Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 252
  • 894
  •   1
Отговори
# 780
Пукаха се, даже пусках по два. Може би за да не презряват и да не стават прекалено големи? Или може би бързо нарастваха (пукахме между 11 и 13 ден). Не съм сигурна, не са ми давали обяснения. При доцента съм.

Beni98 на теб ти слагаха таймираща инжекция, защото не се пукаха сами фоликулите ли? При кого беше ти?

# 781
И аз не питам много,много. Вдъхва ми доверие този човек и виждам, че си разбира от работата. С таймиращата инжекция имате ли резултат, тъй като съм чувала от други лекари, че с един фоликул може и да има жената овулация, но до не е качествена яйцеклетката и че при повече доминантни фоликули, все едно от тях ще е качествено.
Пукаха се, даже пусках по два. Може би за да не презряват и да не стават прекалено големи? Или може би бързо нарастваха (пукахме между 11 и 13 ден). Не съм сигурна, не са ми давали обяснения. При доцента съм.

Beni98 на теб ти слагаха таймираща инжекция, защото не се пукаха сами фоликулите ли? При кого беше ти?

# 782
Не, за съжаление нямаме резултат. Подали сме документи към фонда и преминаваме към ин витрото. Диагнозата ни е неизяснен инфертелитет.

И аз не питам много,много. Вдъхва ми доверие този човек и виждам, че си разбира от работата. С таймиращата инжекция имате ли резултат, тъй като съм чувала от други лекари, че с един фоликул може и да има жената овулация, но до не е качествена яйцеклетката и че при повече доминантни фоликули, все едно от тях ще е качествено.

# 783
Моя приятелка забременя от първата инсеминация при д-р Анжел и сега има 4-годишно момче Simple Smile

# 784
Здравейте, момичета. Да попитам, на някоя от вас която е трябвало да си закупи инжекцията Овитрел, откъде успяхте да я закупите?

# 785
От аптеката пред Аг. Там са доста добре заредени.

# 786
Много Благодаря!

# 787

Тази, която е към факултета по фармация ли визирате или за друга става дума? 😊

# 788
Точно тя е. Днес отидох и все още имаха налични. Аз искам да попитам някой имал ли е полип и това пречило ли ви е да забременеете?

Тази, която е към факултета по фармация ли визирате или за друга става дума? 😊

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 14:02 от Ivito90

# 789
Аптеката да точно тази. Аз имах полип, пречи, трябва да се отстрани. После около 3 до 6 месеца ми казаха да не пробваме да може да зарастне

# 790
Много ти Благодаря отново! Явно и тази инсеминация ще е неуспешна, макар че ми казаха, че не пречи за в момента. Ще искам да ми се премахне полипа преди да направя последна 5 инсеминация, че съм си наумила да направя 5 преди да ми излезе решението и заповедта от ЦАР.

Аптеката да точно тази. Аз имах полип, пречи, трябва да се отстрани. После около 3 до 6 месеца ми казаха да не пробваме да може да зарастне

# 791
Много зависи къде е полипа.
Аз имах полип и въпреки него обстоятелствата бяха такива, че решихме да направим ЗЕТ.
Благодарна съм, защото имам прекрасен син след този трансфер.
Преди това съм махала полип, който пречеше.

# 792
А полипите виждат ли се при стандартен ехографски преглед?
Как разбрахте, че имате полипи?

# 793
Да моят беше такъв, че пречеше. Твоя може и да  не пречи, вече лекаря ще каже. И да виждат се при стандартен ехограф.

# 794
Вижда се на ехограф. Явно зависи и от апаратурата, защото само при този репродуктивния лекар се видя, а при обикновения гинеколог не. И затова си мисля, че и от апаратурата зависи. При мен ми казаха, че е малък че за инсеминациите не пречи, но ако стигна до инвитро ще трябва да се махне. Затова смятам след 4-тата инсеминация да си направя консулт и да се направи евентуално хистероскопия.

Общи условия

Активация на акаунт