💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 402
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 035
Генчо като дърта свекърва ходи след Куков да му оценява работата. И после отива да снесе на другите клюкарки. Смешко😃

# 1 036
  • София
Генчо хубаво напои кученцата, ама какво веднага го обажда на Моля другарката...

# 1 037
Избора на Куков беше глупав.Айде Куков си отива.
Ами не ....Куков на бас , че ще го сцепи.😁
А дано … ама както продукцията реши … Simple Smile

# 1 038
Жълтите жени големи стратегии. Да идат мъжете. И ако мъжете не се усетят скоро ще си заминат един по един.

# 1 039
Селската клюкарка стана работата.

# 1 040
Ейй Гената верно като някаква свекърва Sweat Smile

# 1 041
  • Другата България
Леля Гена....
Куков форевър!

# 1 042
Ами може да е всякакъв Генчо, но чест им прави, че са оставиха избора на Куков. Можеше да хвърли двата гласа на някой. Той нали така каза, че са се разбрали и се знае, че те двамата ще ходят. Достоен избор и на Куков. Хубава битка ще е. Сега остава и Фифо да се присъедини 😀

# 1 043
  • Пловдив
Ставам топ фенката на Куков!
Падам от смях с него.

# 1 044
  • London
Хей, продукцията, да бяхте накарали Генча да си обуе гащЯта, не да ми се митка по боксерки!

Съблазнява Куков.🤣 Мен, ако питате ще се върнат двамата под мишка. Ще отпадне нЕкой син.😅

Двамата, ако са умни ще направят съвместни подкастове със смешки. Ще има много гледания, лайкове....и пари.😉

# 1 045
Аз в началото си викам какъв е търпелив Генчо срещу това мрънкало, как се сдържа и.т.н. То какво било- мълчи, сдържа се, за да плюе пред камерите и да се подиграва със съотборниците, за да клевети на собственика на стопанството. Мисли, че така ще спечели народната любов… 😂😂😂 Направо го залива като гледам…

# 1 046
  • София
Diavolo, благодаря ти, че пое отново ангажимента за поредната тема в поредното шоу, но най-вече искам да те поздравя за винаги актуалните въпроси в анкетите. Hug

# 1 047
  • София
Все пак мъжки постъпиха. Така е, ако има сметки за уреждане - на Арената!
И двамата имат силни и слаби страни и дуелът им ще е много любопитен. А могат да се спасят и двамата, никой не е казал, че ще си ходи някой от тях. Нищо чудно син да си замине тази седмица.

# 1 048
  • София
Тоя Генчо голям Тъпчо.
Беше ясно, че давайки 2та си гласа за Куков той остава с 1 глас и няма да може да се спаси. Ако беше разделил гласовете щеше да има равенство и той като капитан да избере другия и да се спаси.
Хич не харесвам Куков, обаче много искам Генчо да си ходи. Не ми харесва.

Според мен и Куков и Генчо искат да се изпрявят един срещу друг на арената.
Дуела между тях е бил ясен много преди самото гласуване.

Ако имаше акъл щеше поне да го изиграе и то така, че да си кажат "Ей, колко достойно" Дето се вика "Аз ще номинирам Пенка, с ясното съзнание, че Куков ще избере мен и аз така ще избирам. Обаче понеже съм "мъж" ще искам да се преборя с него"
А той, просто понеже няма акъл се хвърли с 2 гласа само и само да подчертае колко не понася Куков.
Пак казвам, не го харесвам, груб  и невъздържан е, обаче Генчо не е цветенце за мирисане и бих предпочела той да си ходи като е такъв умник.
Да не говоря, че се заяжда с Куков умишлено

# 1 049
  • Другата България
А Генчо сигурно си мисли, че е неотразим по гащи.....бляк.

Общи условия

Активация на акаунт