толкова емоционална от една страна и директна от друга - не смятам, че в дългосрочен план това ще й донесе успех. На този етап само Фифо и Илина са критични, но при положение, че се говори за женска коалиция, ако двамата други мъже не са нащрек може да изгорят много бързо
И аз направо им се чудя за женската коалиция и то на този ранен етап … игрите не са само за жени и без екипна работа и сработване с мъжете те бързо- бързо ще окапят ??!!

# 1 205
Аз не съм фен на Виктория. Като бивш спортист (тренира баскетбол около 6г) е права. Прекарваш около 6 часа на ден с още 30 човека (жени), всяка със своя си характер, командорят те треньори, гледаш да се докажеш за да влезеш в отбора и т.н. Та реакцията и за мен е нормална. Поне не плете интриги и прочие на тоя етап от играта.

Жени не ме дразни толкова, колкото Илиан и Фейгин. Ауууу... Ужас, ужас просто. Фейгин е много красива и толкова. Илиан ми прилича на мекотело - хлъзгав и подмолен. За сега те са двамата, който едвам издържам да ги гледам.

# 1 206
Не смятам, че е нормална. Разбирам, че превес взе чувствтото, че всияки ти се кефят, пък след първия отборен провал ти вадят нож, но играта е такава и ако имаш правилна нагласа за това къде влизаш и в какво те очаква, то трябва да си наясно какво следва и би било добре даси по-обран в реакцията си, въпреки че ти е неприятно. Първосигнално действа за момента, което не и помага, а отблъсква останалите, според мен. Моделчето е противняк и като визия, и като поведение. Не мисля, че може да завърже трайна коалиция, и то точно пък той да е в центъра на нея.

# 1 207
Виктория леко прекали,  но предполагам пренася принципите и порядките от отборната си игра навън - вътре, в синия отбор. В реалния живот, когато даваш мило и драго за отбора, раздаваш се на максимум, отборът не те изритва, напротив.  Според мен тя не очакваше такъв развой точно, защото още смесва това, как е било досега и реалността в играта. Отделно ги е надушила,  а като отборен спортист си дава сметка, че подмолната игра е огромен препъни камък за представянето на екипа в бъдеще. Беснее с право, но можеше леко да обере реакциите си, като това щеше да и даде предимство. Очевидно тя е всичко друго, но не и прикрита,  което,  уви, и в игрите, и в живота не е предимство.
Илиан е такова дъно! Ако Фейгин си тръгне, той ще е следващия от този отбор.
Фейгин е като перце, което се носи без посока. Не е за този формат, ако си тръгне, ще е по-добре за нея и за всички останали.
Евгения много отрано настрои зрителите срещу себе си. Хлъзгава, егоцентрична, подмолна, изключително дразнеща. Дано Филип устиска и продължава да дава отпор, пък знае ли човек, може да зарази онези двата храста, дето все наведени стоят.
Куков ще се вихри довечера, за да затвърди първото впечатление на нарцистичен въздух под налягане. И той е с единия крак вън.
Личната ми класация за най-неприятен участник е - Евгения, Куков, Илиан
Мечтая тази по-възрастната участничка от резервите /забравих и името/ да влезе при жълтите. 😁😏 Ще бъде такъв купон!🤪

# 1 208
  • Sofia
Оххх това с храстчетата беше култово и много на място! 👍😂🤣

# 1 209
Искам да си тръгне днес Фейгин, че да се подсилят сините. Виктория мисля, че трябва да знае, че като си силен играч, си на мушката, в крайна сметка всеки иска да добута до финал. Разбирам номинацията да беше на някаква лична основа, да се сърди, ама... А и все пак хем е силна, хем е в коалиция..ами нормално да те номинират, какво очаква .

# 1 210
  • София
Смятам, че ще се спасят Филип и Александра, а на битка ще отидат Илина и Виктория и ще отпадне Илина.

# 1 211
Куков е много, много нагъл. Не стига, че беше пълен провал като капитан, ами се заяжда с човека, че му бил викал на диалект, за да спечелят играта.

# 1 212
  • София
На мен Илиян ми е единствено неприятен и искам да разкарат жабешката му физиономия от екрана. Как се хилеше на Вики, когато си изтърва нервите.
Жени не ме дразни с поведението си, нека си признаем, че повечето в мамата сме като нея Wink Дразнещо е, че прекалено я показват, но това е решение на продукцията, не нейно. Нетърпелива е, може би и избухлива, характер, но дава всичко от себе си в игрите.

# 1 213
  • София
Не знам за другите, но лично аз не се припознавам в Жени.

# 1 214
  • София
За пръв път пиша, но следя горе долу темата още от първи сезон. Нямам време и докато прочета старите коментари вече има нови 100.
Във всеки сезон има нещо и някои от играчите, които ме дразнят. Но в този доста са се постарали продуцентите. Много мразя връзкарството и шуробаджанащината в българския ефир. Ама може много да е некадърен някой, но ние ще си го бутаме щото е роднина или приятел и като включиш телевизора едни, и същи образи по всички канали.
Та Жени ме дразни, някак все й се подреждат нещата, в отбор е, където може да направи женска коалиция и да може да командва по безхарактерните, предимството и беше колосално, вече почвам да се съмнявам, че нарочно като се качи на стълбата я обърка, за да отпадне Илина и да влезе някой от резервите при жълтите.

А това с Джаферович вместо Жени или Евгения за мен е чиста реклама. Или си рекламира името като инфлуенсър, или ще пускат нещо с марката Джаферович и затова е влязла за реклама.

Другия, който максимално ме дразни естествено е Илиян. И други са правили стратегии, но той не е честен с останалите. Миналия сезон Неделчо открито си заяви, че се куалира с Мани и Мартин за да е опозиция на по-силните и да не го изгонят. А имаше къде, къде повече качества от това недоразимение Илиян.

За момента фаворити са ми Филип и Елица, пък като влезат резервите ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт