💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 721
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Другата България
Валери снощи сподели, че е грешка да се рискува играч като Филип на сегашния етап, пращайки го на елиминация
Значи горе долу се усеща накъде вървят нещата.
Силно се надявам да събере смелост и да се опълчи.
В този отбор трябва само още един мъж от ранга на Филип. В смисъл - мъжкар. Тогава и младоците вероятно ще се окопитят. Дотогава обаче не съм оптимист.

За мен също поведението на Виктория е доста озадачаващо. Поредното разминаване между визитка, заявка и някаква реалност, дори и моментна. Колкото и да има намеса, сценарий, диктуване на реплики и дуплики от рода на “ти застани тук и кажи това, сега ти влез и се направи на изненадан и вкарай мутренското поведение, и т.н., и т.н.“, тя направо изглеждаше злобно, ама не спортна злоба, а другата, истинската злоба, от рода на “сега ще ви покажа аз на вас откъде изгрява слънцето, след като си позволихте да ме номинирате“. Да оставим Фифо, аз лично правя паралел с поведението на Илина при номинацията. Ами....за мен разликата е очеизвадна.

# 1 486
  • София
Малина 07,
Съобразявам се с всички. Има потребители, които цъкат през телефона и не искат анкети чаршафи. И колкото и да е трудно, лавирам някак си.
Имаше 4 поредни анкети (ще се видят в новата тема утре) с отделните племена. И там питах за симпатиите. И събралите отчетливо най-много гласове сега са тук в тази анкета.
Не мога да пусна с всички имена, това са близо 30 символа, а и няма смисъл.
Ще има още подобни анкети, защото нещата са динамични и често има промяна в нагласите дори и само след един епизод.

# 1 487
Скрит текст:
Разликата между реакцията на Фифо и Годзила на битката вчера:
Той - "Радвам се, че победих два пъти в рамките на една седмица, но трябва да се замисля защо съм в това положение и какво прява грешно"
Тя - Победата е сладка, да моа да мъстяяя и да ги тормооозяя. Каква отборна спортистка е тая?! Както писах след съвета - който не е видял разкривеното лице, тепърва ще го види - така и стана. Не знам.дали има смисъл да я номинират - всяка седмица на елиминации да й се пада игра с топка и грошове и закани. За да гледа драгият зрител сеир и как лази по нервите на съотборниците. Вчера Фейгин не успя да се зарадва, като се върна в резиденцията - изглеждаше като препикана, а не като победител.
Не мога да повярвам, че жълтите ще паднат при състоянието на сините. Пъзелът трябва да е бил от 300 части.
Ако бях на сините щях да бойкотирам пришълеца и играта за територия. Река - река. Да се оправят сами на терена светата троица Цецко, Годзила и джуджето. Freak show.

То от дивана и пред лаптопа е много лесно да се дава акъл кое как, в действителност едва ли е толкова просто.

# 1 488
Може и да греша. Отборният спорт води до такива състояния. Отборът се надъхва с някакви реплики преди състезанието, победата излъчва най-силните състезатели, но е за всички. Примиряват се тези, които не са топ и ми се струва, че всеки е заел своето място в "машинката" и я движи. Докато при индивидуалните състезания има екип при подготовките, но в играта всеки се бори за себе си.
Затова ми са интересни подобни съпоставки. След като видях Виктория как се изнерви, а ми беше "на сърце", стана ми ясно, че е тръгнала надолу. Сега спаси "кожата", но е възможно безславно да се срути. И много не го осъзнава. Дано се отърси от емоциите, умно момиче е. Докато Александра е абсолютно точна в преценката си и ще играе докрай. Но не се реве пред другите, ревеш в кьошето, хапеш до кръв устните и ноктите, излизаш и каквото сабя покаже. Хубаво противопоставяне се получи. Дано не ни занимават с глупостите на тоя и оня, наречено социален експеримент, защото има още доста интересни игрови ситуации.

