Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 69 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Точно така,  Лъвице.
Магнетична си направо с този грим.
Аз днес по-дълго време си пренасях гримовете от банята в спалнята, отколкото да се гримирам. Малкоте дяволЕ реши, че ще чака баба си будно и че непременно трябва да се гримирам пред него. Резултатът е "Нещо като нищо".

Я ми дайте идея, моля ви, как да се справя със сухи устни, като същевременно си ползвам матовото червило. Балсамите за устни, които имам са оцветени. А другите ги изхвърлих, защото първо, че нищо не вършеха, второ, че ми навяваха едни кофти Ковид спомени.

# 346
Я ми дайте идея, моля ви, как да се справя със сухи устни, като същевременно си ползвам матовото червило. Балсамите за устни, които имам са оцветени. А другите ги изхвърлих, защото първо, че нищо не вършеха, второ, че ми навяваха едни кофти Ковид спомени.
[/quote]

Ла кумпарсита, мила, опитай  с меден вазелин да ги мажеш вечер, след като си минала със скраб за устни.  Няма начин , зимата за жалост е така. Аз си взех за вечер балсам на Леокрема, доволна съм, но аз и нямам в момента проблем с устните.

# 347
И аз съм с много сухи устни. Спасявам положението като под матовото червило си използвам балсама за устни на Nuxe.

# 348
Нощна маска за устни  и МАС Lip Primer под червилото:

# 349
Агент, точно на тази маска се чудя дали да не я пробвам, чела съм позитивни мнения за нея. Как я намирате тези които сте я ползвали?

# 350
Много е добра, но е много мазна и за мен не става под червило. Само през нощта.

# 351
ОК е, не е лоша, но няма особени лечебни свойства. Но за нощен продукт става, защото не изчезва лесно и бързо от устните. Малко  овърпрайсната за това, което е, но всички знаем, че не качеството определя цената на един продукт. Има си ситуации, когато ми се налага да ползвам Дефламол на устните си и маската на Ланеж е абсолютно безсилна. За стандартна поддръжка е добра.

# 352
Говорете ми за сухи устни… една година вече мир не съм видяла. С какво ли не пробвам, включително и с лекарствени продукти и нищо. Бях питала скоро някой дали е пробвал мезотерапия,защото ми я препоръчват, но никой нищо не каза.

# 353
А как си с вит Д нивата?

# 354
Никаква идея. Терапията ми я предлагат с някакъв комплекс от витамини, така че може и да не са в норма. Принципно като пия витамини съм една идея по-добре за кратък период.

# 355
Аз само зимата имам такъв проблем с устните. Взех си меден вазелин от аптеката. Но не мирише на мед.
Имам и един от ДМ на Балеа, но него го ползвам за пети. Пише, че ставал и за лице, но знам ли. Виж, кожата на стъпалата целогодишно ми е суха от 10тина години насав и подозирам липса на някакъв витамин и минерал. Сега пия Геритамин за друг проблем, та дано и за това помогне.

# 356
Аз не съм доволна от маската за устни на Laneige. Не видях никакъв резултата от нея.

# 357
Тествайте си Д и Б, много са важни.

# 358
  • някъде под слънцето...
Лъвице, агент беше пуснала клипче за грим  очи на русалка
Това, което открих  е  доста по скромно

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 22:03 от sl

# 359
За напукани устни при мен добър ефект има от мазане с Eucerine aquaphor преди лягане

Общи условия

Активация на акаунт