Отговори
# 630
Тук съъм, все още в болницата. Получихме тези 2 седмици като подарък и се надявам на още малко. През ден съм на ултразвук, всеки ден на тонове, 12 часа магнезии и почивка. Минах 2 терапии с кортикостероиди и сега ми предстоят още 2.Благодаря на всички ви за положителната енергия, надявам се да мога да се включа с най-добрите новини, когато му дойде времето.  ♥️♥️♥️
Стискай още малко и всичко ще наред с тях , ние го вярваме от сърце ❤️❤️❤️

# 631
Минавам набързо само да кажа, че H&M имат -20% за лоялни клиенти днес и утре ("лоялен" ставаш като се регистрираш през приложението им).
Ние си бяхме харесали космонавтче от там още на предишните им -20% (които бяха преди първият учебен ден), но реших, че тогава е рано за покупки. Grinning Утре ще ходя да го купя, както и някои други нещица, имат хубави материи.

# 632
Много се радвам 🙂 стискай още мъничко. Пращам ти хубави мисли и вярвам ,че всичко ще е наред❤

Тук съъм, все още в болницата. Получихме тези 2 седмици като подарък и се надявам на още малко. През ден съм на ултразвук, всеки ден на тонове, 12 часа магнезии и почивка. Минах 2 терапии с кортикостероиди и сега ми предстоят още 2.Благодаря на всички ви за положителната енергия, надявам се да мога да се включа с най-добрите новини, когато му дойде времето.  ♥️♥️♥️

# 633
Много се радвам че сте удържали цели две седмици, сега ако може още да удържите ще сте супер. Стискам много,много силно палци да се развие всичко както трябва.
Също така стискам палци и на всички мами , за един добър финал. Hug

# 634
ММ happiness, много се радвам, че сподели добри новини. Често казано всеки ден си мисля за теб. Броя те за майката героиня на групата с тези три деца под една мишница. Надявам се да изкарате още няколко седмици да пораснат още бебчетата. Какъв пол бяха, не съм запомнила? Едноячни, двуячни или и двете? Ти каза, че едното бебче има проблем с кръвотока, това как е сега, оправи ли се? Какво им е теглото в момента?

Belle, благодаря за инфото за Н&М! Хем често влизам в приложението, но днес-вчера не съм. Да ви кажа, аз съм лоялен клиент и имам доста предимства, разни ваучери за отстъпки, винаги безплатна доставка и безплатно връщане, а и обичам да купувам от там не-дрехи. Имат много готини неща за интериор. Последно купих едно килимче за детската с форма на еднорог. Мек и дебеличък, а отдолу противоплъзгащ, пера го в пералнята на 40°. Доволна съм от интериорните им неща, както и от бельото им. Всичките ми сутиени постепенно се събраха от там.

Днес поръчах от Notino козметика. Освен, че цените на разни неща са по-ниски от подобни сайтове, сега има и код за допълнителни -15%. Но не знам до кога е. Едно бебешко шампоанче, което исках, по всички други сайтове го намирах за около 28 лв, а там на редовна цена - 18-19, без допълнителната отстъпка. Но пък нямат безплатна доставка за големи суми, както и да е, пак ми излезе изгодно. Можете да погледнете.

# 635

Blue HeartBlue HeartHeartpulse Господ е с вас! Всичко ще мине Hands Pray

# 636
  • Вестерос
Хубави новини, хайде сега още поне две, три седмици 🤗🤗🤗

# 637
Благодаря за прекрасните думи, всички сме героини, заедно от самото начало и ще стигнем до край.
Две момчета и едно момиче, като момчетата са еднояйчни. Казуса е сложен. Пъпната връв на едно от момчетата е с 2 кръвоносни съда, вместо с 3, както е по стандарт. Не е ясно дали е така от самото начало или тази артерия е атрофирала на по късен етап. Не ни дават никакви надежди за него, тъй като виждат и допълнителни белези за малформации. Факт е обаче, че до сега всеки месец сме ходили при специалист по фетална морфология, точно за да изключим този риск и всички измервания са били в норма. Повтарят ми, че се борим да дадем шанс на другите 2 бебета, но аз не губя надежда.

ММ happiness, много се радвам, че сподели добри новини. Често казано всеки ден си мисля за теб. Броя те за майката героиня на групата с тези три деца под една мишница. Надявам се да изкарате още няколко седмици да пораснат още бебчетата. Какъв пол бяха, не съм запомнила? Едноячни, двуячни или и двете? Ти каза, че едното бебче има проблем с кръвотока, това как е сега, оправи ли се? Какво им е теглото в момента?