# 1 489
  • Другата България
Абе от първата седмица да започнат да “падат“ умишлено, е най-тъпото нещо, което може да стане.
Гледахме го в първи сезон и при зелените, и при жълтите, тогава пък при тях беше мега грозно как големи яки мъже като Панчев и Март се разхождаха по терена, още са ми пред очите. Ама да речем вече беше към края, имаха отношения, “брат за брата“ и т.н.
Сега като гледам как на всички им е важно да са нахранени и на чисто, надали ще се осмелят да направят подобен ход, друг е въпроса, че за момента са трима на трима - Велислава и Гого поне на мен не ми е ясно към кого клонят като тройка. За мен лично поведението на Цецо е по-отблъскващо от това на Виктория, той все пак е капитан, от ден първи падна в плен на лични емоции и капитанството отиде на заден план.

# 1 490
Започвам да си мисля, че Цецо не е толкова наивен, колкото изглежда. Може пък и да си търси мома и сега да я е намерил. Другото, което предполагам, че играе тихо играта си - спотаил се е, дори е възможно с Касим да са имали шушу мушу. Онези тримата (Велислава, Илиян и Мани) са като бомба със закъснител. Аз лично се боя от такива хора. Могат яко да ти загубят времето и нервите. Велислава ми е най-ненужната. Не е от моя свят.

# 1 491
  • London
Валери разбра, че той и Лефтеров са следващите. Въпросът е дали с другото храстче ще се опитат да променят нещо, или ще продължават да се снишават, в очакване вятърът да смени посоката.
А какво очакват? Само жени да се редуват на дуели? Простотията на всяка година с оглед на какво? Жените са пълноправни участници и какво им дреме дали Вальо или Фифата е силен като същите тези ще ги изхвърлят след 1-2 седмици по ред на номерата понеже са жени? Или това може и не е коалиция във всеки сезон? И имаше един номиниран мъж и една жена.....50 на 50 и аз ако съм вътре ще го изисквам като правило за всяка седмица. Щото иначе мъжете са едни лисугери дето много им знаят устите ама не и на арената.....

# 1 492
Касим е различен играч, но засега никой не го е нарочил. Не може да вдига тежести, не е плувец, но ясно показва с какво е полезен на отбора. Влязъл е и заради това. Всеки играч трябва да знае за какво е влязъл, да е изключително добър в някаква област.
Проблемът не е в пола, а в начина по-който жената си представя мястото в играта.

# 1 493
Трябва да са луди, за да номинират Касим. Навсякъде, където има пъзел, той е на светлинни години пред конкуренцията. Освен това е доста дребен и това го прави удобен за повдигане, изтегляне и всякакви подобни действия. Докато в индивидуална битка без пъзел е доста вероятно да загуби. Аз бих го пазила от номинация със зъби и нокти.

# 1 494
  • Буркина Фасо
Навсякъде, където има пъзел, той е на светлинни години пред конкуренцията.
е колко пъзели имаше до сега ?

# 1 495
Във всяка по-съществена битка има пъзели.

# 1 496
  • Буркина Фасо
до сега  имаше 1 съществена битка с пъзел.

# 1 497
  • Другата България
От три отборни битки две бяха с пъзел.
Ако броим и нелепицата с кубовете за баланс, представена като пъзел - три от три.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 16:13 от Merri_An

# 1 498
  • Пловдив
Изгледах епизода. Вики е голямо разочарование. Не понасям жени с такова поведение. Говори като някоя барАба. То са закани, то злоба. Много ми е интересно как ще отмъсти. Такива лошотии до никъде не стигат.
А Цецко бая е лапнал въдицата.

Относно Касим... Никой няма да го пипне дълго време. Ще го ползват, докато могат и после ще го схрускат.

# 1 499
  • София
Според мен всеки, който се меси в избора на друг, прави коалиции , всякакви договорки, уговорки, трябва да бъде автоматично номиниран. Тогава ще се замислят разни змии и лисугери, дали да се сдружават.

Явно само мен Вики не ме дразни. Всичко си е до характер.Аз виждам спортно нахъсване, същото , като пред състезание, и там се сипят закани и заплахи.А може и да ѝ е дадено какво да казва. Винаги съм се чудила на Пулев, как и колко закани сипе, а всеки път го отупват, като маче в дирек.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 16:20 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт