Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 69 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
По принцип ползвам Mac paint pot, пробвала съм  и с нанасяне на пудра и след това сенките. Не е толкова зле, колкото без нищо, но сенките сякаш не стоят добре и цветовете се променят, което ме дразни. Понякога нанасям сенки и с fix+, стои добре, но без резултат след няколко часа, пробвала съм и под лепило за глитър, но май пак не беше станало.

Който с какъв клепач си е. Напоследък съм се ограничила да нанасям сенки в област, която не се събират. Или пък използвам предимно моливи вместо сенки или комбинация от молив със сенки отгоре.

По подобен начин ми се размазва и спиралата. Независимо каква ползвам.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 19:45 от illlzy

# 316
Аз се кълна в Paint pot, чак ми е странно като казваш, че не ти е ок и тя.

# 317
Аз идвам да Благодаря (но не помня кой го препоръча преди време ) за препоръките за Shiseido cleansing oil 😊🤗 Издебнах го и днес го получих ,съответно и тествах вече 🙃 без никакви усилия почисти грима и нямаше онзи гаден мазен филм след подобни олиа/масла 🥳🥳
Сега ми е любопитно дали Guerlain олиото също толкова ще ме впечатли (освен с двойната си цена )😂

Както и на Shiseido коректора (течния) ме впечатли (на фона на текущото образоване в гримирането ✌) .

# 318
  • в 1001-та нощ
Само мен ли ме учудва това, че навсякъде виждам черни вежди, било с миркоблейдинг, било с молив нарисувани. Модерно ли е това? Дори много руси жени избират черни вместо кафяви вежди? Зачудих се - по-лесно ли се поддържа черният цвят…

Не ми допада, моите предпочитам да са по-светли. Не харесвам и какъвто и да е микроблейдинг. Хората много си го харесват, но за мен е адски неестествено. Вероятно всеки си свиква и го приема.

# 319
Това с черните вежди ми е изключително грозно и неприятно. Загрубява дори и най-нежното лице. Не знам как се е наложило, но много често го виждам.

# 320
Аз се кълна в Paint pot, чак ми е странно като казваш, че не ти е ок и тя.
И аз не съм във възторг от Paint pot, при мен също не държи сенките на мястото им. Пробвала съм директно върху нея да нанеса сенки, и да мина първо с пудра преди да ги нанеса - ми не, и в двата варианта ми се събират в по-падналия от двата клепача Sweat Smile

# 321
Аз идвам да Благодаря (но не помня кой го препоръча преди време ) за препоръките за Shiseido cleansing oil 😊🤗 Издебнах го и днес го получих ,съответно и тествах вече 🙃 без никакви усилия почисти грима и нямаше онзи гаден мазен филм след подобни олиа/масла 🥳🥳

Аз и Ния сме му големите фенки в темата, една от нас ще да е била Simple Smile Радвам се, че ви е харесало!

# 322
Днес се възползвах, че имах малко време, та минах да пробвам някои от базите, които коментираме. Тази на NARS ми се стори първо супер мазна, а впоследствие учудващо изсушаваща, след като изсъхне. Всъщност ми е трудно да преценя дали наистина ще изсушава толкова клепача или ефектът е по-скоро повърхностен... Тази на UD не е хич лоша, но не знам дали ще се разбера с четката. 24h на MAC на първо четене май най-много ми допадна от трите, ама и най-много пари ще трябва да се изръся, защото не се сетих да забърша и нея на сляпо от намаленията покрай Черния петък Money  И за да не ме е яд накрая, тия дни ще мина да пробвам и тази на NYX, щом и нея я хвалите, пък тогава ще реша. Ако е дал Господ, за Коледа може и да успея да се гримирам пак Joy

И докато уж гледах за бази за сенки, "без да искам" видях тъмносиво-синия молив за очи на Chanel, от есенно-зимната колекция мисля Heart Eyes  Бас държа, че до няколко дни ще съм намерила поне 5 причини да си го купя Close

# 323
  • София

Аз и Ния сме му големите фенки в темата, една от нас ще да е била Simple Smile Радвам се, че ви е харесало!
За това олио ли става въпрос?

# 324
Впечатлена от палитрата на BH cosmetics , която показа една съфорумка преди няколко дни, порагзгледах палитрите им и съответно видеа в тубата. Много ми хареса една влогърка и гримовете които прави точно с тези палитри. Харесах си палитрата Passion in Paris и днес така . А всъщност аз никога не съм ползвала база за сенки, гримирам направо върху клепача, върху който има само фон дьо тен.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 20:26 от Lioness77

# 325
MaryLand да,това е олиото . Има го за момента в нотино само .
Агент Благодаря на теб и Ния ,безценни съвети давате ❤🤗

# 326
Лъвице, много готино се е получило и на тази червена коса. ❤

# 327
Благодаря illlzy, въпреки че косата ми е пред боядисване и доста е изсветляла. В неделя като се боядисам, още от сега съм намислила да сложа едни хубави , наситени зелени сенки пак от bh cosmetics от палитрата Emerald may.Мисля,че ще стане чудничко.

# 328
Здравейте, можете ли да ми препоръчате oil free фон дьо тен?

# 329
имам нужда от съвет
трябва ми палитра за очи за коледен подарък
девойката я иска за готик грим, да има и красиво червено
аз искам да мога да я купя веднага, не да я поръчвам от чужбина
евентуално от български сайт
благодаря предварително за насоките!

Общи условия

Активация на акаунт