Пъзели 46

• 23 458
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Не успях да гледам първата група.Много лоша картина.
Обявиха,че първия финиширал е под час-0.57ч.

# 121
  • София
Ето и днешният ми пъзел.
Благодаря на Мона Лиза

Започвам следващия Wink

# 122
  • Варна
Мимок, този ще го продаваш ли? Или е пътуващ? Аз не ги следя, защото не се записвам за пътуващите поради липса на време.

Много са ми слаби ангелите, пак поръчах...

# 123
  • София
Втората група редят

# 124
  • Русе
Пъзела на втората група ми харесва и ми се струва по-лесен

# 125
Ето, знаех си, че пак няма да ми се падне нещо, което ми харесва Laughing
Сега като ги гледам на втора група ми се струва повече фонът и може би ще е малко по-труден от първия. Поне така си мисля.

# 126
  • София
И втората група първия е под час.

# 127
  • София, България
Кое мислите, че ще се падне на Бухтичка?
Колко участници имаше сутринта и сега, знае ли се?

# 128
  • София
Започна третата група, ще редят Колизеума на залез.
Вече се чудя за утре, има едно момиченце и едни кучета дето играят карти Simple Smile За финала все повече се чудя за кокичетата или птичките, а да ме забравяме и дантеленото момиче.

# 129
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=42094339002 … otif_t=live_video
Трета група за днес ще реди Залез над Колизеума

Оо, в тази група е онзи, който ни размаза на по-предната пъзелмания когато бях с мъжа ми. Доста е напред, сигурно ще е пръв днес…пък като нищо и на финала.
Едит - отвя ги. Около 50 минути, а не беше лесен пъзелът. Всички останали са много зад него.
Тази група явно е най-малката, само трима финалисти.

Абсолютно ми е все тая какво ще ми се падне. Сигурно ще е някой от изчерпаните пъзели. Останаха момичето с чадъра, индианците и някаква карта на света.
Крайно депресирана съм защото наредих кучето и не само не смъкнах от времето, а ми отне с 3 минути повече. Загубена кауза.

Малката гледа лайв стрийма:
- Мамо, този нормален ли е?
- Да, защо да не е нормален.
- Защото реди пъзел на земята.
- ..........

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 18:05 от Бухтичка

# 130
Ха, ха, значи и аз съм ненормална, защото и аз редя на земята.  Joy
Да му се не види, ГОТОВ Е!!! Ураа!! Heart Eyes Joy

Еми, измъчи ме това лице! Редих на принципа проба-грешка и по форма. То беше въртене, то беше чудо!
 Sweat Smile
Благодаря на....( всъщност не помня кой го пусна Flushed)за възможността да го наредя. Много красив, но за пореден път се уверявам, че такива еднакви завъртулки, клони и от.не са за мен Stuck Out Tongue Winking Eye Което не пречи да си поръчам някога нещо подобно.
Готова съм да взема цветните отражения.
А момичето на кого да го изпратя?

# 131
  • Варна
Този с книгите на Black sea толкова ми хареса, че ще взема в един момент да го купя да си го имам.

Иначе ето какво си поръчах от настоящото намаление 😊

Скрит текст:

От английския ибей чакам тези.

На работа започнаха да говорят за отпуски, така че имам надежда скоро да започна и да редя, а не само да трупам.

Я се похвалете и вие какво си взимате и колко кутии имате на всевъзможни места вкъщи и в офиси 😋😋😋

# 132
  • София
иванита момичето на мен ще ти драсна на лични адрес
Аз съм ограничила пъзелите до гаража и хола, от стаята на децата и спалнята съм ги махнала. Но между дивана и прозореца има пъзели, в раклата на дивана е пълно. Бюрото за онлайн обучение на децата също. Върху етажерката е най-голямата колекция. В  гаража май са над 20 пъзела. Вчера поръчах помагалата на малкия от озон и забърсах и един пъзел Simple Smile

# 133
Евето, супер е кока кола. Имай ме предвид, ако ще се разделяш с него. Аз днес получих този. Още не съм редила нищо, че сме в ремонт. Той приключи, ама сега чистя и оправям по цял ден. Надявам се утре или понеделник да започна вече.

# 134
  • София
Йоана твой е като го наредя
Аз обмислям основно почистване в нас и като тръгнат децата на училище да се захвана с редене.

Общи условия

Активация на акаунт