Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 995
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз от кога ви ги хваля течните червила на NL!?
Lady Boss ми беше първото подарено, още щом излезе!

# 226
И аз харесмам едно червило на NL.
А базата на Мак ми е най- любимата.

# 227
Моя колежка има червило на NL. На мен ми се струва като да се събират, така ли е наистина?

# 228
В какъв смисъл да се събира? Аз съм доволна, нанесено на тънък слой си е съвсем добре и стои чудесно. Ако под събиране се има предвид в крайчетата на устните, не, не се събира.

# 229
Точно това имах предвид, мерси Лъвице!  Пропуснах да ти го напиша в предходния пост, но този цвят много ти отива!

# 230
Точно това имах предвид, мерси Лъвице!  Пропуснах да ти го напиша в предходния пост, но този цвят много ти отива!

Благодаря, утре ще пробвам другия цвят ,който взех-Мангото. По принцип този цвят е по за лятото, но мен никога не са ме спирали подобни скрупули , що се отнася до цветовете на червилата.

# 231
Точно това имах предвид, мерси Лъвице!  Пропуснах да ти го напиша в предходния пост, но този цвят много ти отива!

Благодаря, утре ще пробвам другия цвят ,който взех-Мангото. По принцип този цвят е по за лятото, но мен никога не са ме спирали подобни скрупули , що се отнася до цветовете на червилата.
Очаквам снимки! Няма какво да те спира… На теб ти отива цветното. Разчупи зимата, че и без това - лошо време, тъмни дрехи, намръщени хора….

В този ред на мисли - дойде декември, какво ще атакувате, дами?

# 232
illlzy ето го и другият цвят. Обожавам такива "весели" и зареждащи оранжеви цветове. И това червило е чудно, покривно на 100 процента, няма плешиви петна при нанасянето му, перфектно е. Радвам се, че си взех да пробвам и не ме разочароваха.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 18:07 от Lioness77

# 233
Този цвят също стои много хубаво!

# 234

Аз пък си купих тази палитра на BH cosmetics travel series и съм много доволна 💜 Изглежда повече лятна обаче. Някакви идеи за комбинации? 😅

# 235
Много хубава палитра, шимърите наситени ли са? А относно комбинации, има сходни цветове и мат и блестящи, въпрос на вкус.

# 236
Много хубава палитра, шимърите наситени ли са? А относно комбинации, има сходни цветове и мат и блестящи, въпрос на вкус.
Всички цветове са наситени и дълготрайни Simple Smile

# 237
Много са хубави палитрите от Travel серията на ВН козметикс, аз също имам няколко и съм доволна. Като качество да мен са като някои висок клас марки.

# 238
Много са хубави палитрите от Travel серията на ВН козметикс, аз също имам няколко и съм доволна. Като качество да мен са като някои висок клас марки.

Кои имате? Аз гледах за тази Швейцария, но не я намерих в сайтовете в България... Взех си на Лос Анджелис. Другите май нямат блясъци🤔

# 239
BH имат доста хубави неща. Палитрата им за контуриране също е сполучлива. Сенките да им наситени.
Хвана ме истерията с чистенето и подреждането, покрай бебчо и извадих всички запаси на козметика. Ния ако види какво количество фдт-ни изхвърлих, ще ме линчува. Един чувал Бяла и декоративна козметика изхвърлих. Но! Това не ми попречи да отнеса набързо новата Наташа днес.
Страшно много разносвам новите диорски червила и съм очарована. Хем не ми изсушават, хем не ми се размазвам, супер дълготрайни са.

Общи условия

Активация на акаунт