Медицински център за асистирана репродукция Варна ( есенна тема 2022)

• 63 516
  • 894
  •   1
Отговори
# 120
Не вярвам, че в София ще е по-лесно, даже напротив. Там са претоварени с хора като нас и повечето ги претупват. Аз съм от жените, който не мигат да опишат с думи благодарността и признателността си към Александров младши. Благодарение на него забременях, но и през цялата бременност е плътно до мен, тъй като с едното близначе имахме големи проблеми. Той ни насочи към правилните специалисти, той търси информация заедно с нас за проблема на бебето, макар и да не му влиза в квалификацията. И не на последно място ми даваше съвети не като лекар, а като човек за това как биха се развили нещата. За мен вече такива лекари са изключително рядко срещани.

# 121
Аз съм посещавала д-р Александров старши 2 пъти за цветна снимка и 1 път младши за преглед само. Обсъдихме инсеминация с него, но много се чудя дали да е при него. Сякаш повече ме влече към старши като лекар с по-голям опит. Но пък става кофти да имам уговорка с него, а да потърся баща му.....

# 122
Момичета, виждам че обсъждате повече Александрови, а какво мислите за доцента?

# 123
За доц Кисьов ли

# 124
Аз съм посещавала д-р Александров старши 2 пъти за цветна снимка и 1 път младши за преглед само. Обсъдихме инсеминация с него, но много се чудя дали да е при него. Сякаш повече ме влече към старши като лекар с по-голям опит. Но пък става кофти да имам уговорка с него, а да потърся баща му.....
Те работят комбина .

# 125
Те работят комбина .
Тоест по време на инсеминацията ще присъстват и двамата ли?

# 126
Те работят комбина .
Аз доколкото знам всички лекари от етажа работят и обсъждат заедно пациентите.

# 127
Реално съм пациентка на Александров младши, но на пункция и трансфер ми беше Кисьов. Всички от етажа са добри специалисти.
Те работят комбина .
Тоест по време на инсеминацията ще присъстват и двамата ли?

# 128
# 129
Аз 90 процента бях с доцента и имам прекрасно момиченце почти на 3г, благодарение на вярата и професионализма му, ние сме с неизяснен стерилитет, минахме през 4 инсе и 2 опита ин витро, възможна причина може да е била щитовидната жлеза, но вече нямах желание да изчаквам след операция на щ.жл. за опити, а и изтичаше втората ни заповед.Аз ще съм му благодарна цял живот, а и аз лично го почувствах да е моят лекар, с който се чувствах добре, после следя 9 мес. и бр-та ми, която бе лека и многооо приятна!

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 11:09 от Orion_Sagitta

# 130
Подкрепям с две ръце и цялото си Heart мнението на Ориончето.
Цял живот ще съм благодарна на доцент Кисьов. Лично аз не усетих, като мой лекар Александров старши, но това няма значение.
Целия 7ми етаж са уникални.
Миналата година, когато минах през ужаса да прекъсна втората си бременност в началото на шестия месец, те бяха ХОРАТА, благодарение на които успях да приема по-лесно нещата.
Истински хора са, с приятелско отношение към всеки пациент.
Обичам ги всички, но Heart ми е пленено от доцент Кисьов и доктор Анжел.
Пожелавам успех на всички, които са тръгнали по този път и най-вече вяра.
Подхождайте с разбиране и доверие към екипа, на който сте се доверил. Материята е сложна и няма как да ни обясняват всичко, но трябва да сме сигурни и спокойни в действията им.
Аз имам една снежинка при тях, която си ме чака. Чудя се какво ли ми е намислила съдбата занапред?!

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 07:42 от m-angel

# 131
Момичета, насочват ме цветна снимка на тръбите след заключение "вторичен стерилитет". От Бургас съм, но определено няма да я правя там. Препоръчаха ми Пловдив, но не знам дали в този център във Варна не е по-добре...Тези,които са правили могат ли да кажат дали е с упойка и каква е цената и вйобще дали да я направя там спорд вас? Благодаря предварително!

# 132
Момичета,по време на стимулация гонили ви безсъние. От една седмица спя по 2-3 часа само. През деня понеже ми е скучно обикалям много ,но вечер няма заспиване

# 133
Здравей! ММ вчера пуска спермограма в МЦАР Варна и е говорил с д-р Александров за резултата и за цветна снимка (както го помолих). 370лв му е казал, че струва, но не разбрах дали е с упойка. Би трябвало да е, защото в майчин дом цената е такава С упойка. Иначе да добавя, че е много впечатлен от цялото отделение и отношението на лекарите, а той рядко се впечатлява.
Само това имам като информация. Пожелавам ти успех и резултатите да са добри! 🙂
Момичета, насочват ме цветна снимка на тръбите след заключение "вторичен стерилитет". От Бургас съм, но определено няма да я правя там. Препоръчаха ми Пловдив, но не знам дали в този център във Варна не е по-добре...Тези,които са правили могат ли да кажат дали е с упойка и каква е цената и вйобще дали да я направя там спорд вас? Благодаря предварително!

# 134
Момичета, преди инсеминация взимат ли ви секрет за уреаплазма, хламидия и микоплазма? Имам едно парене и пишкане на често от доста време, което ту минава, ту се появява. Искам да се изследвам, но до сега никой доктор не е споменавал за тези изследвания. Разбрах същo, че ако са положителни, това може да е пречка за забременяване.

Общи условия

Активация на акаунт