Пъзели 46

• 23 455
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А този дали случайно някой го има и ще го продава? Не можах да го взема, преди да се изчерпи.

# 136
  • Варна
Този и аз го търсих да го добавя в Любими, но изобщо го няма в озон.

# 137
  • София
Аз го имам Simple Smile

# 138
  • София
А да спонсорираш другарче/та навита ли си? Редим назаем, редим след покупка... само да има Simple Smile

# 139
  • Варна
Ако двете сте навити, отстъпвам го на Тони, а по някое време после може да кацне при мен, знам, че тя не ги задържа, а разчиства място за нови. Ако евето ще го продава, разбира се. И ако не се сърди, че така нахално се разпоредих с нейната собственост ❤️

# 140
  • София
Тони ще се разберем да ти го дам после да отива към Високоскоростната Simple Smile

# 141
Майка ми също е запалена от известно време, но тя ме уморява с нейното лепене. Даже и се молех за един да го метне да го редим-не, тъкмо й бил готов, иначе трябвало пак да го нарежда 🙊
другата седмица е именичка и си избра онзи с китките на Cherry Pazzi(от него ще намажа), както и този
Скрит текст:
Скрит текст:

Използвах дадения код за ненамалени и много благодаря, на който го е предоставил 🙃

# 142
  • Варна
Тони ще се разберем да ти го дам после да отива към Високоскоростната Simple Smile

Казах ли, че ви обичам и двете 🌺

# 143
  • София
И аз благодаря, Еве Kissing Heart

# 144
  • Варна
Тези получих след като се върнах от Трявна.

А тези поръчах последния ден на предната промоция

Благодаря на Озон, че няма изкушаващи ме цени на тази промоция. Имам в любими, но ще почакат.
Понякога си мисля, божкеее, шъ ли да съм жива да прочета книгите и наредя пъзелите, които ме чакат...

# 145
Здравейте отново на всички! И аз се завърнах след тези дълги пъзелни пости Grinning Въпреки, че нямах време да пиша, редовно ви четях и плакнех очи от хубавите неща, които показвате. Успях и да намажа покрай промоциите, пак благодарение на вас. Тези дни ще извадя тефтера да видя на кого какво съм обещала и ще се залавям за работа, че имам да наваксвам Grinning Ето тези поръчах от последните промоции

# 146
  • София
Мимок, този ще го продаваш ли? Или е пътуващ? Аз не ги следя, защото не се записвам за пътуващите поради липса на време.

Много са ми слаби ангелите, пак поръчах...
И ioana_g ми е писала, 3 минути след тебе. Така, че ти си първа HighSpeedи е за тебе.
Ето за днес още един нареден.

Утре смятам да разчисто малко пъзели.
Ще кача снимки.

# 147
  • Варна
Falcon 1000. В началото, сравнени с по-дребните парченца на Bluebird-а, тези ми се сториха огромни. Grinning

# 148
Бухтичка, пожелавам ти успех на състезанието и много усмивки на финала. Heart Eyes

# 149
Оо, благодаря Heart Eyes
Наспана съм, след малко почвам да вадя техниката, ще разходя кучето за малко тонус и съм готова. Е, вътрешно съм смачкана заради вчера, но това е друг въпрос Joy Моето желание е да успея да подобря своето най-добро време за 500 части, което е 54 минути.
Мисля, че вече достатъчно сме се гледали и повечето от вас ще ме познаят Satisfied

Криптът върви. Вече около седмица го редя. Два дни не съм редила всъщност поради липса на време, но не ми и липсваше Joy Леееко ми уби желанието за редене някак Joy

Този с Кока кола изглежда приятно и е намален в момента, загледах го и аз. Но сигурно няма да стигна до него.

Иванита, то всеки си реди както му е удобно и както има възможност. Просто си мислех, че за състезание може да се подготвиш с възможно най-добрите условия. Но то е ясно, че аз ги възприемам твърде сериозно тези неща Satisfied

Магнолията не се спряха да качват нови модели, оставям ви да гледате - https://www.instagram.com/puzzlemagnolia/
Аз станах разногледа, горе-долу всеки втори ми харесва, което за мен е ужасно много, аз съм претенциозна. Ако ги заредят ще ми е доста трудно да избера кои да взема.

Общи условия

Активация на акаунт