Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 37 871
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Ами много ни е трудно,за момиче харесахме,но за момче,а явно ще е трето момче, не сме се спрели. 😀 Малкият го кръстихме на бащата на мъжа ми,големият не е на никого,сега пак няма да е на никого.

# 76
Първият ми син не е кръстен на никого. За име тогава започнахме да мислим края на осми месец. Бяхме се спрели на няколко имена, но нищо конкретно. В деня, в който се роди, го записах, както аз реших от харесаните имена.

# 77
Ние имахме име за момиче, на бащата на ММ, и за момче на моята майка.

Тъй като според генетичния тест, ще е момче ще го кръстим на моята майка.
ММ е местен, и така искахме име, което да звучи добре и на двата езика, и да е сравнително международно, а като бонус ще си има и имен ден,
Аз съм израснала с голямо честване на именният ден, винаги с дядо, на когото съм кръстена, свързвам това с много мили семейни спомени. И някак си искам и за детето да създам такава топла душевна задружна семейна атмосфера. (Поне така си го мечтая 😊)

Аз например много харесвам името Димана, но на него му звучеше странно и така отпадна от списъка ни с женски имена.
За мен са се чудили между сегашното ми име и Стела, и винаги много ми е харесвало, но ММ нещо не му беше фаворит,
Иначе за момиче, си мислехме за Луиза или Лаура.

# 78
Даа,ще запиша❤Реших го, нека всичко да си е в Надежда. Трябва да е в периода 1-10.11, така че ще изчакам октомври, за да има графика за ноемрви.
А за името- още от преди бременността имах имена, макар че не е планувана.
За момиче-Алия, за момче-Матео.
Харесват ми като звучене, както и значенията им, а и ми се връзват с Кая,както се казва дъщеря ми.

# 79
  • Варна
Ние няма да кръщаваме на никого. Живот и здраве, ще е по наша преценка, или по-скоро по моя Laughing
Имам си фаворити и за момиче Авая Cupid а за момче Анжело. Нямам търпение да разберем пола и много се надявам на девойка Gift Heart
П.П първоначално,държах ако е момиче да е Малта, защото бебето е заченато там, но ММ твърди че е прекалено крейзи Sweat Smile И все пак Малти не звучи толкова зле на галено, нали Bowtie

# 80
И ние за момче сме се спрели на Матео или Матей. Не мисля други имена въобще, едно от тези двете ще е 😄
За момиче мъжът ми искаше да се казва Ая. Харесваме и Ния, Амая, Амели, но ще е момченце нашето и отпадат тези, аххаа
Даа,ще запиша❤Реших го, нека всичко да си е в Надежда. Трябва да е в периода 1-10.11, така че ще изчакам октомври, за да има графика за ноемрви.
А за името- още от преди бременността имах имена, макар че не е планувана.
За момиче-Алия, за момче-Матео.
Харесват ми като звучене, както и значенията им, а и ми се връзват с Кая,както се казва дъщеря ми.

# 81
Ая е страхотно име, бих го избрала пред Алия, но имаме Кая и Ая .. не 😁❤
Много красиво име, аз съм Ася и съвсем ми допада, да си е на мен😁❤

# 82
Много сладка тема и интересни имена сте замислили. Забелязвам, че.Матео и Матей са много популярни през последните 3 г., няколко познати кръстиха така децата си. Аз май обичам по-дълги имена, имам си 2 избрани, но от суеверие няма да ги казвам. Харесвам иначе женските имема Сияна, Светлозара, Радостина и др.

Алия сте коментирали - хубаво е, също Алина.

# 83
  • Sofia
So close, радвам се, че всичко е наред.

В нашия случай името трябва да е международно и да се транслитерира лесно. Името на сина ми е доста популярно и в Швеция, на дъщеря ми не толкова, но се справят с него. Те използват често мъжкия му вариант. И двете деца носят първата буква на някой дядо или баба, но имената не са производни на техните и нито децата мислят, че са кръстени на някого, нито родителите ни. Засега съм премисляла някои имена в главата ми, но основно чакам да разберем пола.

Утре съм на преглед и БХС. Ако излезе висок риск, тук автоматично пращат за NIPT test. Ако не е висок рискът и бременната иска да си го прави въпреки това, си е на собствени разноски. С таткото сме решили да го правим и се надяваме да си го плащаме сами.

# 84
Здравейте, сега попадам на темата Simple Smile
С термин съм също, живот и здраве, за март месец догодина.

Искам да попитам, забелязали ли сте увеличаване на вагиналната секреция с навлизането във втория триместър? Бях на лекар преди няколко дена, не забелязва нищо нередно, но ми е любопитно дали аз си внушавам, или наистина има такъв момент Simple Smile

# 85
Love2306, добре дошла 🥰 Аз лично не мога да кажа за секрета, защото още си слагам утрогестан (прогестерон) вагинално и от него си има изтичане...не мога да засека засилване. Забелязвам обаче все по-болезнени гърди.
И имам нещо леко като бяла коричка на зърната, май е нормално. Вие как се чувствате?

# 86
При мен лично не, че и аз още съм с утрогестана. По принцип знам, че през бременността се засилва вагиналната секреция. Наблюдавай единствено за промени в цвета, миризмата.

Искам да попитам, забелязали ли сте увеличаване на вагиналната секреция с навлизането във втория триместър? Бях на лекар преди няколко дена, не забелязва нищо нередно, но ми е любопитно дали аз си внушавам, или наистина има такъв момент Simple Smile

# 87
Аз веднага след забременяването имам по-обилна секреция и по принцип е нормално. Но в моя случай имаше възпаление в цитонамазката, до вчера слагах глобули, а и утрогестан слагам по две до прегледа на 20-ти,та в момента и аз не мога да преценя.Гърдите ми в началото не ги усещах по различен начин,но сега ми се струват вече леко наедрели. С напредването на бременността стават все по-наляти,моите не са големи и мъжът ми много се радва на тази промяна. 😀😀😀

# 88
Love2306, добре дошла 🥰 Аз лично не мога да кажа за секрета, защото още си слагам утрогестан (прогестерон) вагинално и от него си има изтичане...не мога да засека засилване. Забелязвам обаче все по-болезнени гърди.
И имам нещо леко като бяла коричка на зърната, май е нормално. Вие как се чувствате?

При мен гърдите бяха по-болезнени и напрегнати от самото начало, може би докъм 11-12 седмица. Сега този симптом не го забелязвам толкова

# 89
Аз никога не съм имала бяло течение. Сега след 12та седмица започнах да имам и то доста, в петък бях при моята лекарка взе ми секрет и цитонамазка и сега чакам резултатите. Каза, че е нормално, на нея не ѝ се стори много, но все пак ми пусна.
Гърдите ме болят и станаха по-големи още от началото на бременността и са все така.
Нямам никакви други оплаквания иначе  

Общи условия

Активация на акаунт