Belle, благодаря за инфото за Н&М! Хем често влизам в приложението, но днес-вчера не съм. Да ви кажа, аз съм лоялен клиент и имам доста предимства, разни ваучери за отстъпки, винаги безплатна доставка и безплатно връщане, а и обичам да купувам от там не-дрехи. Имат много готини неща за интериор. Последно купих едно килимче за детската с форма на еднорог. Мек и дебеличък, а отдолу противоплъзгащ, пера го в пералнята на 40°. Доволна съм от интериорните им неща, както и от бельото им. Всичките ми сутиени постепенно се събраха от там.

Днес поръчах от Notino козметика. Освен, че цените на разни неща са по-ниски от подобни сайтове, сега има и код за допълнителни -15%. Но не знам до кога е. Едно бебешко шампоанче, което исках, по всички други сайтове го намирах за около 28 лв, а там на редовна цена - 18-19, без допълнителната отстъпка. Но пък нямат безплатна доставка за големи суми, както и да е, пак ми излезе изгодно. Можете да погледнете.

# 638
MM happiness, дано всичко се развие по най-добрия и щастлив начин и за теб и за бебчетата. Пожелавам го на всички ни! 🙏
Хубаво е, че си под постоянно наблюдение и сте при най-добрите неонатолози, за да може да реагират моментално ако се наложи.

# 639
MM happiness, много късмет и вярвам, че всичко ще е с щастлив край 🍀🙏🏼 Стискаме палци само за хубави новини 💚❤💙

# 640
Пак аз...Цяла нощ не можах да спя от контракции взех в 3по 4магмерог, сега в 5:30 пих Ношпа . Е такива контракции не съм виждала аз не мога да седна , ти ниско долу в дясно ту в ляво , в кръста втвърдяване....а как ми се спи.... В08;00 тичам на преглед и да ми добави нещо за тези контракции , че съм много неспокойна. През деня няма нищо от две вечери има.

# 641
Аз вчера бях на преглед, след 2 седмици лежане нямах търпение да видя какво се случва с размерите на шийката. Обаче направих грешката да се изпишкам точно преди да вляза в кабинета, хем знам пълен мехур.... АГ не успя да я замери добре, но и той потвърди, че едното бебе е много ниско и я натиска. Според него е 28 мм. Бебетата вече са по 2100 гр, в корема си нося 4200( голям балон съм). Вървят с една седмица напред. Препоръча ми още 2 седмици повечко лежане. Вика трябва да достискаш 14 октомври, тогава ще съм в 34г.с. след това ме вика за тонове всяка седмица и живот и здраве, за началото на ноември може да насрочим секцио.

# 642
  • Варна
Често срещам,че бебета са ниско долу и някои ги усещат там. Моето е около пъпа и даже понякога отдясно на пъпа имам издутина все едно по голямата част от него е там или си опъва краче/ръка. 🙄Но това нормално ли е , вие къде виждате движенията? Другата седмица съм на два прегледа ФМ или редовен по АГ и вече нямам търпение, за първи път издържах толкова много седмици без преглед 😐

# 643
Мамето Хапинес, една огромна прегръдка за теб и трите душички под сърчицето. Ти си нашата героиня и аз знам и съм убедена, че всички ще сте здрави и много щастливи. Господ ви пази! Ние сме с вас! Бъди позитивна, за смела и силна знаем, че си❤️🙏🍀. Кадерай, попитай лекуващия АГ да почнеш Нифедипин, имам две кутии турски, ако трябва ще ти пратя веднага едната кутия. Три пъти по едно,много помага. Но първо питай, макар, че противопоказания няма само леко сърцебиене и сваля кръвното но до час. За контракции е незаменим и с тонове магнезии.

# 644
Весито, много добре си направила, че си пишкала преди прегледа, защото точно това е начинът да се види реалната дължина на шийката. При пълен мехур той може да се види като част от шийката и да даде лъжливо увеличение на размера ѝ. Аз умишлено винаги преди преглед ходя до 00 по тази причина.

Аз вчера бях на преглед, след 2 седмици лежане нямах търпение да видя какво се случва с размерите на шийката. Обаче направих грешката да се изпишкам точно преди да вляза в кабинета, хем знам пълен мехур.... АГ не успя да я замери добре, но и той потвърди, че едното бебе е много ниско и я натиска. Според него е 28 мм. Бебетата вече са по 2100 гр, в корема си нося 4200( голям балон съм). Вървят с една седмица напред. Препоръча ми още 2 седмици повечко лежане. Вика трябва да достискаш 14 октомври, тогава ще съм в 34г.с. след това ме вика за тонове всяка седмица и живот и здраве, за началото на ноември може да насрочим секцио.

Общи условия

Активация на акаунт