Пъзели 46

• 23 463
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Щом искаш прилеп, мога да ти хвана един. Grinning

И без това ме подлудява, гадинката живее в климатика ни и нощно време го чуваме как драска.
Бяха два, ама.... Другия имаше среща с една метла.

funpeople, прочети тук: https://www.greenbalkans.org/prilepi/indexdetails.php?menu_id=104
Прилепите са полезни животни и в България убиването им е забранено от закона. В материала се предлагат начини за действие при вашия проблем.

# 91
  • София
Ние на нашите им се радваме много, ММ е голям прилеп фен по принцип, откакто евакуира един от спалнята в квартирата преди години. У нас се гледат много клипчета и снимки с прилепи Simple Smile Тези дето кръжат над двора, ги наричаме Батман (все едно дали е един или много, това е титла). Та, Батман е много хубаво животно - нямате си идея какви насекоми живеят тука и колко е успокояващо да имаш Батман Simple Smile

Еве, чакам след 15-ти направо разпродажба, да знаеш Stuck Out Tongue
coralisland, веднъж като минеш над 1000 части, ще има да си казваш "и това ли му беше страшното"... ще видиш, нищо различно няма, просто го редиш повече време и това е Simple Smile
R_Dew, според мен този с папагалите ще е труден, а с фламингото не. Него бих го редила, ако го продаваш после Wink

# 92
Нее, не го убих. Успях да го хвана и го пуснах. И най-вероятно пак се е наврял там.

Просто, така жестоко ми изкара акъла, че изтръпвам при мисълта пак да влезе в нас.

# 93
  • София
Нашият беше много уплашен, ММ го хвана с ръкавицата за фурната и го изкара навън Simple Smile

# 94
  • Русе
Зори мисля писа, че го искаш, потвърди ми, или да го добавя към тези за продаване.

Весе, писах ЛС

Миналата седмицата и ние си имахме прилеп на гости в къщата на село.Мирото животно влязло през комина и паднало камината.Успешна беше акцията по спасяване.
Много симпатична животинка е❤️

# 95
И на мен прилепчетата са ми симпатични с тези муцунки Simple Smile
Снощи приключих с този Bluebird, 1000
The Bookshop Kids, Aimee Stewart

По-назад в темите четох, че имало разлика между произведените в Полша и в Турция в полза на последните, ако не се лъжа. Този е от полските, но ми се стори съвсем приличен. Та се зачудих с какво турските ги превъзхождат?

# 96
евето, в неделя от 9 сутринта съм Blush

Скрит текст:
Отвън на входа ни преди няколко дни

# 97

Ей това е приказка! Чакам го при озонци и нито намаление ще чакам, нито нищо, само да го видя там! Нямам търпениееееее Heart Eyes

# 98
Брях, тези прилепи навсякъде се пъхат, и аз имах среща два пъти у дома, изкара ми акъла.
Какво правят в претъпканите градове незнам.

В моя случай явно беше влязъл докато ме няма, и посред нощ почнаха да се чуват странни звуци, майчице. И като светнах, той обезумя, летя 15 минути в кръг, а аз още не си давах сметка какво е това нещо, направо почнах да си пиша сценарии на филми на ужаса. Някак успях да го прогоня през прозореца.

# 99
  • София
Весе, ти пък и сама си го изгонила - смела жена Grinning Нашия си беше на пердето, от страната към прозореца, и ако не беше кучето да ни каже за него, сигурно цял анощ щяхме да си псим заедно Grinning

# 100
Брях, тези прилепи навсякъде се пъхат, и аз имах среща два пъти у дома, изкара ми акъла.
Какво правят в претъпканите градове незнам.

В моя случай явно беше влязъл докато ме няма, и посред нощ почнаха да се чуват странни звуци, майчице. И като светнах, той обезумя, летя 15 минути в кръг, а аз още не си давах сметка какво е това нещо, направо почнах да си пиша сценарии на филми на ужаса. Някак успях да го прогоня през прозореца.

Същата история. Предишната вечер се беше активирал нещо, и скърцаше стабилно.

Ставам посред нощите до тоалетна, и го виждам да си виси на щората. Леле.... Сигурно половината блок ме е чул. По закона на гадостта точно тази вечер бях сама в нас.

# 101
  • София
Ах, как не мога вече да допълня името на темата... храбрите ми пъзеломаниачки Simple Smile

# 102
  • Варна
Bluebird 1500.

# 103
  • Варна
Довлякох си последната поръчка от предното намаление вкъщи. Целия ден се облизвах в очакване да си сортирам и подредя кутиите, но за нещастие навехнах брутално глезен на работа следобед и не ми останаха сили (пак добре, че не го счупих, толкова страшно изхрущя, че щях да припадна от ужас и болка). Сега е двоен, лежа си на дивана със смрадлив компрес от лук и маслини на крака, а пъзелаците са натрупани на купчина на земята. Тия дни може и да успея да свърша намисленото.

# 104
Довлякох си последната поръчка от предното намаление вкъщи. Целия ден се облизвах в очакване да си сортирам и подредя кутиите, но за нещастие навехнах брутално глезен на работа следобед и не ми останаха сили (пак добре, че не го счупих, толкова страшно изхрущя, че щях да припадна от ужас и болка). Сега е двоен, лежа си на дивана със смрадлив компрес от лук и маслини на крака, а пъзелаците са натрупани на купчина на земята. Тия дни може и да успея да свърша намисленото.
Леле, аз така бях края на октомври ми слага година. Следващите два дни се влошаваше само. Мина ми доста бавно

Общи условия

Активация на акаунт